Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 07, 20:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki. Noreciau paklausti kokios sanaudos su dviem TDA7294 ir 60w(rms) garsiakalbiais. Tiksliau tiek amperu ima pilnu pajegumu (~70-100%). Nes planuoju daryti nuo akumo per keitikli akumas 12v 12Ah. Ir kirk laiko to akumo uztektu.
Sveiki. Noreciau paklausti kokios sanaudos su dviem TDA7294 ir 60w(rms) garsiakalbiais. Tiksliau tiek amperu ima pilnu pajegumu (~70-100%). Nes planuoju daryti nuo akumo per keitikli akumas 12v 12Ah. Ir kirk laiko to akumo uztektu.
Labai optimistiškai naujas akumuliatorius 20...30 min. Po 5-to akumuliatoriaus iškrovimo-įkrovimo 15...20 min, po dešimto 5...7 min ir taip toliau.
Na kažkiek ilgiau temps, nes nereikės "šerti" keitiklio.
Akumuliatorius 12 A * 1 val. * 12 V = 144 Wh. Reiškia teoriškai gali paimti 144 W 1 val. Praktiškai - ne daugiau pusės to. Viskas, daugiau neklausinėk, niekas čia nespėlios.
Man vis įdomu, kam žmonės tokius barškalus daro. Čia kad nuvažiuot kur į ramų kampelį prie ežero ir gyvūnus bei šeimas besiilsinčias baidyt?
Išaugai iš pacukų amžiaus ir nebepameni kokias nesąmones darydavai ? Aš tai dar pamenu todėl suprantu, kad tai ko gero normalaus, sveiko žmogaus vystymosi etapas, nors juokas iš tokios veiklos vistiek ima
Man vis įdomu, kam žmonės tokius barškalus daro. Čia kad nuvažiuot kur į ramų kampelį prie ežero ir gyvūnus bei šeimas besiilsinčias baidyt?
Išaugai iš pacukų amžiaus ir nebepameni kokias nesąmones darydavai ? Aš tai dar pamenu todėl suprantu, kad tai ko gero normalaus, sveiko žmogaus vystymosi etapas, nors juokas iš tokios veiklos vistiek ima
Drįstu pranešti, kad niekad tokių nesąmonių nedarydavau, todėl ir klausiu. Mat yra tokių atsilikusių nuo gyvenimo keistuolių, kurie nemėto šiukšlių miške, nerėkauja paežerėse ir tt.
...Drįstu pranešti, kad niekad tokių nesąmonių nedarydavau, todėl ir klausiu. Mat yra tokių atsilikusių nuo gyvenimo keistuolių, kurie nemėto šiukšlių miške, nerėkauja paežerėse ir tt.
Kaip, galbūt, beatrodytų keistai, bet aš irgi tokias „nesąmones“ jaunystėje dariau Tačiau vis tiek likau „atsilikęs nuo gyvenimo“: miške/lauke/gatvėje nešiukšlinu, ir niekur nerėkauju (išsk. namuose ).
Deja, priešpaskutinioji ir paskutinioji jaunimo karta (gimę po maždaug 1985-ųjų, iki dabar) – prarastieji... Beveik visi 100%. Globalizuotieji, blyn
Normalių yra labai nedaug, net ir Lietuvos mastais matuojant.
Gal ir nepajus, bet nėra gerai kai elektrolitas dirba be poliarizacijos. Biblija neleidžia nekošeriškai statyt
Teisybę tu, žinoma, rašai, betgi daugybėje stiprintuvų stovi elektrolitai ir japoniškuose ir rusiškuose, ne visur yra ta poliarizacijos įtampa, kai kur ji netgi priešinga tam, kaip įjungti kondensatoriai ir ...nieko.