|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 08, 10:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Svarbu: Kokia zmonijos egzistavimo prasme?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Kokia zmonijos egzistavimo prasme? |
Kokia zmonijos egzistavimo prasme? |
Technologiju isradimai ir dziaugsmas. |
|
43% |
[ 14 ] |
Lakstyti prisidengus lapu ir tausoti gamta. |
|
28% |
[ 9 ] |
Viska palikti, kaip daba ir sakant nieko nepakeisi, dirbti amzinai. |
|
28% |
[ 9 ] |
|
Iš viso balsų : 32 |
|
|
|
|
Svarbu: Kokia zmonijos egzistavimo prasme? |
Parašytas: 2010 06 22, 09:58 |
|
|
|
Idomu, ka kiti galvoja, apie zmonijos egzistavimo prasme? As, tai manau, kad zmonijos egzistavimo prasme yra technologijos, visiskas tobulumas. Yra atsirade zmoniu, kurie teigia, kad jau geriau atsisakyti elektronikos ir tausoti sveikata ir gamta. Nu, gerai zmones atsisakys, ilgai gyvens, zeme nenudves. Ir kokia, tada zmonijai egzistuoti prasme, ka geriau su lapu prisidengus ukaciuot aplink lauza ir tiketi ugaziugom visokiom? As, tai manau, kad turi technologijos, taip istobuleti, kad nei gyvybei kenktu ir zmonijai prasme suteiktu. As manau, kad zmonijos prasme yra dziaugsmas, polsis ir geris ir bebejo tobulas protas. Mane daznai vadina perfekcionistu, nes as sakau arba tik kas gerai, arba nieko. Bet zmonijos prasme, as manau tikrai, ne kiekvienas zmogus sedi tik tustciai dirba ir viskas. Viska turi daryti technologijos, o zmogus tik pramogauti. Kiekvienam zmogui turi buti maisto paskirta, per diena ir tokiu, kaip pinigu nera. To padaryti neimanoma su siuolaikineis seimunais kiaules visokios. Dziaugsmas yra ne kuo daugiau pinigu, o laisve, ramybe ir poilsis. Arba, neturi, taip buti, kad zmogus gyvena 200 metu ir miega, valgo sika ir serga visokiom ligom, bei vienas kitus kapoja. As manau senove geriu nekvepia ir ta geros sveikatos prieziura. Esme yra per gyvenimo patirtas geris, o ne jo ilgaamziskumas. Live fast, die young! man patinka sis posakis. Uzknisa, kai ejni i darba, per lietu, ateina virsininkas ir rekia kad ne taip kazka padariai. Nori susirast panele, kad veliau zmona taptu, tai sugalvoja, koki poksta ir visos pasitycioja su draugem. Nu, gerai as tuoj cia knyga parasysiu, tai baigiu, ka manot kolegos? |
|
_________________ MGTOW + Venus projektas |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 10:19 |
|
|
|
Aij nepatinka man Mafijus, ten kazkur irgi buvo Mafijus, tox kvailas kitam forume, taij nesamones kliedi. O jau apie ta laiko masina, gal rakinu tema, nesamone, nieks ten neveikia. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 10:59 |
|
|
|
tu dabar gal dziaugtumes,o paskui pvz. tavo vaikai? Nejaute koks gyvenimas gali but kartus,jiems niekur gerai nebus
Tik vat skaites esu dali is vienos knygos,bet negaliu prisimint pavadinimo
Kazkaip ten buvo ,kad sutiko zmones dvi vaiku sielas klaidziojancias po zeme,jie negalejo patekt i dangu delto,kad jiems ten gerai nebus,nes jiu gyvenimas nebuvo kartus ir t.t.
P.S. norejau pasakyti,kad blogo nemates,gerai nebus |
|
|
|
|
|
|
Re: Svarbu: Kokia zmonijos egzistavimo prasme? |
Parašytas: 2010 06 22, 11:05 |
|
|
|
Chaxas35 rašo: |
ka manot kolegos? |
Manom kad esi :
a. nesusitupėjęs, hormonų audrų ir savęs ieškojimo kamuojamas paauglys.
b. sergi lengvos formos šizofrenija
c. esi šiaip internetinis trolis. http://lt.wikipedia.org/wiki/Trolis_%28internete%29
Pirmas atvejis realiausias ir lengviausiai išgydomas, paprastai su laiku praeina savaime. Trečias atveji irgi praeina susiradus kokį užsiėmimą, kai mažiau laiko lieka niekams.
Antras atvejis deja sunkiausias. Kol kas neišgydomas. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:12 |
|
|
|
Cia tik posakis kad blogo nemates, gero nebus. Nu, nezinau, bet blogai jei tie vaikai vienas kitus su jietim galabys, o seip jei technologijos nesugebes, kaip sakiau istobulet abiem pusem, tai zeme sunyks. Nu, as asmeniskai nebijociau jei zemes temmperatura atkaistu. Butu kox 1000 celso, tai isgaruotum. Vistiek tex kenteti, kox skirtumas ar daba ar senatvej. Labijausiai bijau senatves.
Ir aplamai jei gyvensim su lapu prisidenge, tai nebus jokios zmonijai objiektyvios prasmes.
Daba irgi geras pasileidau sinsila po kambari palakstyt ir nepagaunu. uzlenda uz radijatoriaus ir daryk, ka tu nori. Negaliu, net prie kompo, ten susitvarkyt, dar plius kartais cia uzeijnu i foruma. Reikes prisipirkt deziu, kad lova uzkimst ir nedalystu iki radijatoriaus. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:18 |
|
|
|
Cia tik posakis kad blogo nemates, gero nebus. Nu, nezinau, bet blogai jei tie vaikai vienas kitus su jietim galabys, o seip jei technologijos nesugebes, kaip sakiau istobulet abiem pusem, tai zeme sunyks. Nu, as asmeniskai nebijociau jei zemes temmperatura atkaistu. Butu kox 1000 celso, tai isgaruotum. Vistiek tex kenteti, kox skirtumas ar daba ar senatvej. Labijausiai bijau senatves.
