|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 09, 19:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » DVB-T usb tiuneris ar veikia?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
DVB-T usb tiuneris ar veikia? |
Parašytas: 2016 11 14, 14:25 |
|
|
|
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 11 14, 14:38 |
|
|
|
Gaudau su panašiais imtuvais ir viskas veikai gerai. Dabar karaliauja RTL820T2 (RTL820T atnaujinimas). Naudoju išorinę anteną. Kad pakaks vidinės mažos antenos abejoju, o tai priklauso esamo signalo lygio. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 11 14, 14:50 |
|
|
|
Dovydas rašo: |
Gaudau su panašiais imtuvais ir viskas veikai gerai. Dabar karaliauja RTL820T2 (RTL820T atnaujinimas). Naudoju išorinę anteną. Kad pakaks vidinės mažos antenos abejoju, o tai priklauso esamo signalo lygio. |
su išorine rimta antena tai as tikiu,kad veikia,bet įdomu su tokiu strypeliu ar kas gautūsi ? http://img.dxcdn.com/productimages/sku_149928_1.jpg nes tokia situacija,kad reiktų kažko ligoninėje gulinčiam,tai ten nelabai su antenom išorinėm... |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 11 14, 14:52 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
Dovydas rašo: |
su išorine rimta antena tai as tikiu,kad veikia,bet įdomu su tokiu strypeliu ar kas gautūsi ? http://img.dxcdn.com/productimages/sku_149928_1.jpg nes tokia situacija,kad reiktų kažko ligoninėje gulinčiam,tai ten nelabai su antenom išorinėm... |
Abejoju kad veiks ligoninėj su maža antena.
Geriau už tą sumą paimti mobilaus interneto |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 11 14, 14:52 |
|
|
|
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 11 14, 14:53 |
|
|
|
Veikia priklausomai nuo atstumo iki bokšto ir kliučių link jo. Jei paprastai sakant reikia ganėtinai stipraus signalo. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 11 14, 15:39 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
bet įdomu su tokiu strypeliu ar kas gautūsi ? |
Kaune Žaliakalnyje 2a. pagavo TV paketą iš Juragių tik tą "strypelį" prinešus prie lango stiklo. Bet pas mane su RTL čipu. Kryptis į Juragius. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 11 14, 20:56 |
|
|
|
Ligoninej storos sienos ir kaip tycia ne yta puse buna langai kur reikia
Manligoninej mezon neveike,nors uz lango iskisus puse velniogaude |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 11 15, 01:02 |
|
|
|
Nepamiskite kad dabartiniai langai paprastai visi metalizuoti ir radiobangu nepraleidzia. langa reikia vertinti kaip metalo plokste.
todel antena reikia statyti salia lango remo o ne salia stiklo |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 12 08, 19:53 |
|
|
|
LY1 rašo: |
http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Digital-DVB-T-SDR-DAB-FM-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Stick-RTL2832U-R820T2-WK-/262275687230?hash=item3d10d9633e:g:JWsAAOSwvUlWs0ie va toks man ir su ta maza antena gana neblogai gaudo viska |
Parsipūčiau aš jį,nieko jis man nerodo nei ant spyglio nei ant išorinės lauko antenos.Gal kažko nežinau kaip konfiguruot tą Blaze HDTV 6.0?Šiaip instrukcijoj nieko per daug ir nerašo : viens - du ir turi veikt...Gal naudoji kokį kitą softą?
Tiesa nepaminėjau kad bandau paleisti ant Win10.Šiaip viskas lyg susiinstaliavo normaliai,tik patį sticka reikia kelis kartus įkišt ištraukt iš USB kad programa jį pasigautų,vėliau jį mato kaip ir normaliai. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 12 08, 21:37 |
|
|
|
Na čia komplekte buvo tas Blaze HDTV playeris,tai jį ir bandau,bet nieko jis nepagauna,visuose dažniuse tiesiog nėra signalo ir tiek.Daugumai jį žiūriu giria,nu bet man jis neveikia,gal lievakas koks papuolė. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 12 09, 00:09 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Kur suvest nesupratau? |
kai pajungsi usb tv "flešiuką" į kompiuterį..
šiaip turėtum matyti savo tv usb, jį ir pasirink (ar tai directshow ir tada dvb-t..atsinaujina,truputį keičiasi programos) .Parodyčiau( smulkiai, bet jau vėloka, jei nesigaus , rašyk parodysiu smulkiau. plius nežinau koks pas tave usb tv, bet mano -lemputė užsidega tik pagavus kanalą, o pagauti su tą mažyte antena , sunkoka. Reaguoja ne tik į anteną, bet net ir į antenos laido padetį.Antena elektrinė / kambarinė
ties punktu trys, įrašyk savo regiono dažnį ( daviau nuorodą aukščiau).
aišku reikia spausti po visko groti, šiaip net tv gidą rodo.
aš matau įrašęs 538...
įrašysi, paspausi, pavaikščiok/pajudink antena, kartais reikia labai nedaug. |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|