|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 05, 15:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autotiuningas » laboratorinis maitinimo saltinis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
laboratorinis maitinimo saltinis |
Parašytas: 2016 03 21, 17:11 |
|
|
|
Kokius maitinimo saltinius naudojat ant stalo?
Yra pas mane ant litavimo stoteles,bet atsirado reikalas dar vienam. Uztektu vieno kanalo. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
|
Re: laboratorinis maitinimo saltinis |
Parašytas: 2016 03 21, 17:34 |
|
|
|
drugowaz rašo: |
Yra pas mane ant litavimo stoteles,bet atsirado reikalas dar vienam. Uztektu vieno kanalo. |
Is Lemonos, 0-30V, 0-3A. Psiderejus dave -15% nuolaida pries pora metu.
Veikia gerai jau ilga laike. Veike netgi apsnigtas kokia savaite ir siaip salty prie minuso gal menesi laiko. |
|
|
|
|
|
Re: laboratorinis maitinimo saltinis |
Parašytas: 2016 03 21, 18:30 |
|
|
|
Pagrinde uztenka man 0-15V/1A maiteko... reciau 0-15V/5A ... ir dar reciau 0-30V/1A ... visi su reguliojamu sroves ribojimu....
kazkur dar guli tipo UIPo gal kokia 0-30V/5A... bet kazkaip senokai nebeprireike... |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 18:35 |
|
|
|
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 18:41 |
|
|
|
Ziurint kokios sroves reiketu.... jaigu kazkas su auto... tuomet gal apie 5A reiketu rinktis... |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 18:44 |
|
|
|
Jo su auto. Pagrinde ECU uzmaitinimui programuojant ant stalo. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 20:17 |
|
|
|
Cia kaip toki suduka uzmauti ant ecu pinu? Ne programeri uzmatint man reikia. Apie skirtingus darbus snekam matyt. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 20:37 |
|
|
|
Cia kaip toki suduka uzmauti ant ecu pinu? Ne programeri uzmatint man reikia. Apie skirtingus darbus snekam matyt. |
Darytis laidus tektu. Lygiai kaip ir su kitais maitekais. 12V 2.5A yra 30W. betkokiems ECU tokio galingumo pilnai pakanka.
Nors siaip tai visi elektronikai visokiems eksperimentams ima maiteka su sroves ribojimu, kas labai pravercia eksperimentuose pries kazka sudeginant. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 20:47 |
|
|
|
Nezaisiu as ten su tais laidais. Ne karve kainuoja nusipirksiu normalu daikta. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 21:33 |
|
|
|
Nezaisiu as ten su tais laidais. Ne karve kainuoja nusipirksiu normalu daikta. |
A tai pas tave ECU su bananinem jungtim? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 21:41 |
|
|
|
naudoja kolega prie mašinų tokį,lyg ir nesiskundė.. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 21:46 |
|
|
|
Reiks pasiimt tada. Radau pigiau nei lemonoi dar siektiek. Aciu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 22:04 |
|
|
|
Nesuprantu kam darbui su ECU reikalingas laboratorinis prietaisas? Mano supratimu čia reikia fiksuotos įtampos šaltinio. Nes su laboratoriniais tai būna taip kaip ir man ir kolegoms yra buvę - išsiblaškę, pervargę ar šiaip kai nesiseka kyšteli nustatęs dvigubai didesnę įtampą ir viso gero.
Nuo to laiko jei dirbu su automobiliniu aparatu imu 14 V šaltinį, jei su mikrokontroleriu 5V, o laboratorinis eina tada kai įtampą iš tiesų reikia reguliuoti. Aišku srovės ribojimas visais atvejais būtinas. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 03 21, 22:51 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Nesuprantu kam darbui su ECU reikalingas laboratorinis prietaisas? Mano supratimu čia reikia fiksuotos įtampos šaltinio. Nes su laboratoriniais tai būna taip kaip ir man ir kolegoms yra buvę - išsiblaškę, pervargę ar šiaip kai nesiseka kyšteli nustatęs dvigubai didesnę įtampą ir viso gero.
Nuo to laiko jei dirbu su automobiliniu aparatu imu 14 V šaltinį, jei su mikrokontroleriu 5V, o laboratorinis eina tada kai įtampą iš tiesų reikia reguliuoti. Aišku srovės ribojimas visais atvejais būtinas. |
Siaip dabar ECU daro tokius, kad veiktu 4V-28V ribose, tad net su 30V saltiniu sunkiai uzmusi ji... Is esmes as matau tik viena naudinga ir reikalinga dalyka - sroves ribojima. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|