Ir aplamai jei gyvensim su lapu prisidenge, tai nebus jokios zmonijai objiektyvios prasmes.
Daba irgi geras pasileidau sinsila po kambari palakstyt ir nepagaunu. uzlenda uz radijatoriaus ir daryk, ka tu nori. Negaliu, net prie kompo, ten susitvarkyt, dar plius kartais cia uzeijnu i foruma. Reikes prisipirkt deziu, kad lova uzkimst ir nedalystu iki radijatoriaus. |
Visgi šizofrenija.
Pagal http://lt.wikipedia.org/wiki/Schizofrenija
"Mąstymas būna nenuoseklus, ligonis gyvena susikurtoje realybėje..." |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:26 |
|
|
|
Pagrisk kodel. Man jokios, ne haliucinacijos, jausmai normalus. Atvirksciai visi sako, kad tu per daug emocionalus. As sakau kad zmonem reikia tos ramybes, nes kiek visko nutinka, kai buni senas, visokiu bedu, nelaimingu atsitikimu, nuobodulys. As kartais pasijuntu tai: http://lt.wikipedia.org/wiki/tustumos_jausmas Stengiuosi kanors uzsimmti, bet kazkaip buna liudna, noriu kaip nors pralinksmeti, daba lyg maziau tas jausmas, kaip susiradau, ten darbe tokiu draugu ir sinsila isigijau, tai pralinksmina. Padejau narva ant dzemes, taij pati isoko mldc sinsila. Daba, miega pavargus, kaip kilimas |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:32 |
|
|
|
Nurs, tu al ir teisus ir to griebiuosi ir to griebiuosi, tik savo realybes nesusikuriu, juk ten kaip kokie samanai nemastau, apie sielas, kalbu dazniau tik kas mokslu pagrysta. Savo, nezinodamas nekuriu. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:33 |
|
|
|
Pagrisk kodel. Man jokios, ne haliucinacijos, jausmai normalus. Atvirksciai visi sako, kad tu per daug emocionalus. As sakau kad zmonem reikia tos ramybes, nes kiek visko nutinka, kai buni senas, visokiu bedu, nelaimingu atsitikimu, nuobodulys. As kartais pasijuntu tai: http://lt.wikipedia.org/wiki/tustumos_jausmas Stengiuosi kanors uzsimmti, bet kazkaip buna liudna, noriu kaip nors pralinksmeti, daba lyg maziau tas jausmas, kaip susiradau, ten darbe tokiu draugu ir sinsila isigijau, tai pralinksmina. Padejau narva ant dzemes, taij pati isoko mldc sinsila. Daba, miega pavargus, kaip kilimas |
Šizofrenija su depresijos priepoliais.
Gal visgi pasikonsultuok su psichoneurologu ? Aš čia dabar labai rimtai, nei kiek nejuokauju. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:40 |
|
|
|
Tai, kodel as negirdziu balsu ir ar as tikrai mastau nenuosekliai ir susikures savo realybe. Paaiskink man. Kodel, taip manai
Liudesys kazkoks uzena, bet dar ne depresija. Zmones seis laikais blogai supranta depresija- tai liudna nuotaika, bet netik zmogus neturi motyvacijos ir t.t Jei, taip butu, tai as nieko neveikciau, nerasyciau sito forumo, nezaisciau spore zaidimo, ideciau sinsilai maisto ir neduociau pabegioti. Man paaiskink! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:42 |
|
|
|
Joa paauglys kuriam 25 metai, as nete nesikeikiu, ten ne trolis ir kokia man sizofrenija, kodel tu taip manai as nesuvokiu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:46 |
|
|
|
Tai, kodel as negirdziu balsu ir ar as tikrai mastau nenuosekliai ir susikures savo realybe. Paaiskink man. Kodel, taip manai
Liudesys kazkoks uzena, bet dar ne depresija. Zmones seis laikais blogai supranta depresija- tai liudna nuotaika, bet netik zmogus neturi motyvacijos ir t.t Jei, taip butu, tai as nieko neveikciau, nerasyciau sito forumo, nezaisciau spore zaidimo, ideciau sinsilai maisto ir neduociau pabegioti. Man paaiskink! |
Aš ne daktaras, nepaaiškinsiu, bet turiu patirties tiek, kad galiu įtarti esant psichologinių problemų arba priklausomybės nuo narkotikų. Nurodžiau kas paaiškintų. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:47 |
|
|
|
Puvau pas psihologus ir seip kiti man nieko nesako, del jokiu shizofreniju.
Man gal lengva depresija ir tai abejoju. Evaldai tu cia trolis, neizeidinek kitu. O apie sinsila, tai seip cia papasakojau, ka negalima. Ko, tu taip varai. Sakyciau, kad kalbu kokias nesamones, kad man po kambari laksto smeklos. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 06 22, 11:57 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Šizofrenija su depresijos priepoliais. |
Nu, as asmeniskai nebijociau jei zemes temmperatura atkaistu. Butu kox 1000 celso, tai isgaruotum. Vistiek tex kenteti, kox skirtumas ar daba ar senatvej. |
"Suicidas- tai savižudybė. Ji paplitusi visame pasauly, tačiau daba aš ne apie tai. "Dvasios suicidas"- tai, mano manymu, savęs kankinimas morališkai, siekiant tam tikro tikslo..." |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors