Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 15, 14:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki. Nusipirkau vag-tacho programine įranga (cd ir kabelis). Kadangi pas mane ant laptopo nėra cd-rom, tai aš darau kitaip, pirmiausia iš Cd-rom visus failus susikeliu į stacionarų PC, poto iš stacionaro į usb ir iš usb į laptopą. Bet dabar kai jau gavau vag-tacho cd bandau kelti failus į kompą iš cd tai nevisus failus ikelti leidžia. Išmeta lentelę su užrašu (File on this cd-rom drive are read-only. You can't move or delete files on this CD-ROM drive.) Taigi bandžiau ir copy - paste, ir per failo properties nuimt varnelę prie read-only ir prisijungti kaip administratorius, bet vistiek tas pats, neleidžia man ikelti to failo. Gal kas turit minčių kaip apeiti tokį dalyką??
Siūlyčiau ant kito kompo pasidaryt CD image, įmest į USB, tada susimest Daemon tools, užsimontuot CD image ir kompas matys tą image kaip CD-ROM, kurio nėra kompe.
Vistiek tas pats. kai pasidariau ISO faila, viskas gerai jame yra visi failiukai kaip ir kompakte. Be kai noriu ta .iso faila į usb ikelti, vistiek vieno failo ikelti neleidžia, rašo: "you wiil need o privide administraor permmision o copy his file". Prisijungiu kaip adminas, bet visiek as pats.
Vistiek tas pats. kai pasidariau ISO faila, viskas gerai jame yra visi failiukai kaip ir kompakte. Be kai noriu ta .iso faila į usb ikelti, vistiek vieno failo ikelti neleidžia, rašo: "you wiil need o privide administraor permmision o copy his file". Prisijungiu kaip adminas, bet visiek as pats.
O pats nelabai supranti ką tas raštas reiškia?
"you wiil need o privide administraor permmision o copy his file"