|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 13, 02:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Trafas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Trafas |
Parašytas: 2004 05 20, 21:23 |
|
|
|
Esu visiskai zalias trafu gamyboje, todel noriu paklaust del toroidinio gaminimo. Kaip ir kur reikia vyniot pirmine, kur ir kaip antrine, nu krc gal galetu kasnors trumpai aprasyt toroidinio trafo gamybos eiga
Laaaaaaaaaaaabai dekui uz pagalba  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Trafas |
Parašytas: 2004 05 21, 22:34 |
|
|
|
E, Zhmones, bent linka imest nepatingekit!?
Kaaaa |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Trafas |
Parašytas: 2004 05 21, 23:12 |
|
|
|
Taspats darbas kaip su paprastu. Vinioji laida tolygiai klodamas vija prie vijos. Neblogai butu kloti popieriaus sluoksnius, bet tai nera butina. |
|
|
|
|
 |
Trafas |
Parašytas: 2004 05 22, 08:19 |
|
|
|
O tai kokio storumo laidas turi buti pirminej ir kokio antrinej, jei noriu, kad is antrines pareijtu 2*55V, bet manau cia reiks det dvi antrines, nes gi 2*55V ????  |
|
|
|
|
 |
Trafas |
Parašytas: 2004 05 22, 08:24 |
|
|
|
IR dar, kurioje apvijoje turi buti daugiau tu apviju, 1-oje, ar 2-oje, nes pirmoji eina i tinkla, o antroji turi but 55V ?  |
|
|
|
|
 |
Trafas |
Parašytas: 2004 05 22, 11:53 |
|
|
|
Laido storis priklauso nuo to kokios sroves reikia. Itampa priklauso nuo to kiek viju suviniota. Visa tai gali pasiskaiciuoti su sioje svetaineje esancia transformatoriaus skaiciavimo programa. Tam kad butu 2x55V reikia vinioti dvi nuosekliai sujungtas apvijas.
Tai atrodytu mazdaug taip:
Kodas: |
-------||----- +
)||(
)||( 55V
)||(
)||(
220V )||----- GND
)||(
)||(
)||( 55V
)||(
-------||----- -
|
I tai kad raso Kodas nekreipk demesio. |
|
|
|
|
 |
Trafas |
Parašytas: 2004 05 22, 15:41 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Trafas |
Parašytas: 2004 05 23, 12:29 |
|
|
|
liawliau, manau tu padarei pora klaidu. 1-oji is transformatoriaus negali iseiti nuolatine srove(nebent labai trumpam laikui) ir 2-a, manau jam reikia, kad butu 2x55V nuolatines, o kintamosios turi buti maziau. mazdaug apie 40V |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |