|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 24, 21:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » klausimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 27, 21:14 |
|
|
|
ar yra skirtumas kures kojas junksi stabilitronui (ar stabilitronas turi +-?) kur +- ? ce ir kur + kur -? ( antra foto stabilitronas ) |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 27, 21:20 |
|
|
|
Skirtumas yra, o tas juoda juosta ant stabilitrono atitinka minusą - katodą. |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 09:30 |
|
|
|
dar kad sitas oparatas tau veiktu reik 1 ir 3 koja kartu jungti jei win xp naudoji, bet nepatariu sito daryt ... jau geriau is karto versija su mcu. |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 10:30 |
|
|
|
whydoes rašo: |
dar kad sitas oparatas tau veiktu reik 1 ir 3 koja kartu jungti jei win xp naudoji, bet nepatariu sito daryt ... jau geriau is karto versija su mcu. |
jo naudoju win xp prof sp 3 o is kur gaut ta versija su mcu? o kodel nepatartum tu koju uztrumpinti? |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 11:16 |
|
|
|
Aš irgi siūlyčiau su uC daryt nes viską gerai padarius turi veikt iškart, o ant šios versijos yra kažkokia pūga, buvau padaręs viena draugui, išbandžiau pas save, veikė, pas jį taip pat veikė. Veliau užsimaniau ir aš tokio, pasigaminau viens prie vieno, bet veikt nenori,kojas trumpinau irgi neveik. Bet tas draugo atsinešus veikė... Mistika... Windows įtakos neturi čia.
http://www.bartuva.lm.lt/drpage/content.php?article.12 |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 11:18 |
|
|
|
a tu sakai per usb daryt zadejau bet reik uzprogramuot ir beto mano visi usb uzimti o com portai yra visi laisvi tai tode nusprendziau daryt per com bet kiek klauisau tai sake gerai veike per com o jei mano kompo procas 1.700GHz 512 ram tai veiktu ? (senas kompas mano ) |
|
|
|
|
 |
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 12:27 |
|
|
|
nuo pc galimgumo nepriklauso, bet vistiek su com daug leviau nei per usb, tau rinktis. nu pagamink per com visu pirmiausia nekainuos tuos detales tau daug max 8lt, ir pasiziuresi kaip pas tave eina, jei busi patenkintas tai ir lik tada prie com. |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 12:40 |
|
|
|
ok aciu uz patarimus  |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 16:40 |
|
|
|
nu va pasidariau per com junkti viska nustaciua kaip parodita www.drpage.ten.lt keip ir tur but deg zale lempa bet ismeta lentele pavadinimu igor SFH-56 device joje raso Warning: There may be hardware problem in reciver! kas gali buti nesuprantu ? 1ir 3 kojas uztrumpinau klaidu tikrai nepadariua tikrinau nerades klaidu padariau isnaujo ir vistiek taspats kads gali buti nesuprantu ?  |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 17:00 |
|
|
|
a taip reik dinistoriu junkti pagal schema?
 |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 18:22 |
|
|
|
Ne, atvirkščiai.
Kaip tau gali degti žalia lemputė jei errora meta dėl imtuvo? |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 18:29 |
|
|
|
sutvarkiau viskas veike puike ijau keles komandas ismokiau ijunkt monika isjunkti paleist daina ant winampo sustabdyt daina tik kasko nepaviksta padaryt pagarsint patylint viskas rodo kad veik normalei kai spaudziu mirkcioj ta lempute tiktai nesigarsin nesitylin muzika gal zinai kas gal but? |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 18:30 |
|
|
|
Elektronix rašo: |
nu va pasidariau per com junkti viska nustaciua kaip parodita www.drpage.ten.lt keip ir tur but deg zale lempa bet ismeta lentele pavadinimu igor SFH-56 device joje raso Warning: There may be hardware problem in reciver! kas gali buti nesuprantu ? 1ir 3 kojas uztrumpinau klaidu tikrai nepadariua tikrinau nerades klaidu padariau isnaujo ir vistiek taspats kads gali buti nesuprantu ?  |
Nu man tai ir neuztrumpinus gerai veike tik programoje reikia prioriteta nustatyt ir viskas |
|
|
|
|
 |
klausimas |
Parašytas: 2006 10 28, 19:28 |
|
|
|
Garsas ir man nesireguliavo, kažkoks bugas ten tikriausiai... |
|