|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 29, 00:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » PK spartinimas ir modifikavimas » Nesusipratimai įrašant Win
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Nesusipratimai įrašant Win |
Parašytas: 2016 08 02, 15:31 |
|
|
|
Nors maža tikėtina kad per nuotolį pagelbėt įmanoma bet visgi: Bandau įrašyti Win7 bet pasirinkus skirsnį barasi ir toliau neko: Bandžiau aš tą skirsnį ir formatuot ir trinti ir vėl kurti ir su ištrintu bandžiau - rezultatas tas pats kaip nuotraukoj. Į kitą buvisį laisvą skirsnį OpenSuse įsirašė be problemų o su šituo neįsivaizduoju ką dar galima padaryti. |
|
_________________ Kaip gerai miegojai supranti tik tada, kai Tave pažadina.
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
|
|
Re: Nesusipratimai įrašant Win |
Parašytas: 2016 08 02, 15:40 |
|
|
|
Broniusg rašo: |
Nors maža tikėtina kad per nuotolį pagelbėt įmanoma bet visgi: Bandau įrašyti Win7 bet pasirinkus skirsnį barasi ir toliau neko: Bandžiau aš tą skirsnį ir formatuot ir trinti ir vėl kurti ir su ištrintu bandžiau - rezultatas tas pats kaip nuotraukoj. Į kitą buvisį laisvą skirsnį OpenSuse įsirašė be problemų o su šituo neįsivaizduoju ką dar galima padaryti. |
o visas particijas istrinti..paskui su pasalinia proga suformatuoti ir per nauja susikurti bandet ? |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 15:48 |
|
|
|
istrink partricija i kuria nori, windausai dabar megsta susikurti papildoma nematoma partricija. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 16:53 |
|
|
|
Formatuok visa Disk 1 ir per nauja susikirsti.
Citata: |
istrink partricija i kuria nori, |
kas čia per šūdas ? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 17:34 |
|
|
|
Vilkaslt rašo: |
istrink partricija i kuria nori, windausai dabar megsta susikurti papildoma nematoma partricija. |
Rašiau gi kad ir ištrintu skirsniu bandžiau, o visą diską trinti negaliu nes vienam skirsnį man svarbūs dokumentai... Instaliacinis diskas gana senas iš jo ir buvo windowsai įrašyti kol šalia buvusius Linuxus atnaujindamas neapsižioplinau ir ištryniau |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 17:53 |
|
|
|
Vilkaslt rašo: |
Rašiau gi kad ir ištrintu skirsniu bandžiau, o visą diską trinti negaliu nes vienam skirsnį man svarbūs dokumentai... Instaliacinis diskas gana senas iš jo ir buvo windowsai įrašyti kol šalia buvusius Linuxus atnaujindamas neapsižioplinau ir ištryniau |
Išvalyk system partition, ji turi būti tuščia. Skelbimu skiltyje yra diskas parduodamas. 640 Gb už 25. Pigiau grybo, čia tam, kad kaip žmogus galėtum išsivalyt visą diską ir kaip žmogus susiinstaliuot viską švariai. Ir, kad ateityje kaip žmogus visus svarbius dokumentus laikytum išoriniame diske. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 18:57 |
|
|
|
..uzeiti is kokio LIVE in kompjuteri... persikelti reikalinga info i kita laikmena.... irrrrr su kokia nors PARTICION MAGIKINE proga visa HDD pernauja isaket |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 19:22 |
|
|
|
Rašiau gi kad ir ištrintu skirsniu bandžiau, o visą diską trinti negaliu nes vienam skirsnį man svarbūs dokumentai... |
Tuoj tuoj prisidirbsi su tais dokumentais taip zaisdamas... backupink greiciau i koki kita diska kol neistrynei arba nesugadinai. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 19:37 |
|
|
|
Tuoj tuoj prisidirbsi su tais dokumentais taip zaisdamas... backupink greiciau i koki kita diska kol neistrynei arba nesugadinai |
Kad jau prisidirbęs...ankščiau kaip rašiau Šalia kitas diskas stovi, iš senuko kompo perdėjęs, gal į jį sukopijuoti tilps. O taip nesinori, laiko kiek užtruks - 50 gigabaitų ten... Gal yra greitesnis būdas perkelti nei kopijuojant iš vieno disko į kitą? |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 19:47 |
|
|
|
Kad jau prisidirbęs...ankščiau kaip rašiau Šalia kitas diskas stovi, iš senuko kompo perdėjęs, gal į jį sukopijuoti tilps. O taip nesinori, laiko kiek užtruks - 50 gigabaitų ten... Gal yra greitesnis būdas perkelti nei kopijuojant iš vieno disko į kitą? |
piam gigu- neblogas dokumentu arhivas O jai is jo ismesti miegiamiausius filmus ir moteru-svajoniu nuotraukas ?
Gal yra greitesnis būdas |
Greiciausias budas - jau pradeti kelti Senai jau... Broniau... butumet viska susitvarkes |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 21:32 |
|
|
|
Šiaip jei gerai pamenu, negali būti daugiau nei 4 primary ar system partition. sekančias reikia kurti kaip logical ir po to jas skirstyti. Taigi trink visas tuščias nereikalingas ir tada skaldyk.
Neišgausi niekaip didesnio greičio nei iš disko į diską. Gali pasikurti live cd ir krauti per gigabitinį ethernet tinklą iš kompo į kompą užtruksi neilgiau pusvalandžio. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 02, 23:15 |
|
|
|
o visą diską trinti negaliu nes vienam skirsnį man svarbūs dokumentai... |
tai vat kad viskas išsispręstu suformatinus visa diską. Beje neskaičiau ką čia rašė pažengę kolegos Gal ką praleidau |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 03, 19:22 |
|
|
|
Kuo giliau miškan tuo malkų daugiau. Pradėjau manyti kad velniava ne HDD o mano instaliasiniuose diskuose kadaise iš torentų parsisiūstose. Visą diską ir formatavau ir tryniau ir vėl skirsnį kūriau ir nė velnio - nė win7 nei XP neįsirašo. daeina iki patricijos pasirinkimo ir stop. Pabandžiau OpenSuse įrašyt - kaip sviestu patepta, įsirašė ir veikia. |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 03, 20:41 |
|
|
|
balutoks rašo: |
Tai gal diskai GPT formatu win 7 ir žemiau reik MBR |