Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 18, 04:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Aš naudoju izopropilo spiritą (izopropanolis, 2-propanolis). Plaunu ultragarsinėje vonelėje - rezultatas puikus.
Aišku galima ir skudurėliu ar teptuku, bet daugiau darbo.
Izopropilo spirito galima nusipirkt cheminių reagentų parduotuvėse, nu arba jei lietuviškai, tai galima gaut pas pažįstamus chemikus
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life!
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Aš naudoju izopropilo spiritą (izopropanolis, 2-propanolis). Plaunu ultragarsinėje vonelėje - rezultatas puikus.
Izopropilo spirito galima nusipirkt cheminių reagentų parduotuvėse, nu arba jei lietuviškai, tai galima gaut pas pažįstamus chemikus
nesu bandes.ar jis plauna geriau negu spiritas naudojamas medicinoje ? plaunu su paprastu spiritu(dlia vnutrennego primenenija),kai nebeturejau tokio-isbandziau acetona-plauna bet veikia kaip paprastas,net gert nereikia ,kazkada is bedos pirkdavau spirituota valikli automobiliu dazu parduotuveje,bet laikui begant ji pradejo iki tiek skiesti su vandeniu kad ten beveik vandeni ir pardavinejo-lietuva...
nesu bandes.ar jis plauna geriau negu spiritas naudojamas medicinoje ? ..........................
+/- panašiai, tiesiog izopropilo gaut lengviau
Medicininį ir kitą švarų etanolį geriau pagal paskirtį naudot (primeniat vnutr), o ne gadint pcb plovimui
nesu bandes.ar jis plauna geriau negu spiritas naudojamas medicinoje ? ..........................
+/- panašiai, tiesiog izopropilo gaut lengviau
Medicininį ir kitą švarų etanolį geriau pagal paskirtį naudot (primeniat vnutr), o ne gadint pcb plovimui
nu naudojant tavo paminetoms reikmems as siulyciau pries kiekviena panaudojima kiekvienam uzsiduoti sau klausima-o kam man to reikia ? kodel as sitaip darau ? gal kazkur maciau kad kazkas kazkur taip daro todel ? gal tas kazkas visdelto yra atsilikes runkelis palyginus su tamsta ?
........................
nu naudojant tavo paminetoms reikmems as siulyciau pries kiekviena panaudojima kiekvienam uzsiduoti sau klausima-o kam man to reikia ? .................................
Kas tiesa - tai ne melas
PCB plovimui - jokio skirtumo etanolis ar izopropanolis, kurio pigiau/lengviau gauni tuo ir plauk.
Dėl vidinio vartojimo - kiekvieno asmeninis reikalas