|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 04, 11:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » UAB GREITASIS KURJERIS
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
UAB GREITASIS KURJERIS |
Parašytas: 2016 02 18, 23:17 |
|
|
|
Gavau registruotą laišką, ant kurio "štampas" "UAB GREITASIS KURJERIS 2016-02-12" ir labai riebiu šriftu "SKUBU"(siųsta iš Viniaus), man į namus(Anykščiai) atnešė vakar(2016-02-17) per pietus- t.y. po 5 parų...Per tiek laiko negavę siuntinio iš Anglijos piliečiai disputą kelia... |
|
|
|
|
|
UAB GREITASIS KURJERIS |
Parašytas: 2016 02 19, 02:45 |
|
|
|
Išsiuntimo dieną laiškas net nepaliko skyriaus, į kurį buvo atneštas - penktadienis. Toliau gali išmesti dvi paras - savaitgalis. Laiškas pajudėjo tik pirmadienį ir todėl visai normalu, kad gavai jį trečiadienį. Čia tik mano spėjimas, bet dažniausiai taip ir būna. Ir nesvarbu, skubu ar ne, bet nežinau atvejo, kuomet šiandien išsiųstas laiškas/siuntinys rytoj pasiektų adresatą tiek paštu, tiek kurjeriu (išskyrus autobusų siuntas). |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
ddddd |
Parašytas: 2016 02 19, 06:54 |
|
|
|
o man buvo bajeris.uzsakiau is kino keleta prekiu pries ju naujus metus likus vienai dienai,ir gavau siuntini po keturiu paru net pritupeu kai pastininke atnese.bet cia buvo virsune,ir jokiu ten ne dhl ir panasiu skubiu uzsakymu nebuvo.buvau pasiruoses laukt pusantro menesio,o cia tai greitis |
|
|
|
|
|
|
UAB GREITASIS KURJERIS |
Parašytas: 2016 02 19, 07:32 |
|
|
|
xumot rašo: |
Išsiuntimo dieną laiškas net nepaliko skyriaus, į kurį buvo atneštas - penktadienis. Toliau gali išmesti dvi paras - savaitgalis. Laiškas pajudėjo tik pirmadienį ir todėl visai normalu, kad gavai jį trečiadienį. Čia tik mano spėjimas, bet dažniausiai taip ir būna. Ir nesvarbu, skubu ar ne, bet nežinau atvejo, kuomet šiandien išsiųstas laiškas/siuntinys rytoj pasiektų adresatą tiek paštu, tiek kurjeriu (išskyrus autobusų siuntas). |
klysti,aš gaunu praktiškai visada greitai,jeigu šiandien užsakau iš Lemonos,rytoj jau pas mane,tiesa reikia su parduotuvėm bendrauti,vieni antra valanda perduoda kurjeriui,kiti ketvirta,jeigu iš ryto užsakyta,padarei pavedima,iškarto nusiuntei išrašą,vadybininkas mato,ir prekės operatyviai siunčiamos,jei išrašo nesiunti,tai gali ir dvi dienos praeiti,nes kol pamato ir t.t.vakar iš kitos kontoros užsakinėjau,pavedima atlikau biškį po trijų,greitai nusiunčiau išrašą,ir prekės tuoj pat buvo išsiųstos,šiandien gausiu,su paštu yra taip siųsk,iš pat ryto,ir jei didesnis daiktas klijuos numeri prasidedantį CN,jeigu siųsta iš didmiesčio,tai kita diena siunta gausi,na apie kaimus kita šneka,bet irgi reikia išsiųsti tik atsidarius paštui,tada net ta pačia diena išvažiuoja siunta,nes jas surenka iš ryto,tas kas atveža laikraščius ar laiškus,viena maiša palieka,kita pasiima .. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
|
UAB GREITASIS KURJERIS |
Parašytas: 2016 02 19, 08:36 |
|
|
|
Per paštomatus jei iki pietų priduodi, kitą rytą dažniausiai būna jau gavėjo paštomate. O jei išsiunti per paštą ir laiškas/siuntinys keliauja per Rodūnios kelią - atsibos laukti. Ten jie kažkaip išsitobulinę ant stabdymo meno |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
UAB GREITASIS KURJERIS |
Parašytas: 2016 02 19, 08:42 |
|
|
|
obalys rašo: |
Per paštomatus jei iki pietų priduodi, kitą rytą dažniausiai būna jau gavėjo paštomate. O jei išsiunti per paštą ir laiškas/siuntinys keliauja per Rodūnios kelią - atsibos laukti. Ten jie kažkaip išsitobulinę ant stabdymo meno |
o taip,iš vilniaus išsiųsta 15d pirmadienį,tai tik šiandien gausiu |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
UAB GREITASIS KURJERIS |
Parašytas: 2016 02 19, 10:22 |
|
|
|
Daug kartų siunčiau per lp express, taip pat paprastu paštu- labai dažnai jau kita diena siuntinukai jau būna pristatyti. Ir būtent, kad šiais laikais- nebe arkliais juk veža... |
|
|
|
|
|
UAB GREITASIS KURJERIS |
Parašytas: 2016 02 19, 10:48 |
|
|
|
Teko ir man kažkada su greituoju kurjeriu susidurti atsiimant registruotą laišką. Laiškus pristato tik darbo metu, tai gavau lapelį į pašto dėžutę. Pasiskambinus pasiūlė atvykti atsiimti į ofisą, kai užsiminiau kad siuntėjas jiems sumokėjo už pristatymą, o ne man už atsiėmimą, tai išsidavė kad laiškų išnešiotojų ir taip trūksta ir nespėja visko laiku pristatyti. Teko važiuoti į ofisą, dar gerai kad beveik pakeliui iš darbo, tai nereikėjo per visą miestą kažkur trenktis. Ofise vėl įdomumai - kokių 10 minučių laukiau kol atsilaisvins žmogus, padavus lapelį vėl minimum 10 minučių laukimas, kol perrausė daugumą dėžių ofise ir šiaip ne taip surado tą mano laišką. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|