|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 12:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » bankinis mokejimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 03, 20:48 |
|
|
|
Sveiki, gal kas esate susidure, ar imanoma atšaukti/sustabdyti ar dar ką nors padaryti bankiniui mokėjimui kuris buvo padarytas prieš kelias dienas? |
|
|
|
|
 |
Re: bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 03, 21:27 |
|
|
|
Root rašo: |
Sveiki, gal kas esate susidure, ar imanoma atšaukti/sustabdyti ar dar ką nors padaryti bankiniui mokėjimui kuris buvo padarytas prieš kelias dienas? |
Jei jis dar neįvykdytas - galbūt, bent teoriškai. Bet per kelis dienas tikrai bus įvykdytas, tai be šansų. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 03, 21:30 |
|
|
|
Abejoju. Man buvo kažkoks bičiukas netyčia pervedęs pinigus, nes pavedime suvedė neteisingą sąskaitą. Kadangi pavedimas buvo iš kito banko, tai man už tas babkes mano bankas dar ir mokestį paėmė Paskui mokėtojo bankas tik paklausė ar negalėčiau gera valia jam pagrąžinti ir sakė kad pagražinti galiu mažiau, sau pasilikdamas kapeikas už mokesčius kad nebūčiau minuse Bičiukas atgavo pinigus su maždaug 1eur nuostoliu  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 03, 21:32 |
|
|
|
Nelabai isivaizduoju ivykusius pervedimus suklydus saskaitos numeriui ar gavejo pavadinimui.....paprastai tokia operacija neivyksta, ivykus neatitikimams.. |
|
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 03, 21:58 |
|
|
|
Nežinau, gal jau ištaisytas bugas, bet turėjau vieną tokį variantą. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 03, 22:14 |
|
|
|
obalys rašo: |
Siaip as irgi nesu garantuotas savo teisumu, bet pervdant reikia nurodyt daug faktoriu, o jie turetuatitikt siuntejus, gavejus.. |
|
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 03, 22:14 |
|
|
|
Bet, kodėl LT kitaip, nei sviete. Teko pervesti iš IRL banko saskaitos į LT 10K EU, ir niekas nė cento nepaprašė . Tiesa, nežinau, ar tai kainavo gavusiam pervedimą. |
|
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 04, 09:13 |
|
|
|
Edzma rašo: |
Siaip as irgi nesu garantuotas savo teisumu, bet pervdant reikia nurodyt daug faktoriu, o jie turetuatitikt siuntejus, gavejus.. |
Banko sąskaitų numeriai sudaryti taip, kad suklydus vieną ar du skaičius niekaip nepateksi į kito žmogaus sąskaitą. Taigi suklysti gali tik tas kas įrašo kitą sąskaitos numerį. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 04, 10:12 |
|
|
|
Tokio "bugo" niekada ir nėra buvę,"bugas" yra tavo draugelis.
Evaldas_S rašo: |
Banko sąskaitų numeriai sudaryti taip, kad suklydus vieną ar du skaičius niekaip nepateksi į kito žmogaus sąskaitą. Taigi suklysti gali tik tas kas įrašo kitą sąskaitos numerį. |
...ir gavėjo pavadinimą/vardą,pavardę  |
|
|
|
|
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 06, 20:16 |
|
|
|
Jei kam įdomu, pasirodo galima parašyti prašymą (ar kitaip tas prašymas vadinasi) anuliuoti mokėjimą, buvau po 2sav nuo mokėjimo, tik va reikalas toks, kad vienas bankas kreipiasi į kitą banką, tada kitas bankas tikrina, kreipiasi į sąskaitos turėtoją ir praneša apie skundą (sąskaitos turėtojas sprendžia ar atiduot ar ne), o tas malonumas kainuoja 45eur + kitos šalies bankinių paslaugų mokesčiai... žodžiu susimoki mokesčius už ora ir greičiausiai nieko neatgausi o būsi išleidęs į nuostolius dar papildomai.... |
|
|
|
|
 |
 |
bankinis mokejimas |
Parašytas: 2017 03 06, 20:31 |
|
|
|
Root rašo: |
.. žodžiu susimoki mokesčius už ora ir greičiausiai nieko neatgausi o būsi išleidęs į nuostolius dar papildomai.... |
Kažkiek į temą, anekdotas.
Atėjo medkirtys Ivanas pas žydą pinigų skolintis. Žydas sako:
- Gerai, duosiu tau auksinį, bet kitais metais tu man du auksinius atiduosi.
Pakrapštė Ivanas galvą ir sutiko - labai pinigų reikia. Jau norėjo eiti, o žydas:
- Klausyk, Ivanai, o kas, jei tu man kitais metais negalėsi atiduoti pinigų? Reiktų užstato.
- Kad aš nieko neturiu.
- Duok savo kirvį.
- Tai kad aš kirviu sau duoną užsidirbu.
- Be užstato pinigų neduosiu.
Ką darys vargšas Ivanas. Atidavė žydui savo kirvį ir jau nori eiti, o čia žydas ir vėl sako:
- Ivanai, pagalvok, kitais metais man turėsi atiduoti du auksinius. Iš kur tu tiek gausi? Gal vieną jau dabar duok, skola liks mažesnė?
Pagalvojo medkirtys, kad žydas tiesą sako, atidavė tą auksinį ir išėjo. Eina namo ir mąsto: rodos, viskas teisingai, bet kaip čia taip išėjo - nei pinigų neturi, nei kirvio ir dar skoloj liko. |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|