|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 23, 04:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Celestion G10B-100
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Celestion G10B-100 |
Parašytas: 2017 10 07, 14:37 |
|
|
|
Sveiki, pateko į nagus tokie garsiakalbiai : Celestion G10B-100, ir niekaip nerandu konkrečiai šitų daiktų specifikacijų. Gal kas turi? Arba įsivaizduojat kokie yra analogai (jei yra) iš dabartinių Celestion garsiakalbių. Dėkui. |
|
_________________ Pasaulyje pilna kenksmingų dalykų. Vienas jų - aš. |
|
|
|
 |
Celestion G10B-100 |
Parašytas: 2017 10 07, 20:44 |
|
|
|
Dėkui. Apie G10 Vinage seriją aš info radau (googl'as meta bele kiek...) bet apie konkrečiai šitą modelį (G10B- 100) - nieko. Kad jie sceniniai, jau supratau, bet norėtųsi gaut kažkokią info bent jau su pagrindiniais parametrais. |
|
|
|
|
 |
 |
Celestion G10B-100 |
Parašytas: 2017 10 08, 10:14 |
|
|
|
šiaip žmogas rašo: |
Dėkui. Apie G10 Vinage seriją aš info radau (googl'as meta bele kiek...) bet apie konkrečiai šitą modelį (G10B- 100) - nieko. Kad jie sceniniai, jau supratau, bet norėtųsi gaut kažkokią info bent jau su pagrindiniais parametrais. |
Bijau, kad be matavimų - niekaip. Ypač, jei čia tie, lietu korpusu.
Laikas nuo laiko liaudis iš kokių nors keistų kolonkių ar gitarinių cab'ų išlupa celestionų, apie kuriuos dabartinė įmonė nieko nežino. Pas juos buvo (yra?) tokia praktika, kad kokiam nors didesniam gamintojui, kaip tarkime Randall užsakius - gaminama personalinė partija garsiakalbių. Jei tam didžiajam gamintojui nekažką pasisekė su galutiniu gaminiu - tai ir lieka keli šimtai ar tūkstančiai tepagaminti.
Bus čia iš kokio Marshall kabo išlupta (speju, kad kodas skamba kaip (G)uitar (10)inch (B)ritish=Marshall), ar dar keistesnio daikto kokio nors, kaip lūpinės armonikėlės stipreko (juokinga, bet ten liaudis labai mėgsta daug vatų).
Sau |
|
|
|
|
 |
 |
Celestion G10B-100 |
Parašytas: 2017 10 08, 16:00 |
|
|
|
Supratau. Dėkui už info. Jei nuspręsiu kažką su jais daryt - teks matuot. Jei nuspręsiu, kad neverta - bus parduoti.... |
|
|
|
|
 |
Celestion G10B-100 |
Parašytas: 2017 10 08, 19:37 |
|
|
|
pukuotukas rašo: |
G10b-100 = 10 inch bass guitar - 100w |
Čia aišku offtopikas, autoriaus problemų tai neišspręs, bet norėčiau su tokia logika kiek nesutikti . Nes G12B-150 pagal tokią logiką turėtų irgi būti bosinis. 1912 cab'as, arba JVM215C gitarinis kubas - nėra tokie, o vat yra gaminti Marshall. Su pačiom garsiakalbių membranom - irgi nefigovas jovalas su skaičiais, jam įdomu, galit pasiskaityt:
http://www.bygonetones.com/celestion-cones.html
Aš tai spėju, kad būtent šitie G10B-100 kaip tyčia yra iš Marshall bosinio kabineto (pvz. 1553 ar panašaus). Ypač jei jie atrodo kaip jų didysis brolis G15B-100:
Sau |
|
|
|
|
 |
 |
Celestion G10B-100 |
Parašytas: 2017 10 08, 20:57 |
|
|
|
Dėkui už nuorodą, parašiau, žiūrėsim kas bus...
kwlw rašo: |
Aš tai spėju, kad būtent šitie G10B-100 kaip tyčia yra iš Marshall bosinio kabineto (pvz. 1553 ar panašaus). Ypač jei jie atrodo kaip jų didysis brolis G15B-100: |
Panašus, pgl. proporcijas ir vaizdą net magnetas tas pats. Buvęs jis Amtech A104 kolonose, bet nežinau, ar jis ten originalus, nes pgl. kai kuriuos požymius jis ten pakeitė kažkokį kitą... Juolab, kad tokių kolonų googl'as irgi neranda... Taigi arba pukuotuko nurodytas daktaras padės, arba matuosiuos, arba spjausiu ir parduosiu.
Bet kuriuo atveju ačiū pasisakiusiems. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |