|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 17:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Apie toleranciją
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2014 12 30, 03:20 |
|
|
|
Zuperis rašo: |
Na Super gali ne jį vieną išvesti iš kantrybės  |
Tai tiesa.
P.S. O čia ne Europa liepia toleruoti "super'ius"?
Aš rimtai. Nes esu moderas kitam forume ir tokius "Pastatau į vietą" , o jeigu ir toliau... Aišku, jis ir ne reklameris ... BET...
Ir Ką daryti??? |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2014 12 30, 03:33 |
|
|
|
ebas rašo: |
Ir Ką daryti??? |
Nieko nereikia daryti ,be jo forumas bus skurdus,be šio spindulėlio bus nykuma ir gal tamsa...
Kas supranta ,tas patyli... |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2014 12 30, 11:21 |
|
|
|
Butent! Jei matote neprotinga posta taciau jis nera klaidinantis - nekreipkite demesio. |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2014 12 30, 13:23 |
|
|
|
Dėl superio sutinku, kad daugumą nervina, bet LY1 su daug kuo taip bendrauja. Kartais kai mėnulis ne ta puse pasisuka ar užvartoja gaiviųjų gėrimų jo pasisakymuose vien keiksmažodžiai ir siuntinėjimai. |
|
|
|
|
 |
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 01:47 |
|
|
|
Tai tiesa.
Aš rimtai. Nes esu moderas kitam forume ir tokius "Pastatau į vietą" , o jeigu ir toliau... Aišku, jis ir ne reklameris ... BET...
Ir Ką daryti??? |
Sitas pasisakymas skatina netolerancija, tai cia mano problema kad as rasau i foruma, ar jusu, kad izeidinejat. |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 08:57 |
|
|
|
super rašo: |
Sitas pasisakymas skatina netolerancija, tai cia mano problema kad as rasau i foruma, ar jusu, kad izeidinejat. |
Pritariu šitam pasisakymui, vienas nenormalus (superis) neturi trukdyti daugumai. Tolerancija tai nėra tai, kad kažkas su nevisai veikiančia galva gali lysti ten kur jam nereikia ir trukdyti. Tu kažkaip supranti, kad tave įžeidinėja, bet nepajėgi suprasti kaip tau reikia elgtis, kad taip nebūtų. |
|
|
|
|
 |
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 12:34 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Pritariu šitam pasisakymui, vienas nenormalus (superis) neturi trukdyti daugumai. Tolerancija tai nėra tai, kad kažkas su nevisai veikiančia galva gali lysti ten kur jam nereikia ir trukdyti. Tu kažkaip supranti, kad tave įžeidinėja, bet nepajėgi suprasti kaip tau reikia elgtis, kad taip nebūtų. |
Tai kaip suvoki tolerancija, ar manai kad ji reikalinga ? |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 14:18 |
|
|
|
tolerancija yra riba.
tarkim, vertinant vaikus pagal jų pažangumą mokytis, rašo 10. būna parašo 8. na, toleruoja ir tokius, kuriems parašo 4. bet jei vaikas vertas 3, tai jis tiesiog nebepatenka į tolerancijos ribas. tokiems vaikams siūloma mokytis bent iki 4, kad būtų neįžeidinėjami, būtų gerbiami, ir kad jiems po to gyvenime sektųsi.
paprasta? |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 18:11 |
|
|
|
Tai tiesa.
Ir Ką daryti??? |
Aš juk "toleravau" Tavo AŽ, kol čia "neužkabinai" manęs. Juk nepasiunčiau niekur, na net nieko neatrašiau .
Gal turit pavyzdi ant arduino pwm ,kur anksciau siuntet, reikia kad isejimas generotu dazni, o paciam nieko nesigauna parasyt. |
 |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 19:08 |
|
|
|
Seniau vienas forumietis buvo daves arduino koda, tai galvojau tu,sorry supainiojau, pasirodo dar vienas forumietis yra niku ewas. Tai ko cia pykt, ka tokio baisaus parasiau tau  |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 19:35 |
|
|
|
Seniau vienas forumietis buvo daves arduino koda, tai galvojau tu,sorry supainiojau, pasirodo dar vienas forumietis yra niku ewas. Tai ko cia pykt, ka tokio baisaus parasiau tau :roll: |
Jei rašytum taip: va mano kodas, maniau kad veiks taip, bet jis daro taip. Ką darau netaip? Būtų kita šneka. Kai kalba eina apie schemas reiktų elgtis analogiškai. Jei klausimo teisingai nemoki suformuluot, tai čia jau tavo bėda.
Ir dar arduino PWM pavyzdžių internete nors vežimu vežk, tik netingėk paieškot. |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 20:17 |
|
|
|
Klausiau jusu kaip veikia stiprintuvo schema, kur atsiunciau per skype, kalbejau apie konkrecias dalis, nesupratau kodel neaiskus klausimas buvo. |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 20:59 |
|
|
|
Klausiau jusu kaip veikia stiprintuvo schema, kur atsiunciau per skype, kalbejau apie konkrecias dalis, nesupratau kodel neaiskus klausimas buvo. |
Niekas taip nekalba tas tranzistorius prie ano. Jie turi numerius, kaip ir visi kiti elementai. Be to analoginėse schemose dažniausiai tranzistoriai nedirba aukštais ir žemais lygiais. Todėl pasakymas kai kažkas įvyksta tai tas atsidaręs ir anas užsidaręs yra mažų mažiausiai neinformatyvus. Dažniausiai tranzistoriai turi savo darbo taškus ir kažkas vyksta aplink juos. |
|
|
|
|
 |
Apie toleranciją |
Parašytas: 2015 02 20, 21:53 |
|
|
|
Gerai pazekim i ta schema http://postimg.org/image/9sotbisxb imkim paprasciausia pavyzdi iejima trumpinam su zeme + pagal sita schema, tai t6 uzsidarys nes pnp tranzistorius gaus + i baze ? Tai kur cia neteisingas pasakymas apie tranzistoriaus busena. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |