Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 14, 20:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sveiki, susidūriau su problema norėdamas port forrwardinti pora portų.
pasirodo pas mane double routerina mano interneto tiekėjas. bandžiau jau kelissyk su jais susisiekt, bet bergždžiai.
jų routeris poe(nat). routerio duomenys: gamintojas ubiquiti , modelis :airos
bandžiau iprastus passwordus ir default passwordą kurį radau nete, nieko.
gal kas susidūrėt ir žinot kaip ieit į tą routerį?
Ps. neradau kur kitur tiktų ši tema tai nusprendžiau prisiglausti čia. tikiuosi modai nesupyks.
pasirodo pas mane double routerina mano interneto tiekėjas. bandžiau jau kelissyk su jais susisiekt, bet bergždžiai.
Ps. neradau kur kitur tiktų ši tema tai nusprendžiau prisiglausti čia. tikiuosi modai nesupyks.
Kaip suprantu ieskoma kas isilauztu i interneto tiekejo iranga ? Manot kad jis bus patenkintas ? Jai ir paviktu.... tinklo adminas greit sugrazins viska i savo vieta... su jo ir reikia tartis... arba pasirinkti kita tiekeja...
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu.....
Kaip suprantu ieskoma kas isilauztu i interneto tiekejo iranga ? Manot kad jis bus patenkintas ? Jai ir paviktu.... tinklo adminas greit sugrazins viska i savo vieta
hmm, galvoju gal kiek klaidingai supratot mane
routeris kurį nulaužt noriu ir į kurį neįeinu yra pas mane, tiesiai nuo antenos pareina. bandžiau apeit tą routerį, tą lan kabelį tiesiai i paprasta routerį kišt, bet nieko nesigavo. iš pradžių net nežinojau, kad ten routeris,atrodo lyg plyta krovimo ir tiek, poto , kai reikėjo portforwardint su programa išaiškėjo, kad ten routeris. jokių reset mygtukų, nieko. tik maitinimas, iėjimas laido, išėjimas wan ir led lemputė. viskas.
išeina per browserį į jį įeit, bet prisijungt neina. nemanau, kad labai nelegalu įsilaut į routerį kuris po mano stogu
man tik pora portų paforwardint reikia, o bėdų tai..
šitaip atrodo
http://www.edccomp.com/419-thickbox/ubiquiti-adaptor-poe-24v.jpg
čia vadinamas poe routeris (nat)
Bus ant stogo antena sukonfiguruota kaip routeris, ir be tiekejo pats nieko nepadarysi. o jei ne paslaptis kas tiekėjas? erdves?