|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 26, 00:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Senos , sovietu laiku koloneles .
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Senos , sovietu laiku koloneles . |
Parašytas: 2015 12 29, 15:50 |
|
|
|
Sveiki , turiu koloneles senas labai , bet jos groja ir groja jos visai neblogai . Esu pajunges prie ju mazasias , kad galetu nors kazkaip jos groti . Turiu tik viena klausyma jums: KA REIKIA PADARYTI , KAD JUOS GROTU VISU PAJEGUMU ? VISUS LIZDUS VISKA MATOTE TAIGI KAS SUPRANTA ATSAKYS , KA NUPIRKT MAN PRIE JU ?
[/img]https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/905/RLM7EQ.jpg[img]
[/img]https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/908/2obw21.jpg[img]
[/img]https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/911/XklhTI.jpg[img][/img][/img] |
|
|
|
|
|
|
Re: Senos , sovietu laiku koloneles . |
Parašytas: 2015 12 29, 16:54 |
|
|
|
Dailrade rašo: |
Sveiki , turiu koloneles senas labai , bet jos groja ir groja jos visai neblogai . Esu pajunges prie ju mazasias , kad galetu nors kazkaip jos groti . Turiu tik viena klausyma jums: KA REIKIA PADARYTI , KAD JUOS GROTU VISU PAJEGUMU ? VISUS LIZDUS VISKA MATOTE TAIGI KAS SUPRANTA ATSAKYS , KA NUPIRKT MAN PRIE JU ?
|
Šitaip laidų nejunkite:
Nes užtrumpinsite tokį:
Tuomet reikės keisti tokius, kurie slypi ano viduje:
|
|
_________________ Pati geriausia radiolempa - nebūtinai yra MOSFET tranzistorius.
Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 29, 17:39 |
|
|
|
Aciu labai jums uz atsakymus . kaip koloneles prijungti rekes prie stiprintuvo ? Kad galima butu prijungti telefona ? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 29, 19:25 |
|
|
|
Dailrade rašo: |
Aciu labai jums uz atsakymus . kaip koloneles prijungti rekes prie stiprintuvo ? |
Laidus (galiukuose reikės nuimti izoliaciją) į kolonėles jungti taip:
Panašiai arba netgi lygiai taip pat - į stiprintuvą (žiūrint kokios jungtys ten):
|
|
_________________ Pati geriausia radiolempa - nebūtinai yra MOSFET tranzistorius.
Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 29, 19:52 |
|
|
|
Man šiek tiek įdomu, kur ir kaip reikia gyvent, kad baltam žmogui tokius elementarius dalykus reikia aiškint?
Va šitiems tai suprantu, kad gali kilti tokių klausimų.
|
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 30, 07:53 |
|
|
|
Vilniaus Rajone , as visiskai niekada nieko nedariau su elektronika , bet aciu uz kritika , pastumeji mane tobuleti . |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 30, 08:54 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Man šiek tiek įdomu, kur ir kaip reikia gyvent, kad baltam žmogui tokius elementarius dalykus reikia aiškint? |
Argi sunku, Evaldai, padėti? - jeigu nuotaika gera. |
|
Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 30, 09:04 |
|
|
|
ampmod rašo: |
Na tai ir padėjau, bet aš bandau pažinti žmones ir man tikrai natūraliai kyla tokie klausimai - kokioje negyvenamoje saloje gyvena žmonės kurie jau turi internetą ir moka juo naudotis, bet nėra matę stiprintuvo ir prie jo prijungtų kolonėlių. Mes mokykloje nuo 7 klasės diskotekas darydavom, kažkaip daugumai buvo aiškūs tokie dalykai, klausimų nekildavo net ir tiems kurie tikrai toli nuo elektronikos... |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 30, 09:41 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
ampmod rašo: |
Na tai ir padėjau, bet aš bandau pažinti žmones ir man tikrai natūraliai kyla tokie klausimai - kokioje negyvenamoje saloje gyvena žmonės kurie jau turi internetą ir moka juo naudotis, bet nėra matę stiprintuvo ir prie jo prijungtų kolonėlių. Mes mokykloje nuo 7 klasės diskotekas darydavom, kažkaip daugumai buvo aiškūs tokie dalykai, klausimų nekildavo net ir tiems kurie tikrai toli nuo elektronikos... |
Šiuolaikinis jaunimas nieko nenori skaityti ir domėtis. video dar pažiūri...
Jau prieš 15 metų apie programerius sakydavo tokį anekdotą: "Jei jau išbandei viską ir niekas nepadeda, tai reikėtų paskaityti aprašymą (kitur instrukciją)."
O dabar dar blogiau: Mato gražų paveikslėlį, o net nesupranta, kas tai yra, su kuo valgoma, tačiau pasiskaityti, pasidomėti ne lygis. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 30, 23:09 |
|
|
|
Gi ne pirmas ir ne paskutinis toks atvejis, daugiau nei akivaizdu jog jaunimas bukeja, o kur tai atves pamatysim netolimoj ateity is dalies gal ir gerai, inzineriskai mastantiems zmonems maziau konkurencijos. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 31, 13:01 |
|
|
|
As niekada nesidomejau situo , dabar tesiog kilo ideja atgaivinti sitas koloneles , atsiprasau nejaunimas , kad jus nuvyliau. Man 19 metu mokausi universitete , ir tobuleju kitoje srityje . Linksmu naujuju zmones ! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 12 31, 17:32 |
|
|
|
Citata: |
mokausi universitete , ir tobuleju kitoje srityje |