|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 14, 13:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Reiktu pagalbos del audio aparaturos namams.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
 |
Reiktu pagalbos del audio aparaturos namams. |
Parašytas: 2015 10 21, 23:42 |
|
|
|
Sveiki, iskart sakau kad lietuvisku raidziu nerasau, ne Lietuvoje gyvenu ( DONT JUDGE )
Taigi, esu garso megejas, labiau megstu kai zemu dazniu koloneles, kurios "tasko" nama. Noreciau stereo sistemos prie kompiuterio, siuo metu esu pajunges senas, bet legendines, logitech x-230 ir nesenai pirktas z523 koloneles. Mane tenkina garsas, bet noretusi kartu pajungti ir kazka galingesnio. Ziurejau logitech z5500 kainas, ech, gamyba pasibaigus, tai kainos milziniskai iskilo, ziurejau ir z906 ar kaip ten, zodziu z5500 brolis, kaina 330 svaru, mano lukescius atspindetu, bet ech, norisi kazko kito.
Taigi, mastau paimti koki stiprintuva ir pora koloneliu. Manau pagal mane, geriausia butu 1bosas ( ne maziau 150 W ir 10 coliu), 1mid kolonele, nenoriu jokiu standu, nezinau kaip lietuviskai, tu aukstu, pailgu garsiakalbiu ( kaip kino teatro komplektuose) na ir gal kelias po 20-50 w aukstu dazniu.
As daug ko nenusimanau apie garso iranga, buvau pirkes stiprintuva ir 2x250w koloneles, nepaejo, sudeginau stiprintuva, mat kvailys esu ir per plonus laidus pajunges buvau, ar kazka tokio. Na kaip supratot, noreciau pasiulymu is jusu, ka man visgi imti, kaip sakiau noreciau kad daugiau boso mustu, labiausiai koloneles butu skirtos muzikos klausimui. Kaina iki 500svaru arba 700euru, butu geriausia kad iranga nebutu sena, butu kokybiska ir uztikrintu kokybiska garsa.
Aciu, Arturas.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 22, 00:38 |
|
|
|
Pirma, prasiau, dont judge, gyvenu uk, ir nereik man lietuvisku raidziu nes retai lietuviskai rasau kazka isviso per kompiuteri, antra, turiu tas ausines, visu trecia, gyvenu nuosavam name, ir dar , beje pamirsau pasakyt, kad ausines netenkina del muzikos, man reikia garso, kaip ir del vakareliu, ar seip pachillint. Aciu, ir daugiau nesamoningu atsakymu nerasykit  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 22, 01:13 |
|
|
|
Uzsikabinai ant lietuvisku raidziu? Mauk is temos, ir laukiu normaliu zmoniu kurie normaliai galetu padet, o ne kazkokio vaiko sedincio uz ekrano, kuris vps nieko nenusimano, galiu 100% duot. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 22, 02:18 |
|
|
|
sopkls rašo: |
Tai dont judgink į UK forumus pagalbos ieškoti, jei lietuviškos raidės tau per sunku. |
Kalbajobai kandzioja naktim ? |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
 |
Re: Reiktu pagalbos del audio aparaturos namams. |
Parašytas: 2015 10 22, 16:48 |
|
|
|
Artens rašo: |
Sveiki, iskart sakau kad lietuvisku raidziu nerasau, ne Lietuvoje gyvenu ( DONT JUDGE )
Taigi, esu garso megejas, labiau megstu kai zemu dazniu koloneles, kurios "tasko" nama. Noreciau stereo sistemos prie kompiuterio, siuo metu esu pajunges senas, bet legendines, logitech x-230 ir nesenai pirktas z523 koloneles. Mane tenkina garsas, bet noretusi kartu pajungti ir kazka galingesnio. |
Manau, kad tau reiktų kažko iš koncertinio įgarsinimo lygio įrangos su dideliu SPL.
Mano draugas turi nusipirkęs 2 subus 15 colių (RCF) ir du satelitus (kompresinis aukštadažnis rupore ir 10" Midbosas). Nuosavam name - garso per akis. Yra ir trijuosčių RCF - nereikės subų. Į kainą turėtum tilpti. Garso kokybė irgi gera.
Minėtos buitinės yra mažo jautrumo - daug W - dar nereiškia, kad "taškys namą". |
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 22, 16:59 |
|
|
|
ampmod rašo: |
Artens rašo: |
Taigi, esu garso megejas, labiau megstu kai zemu dazniu koloneles, kurios "tasko" nama. Noreciau stereo sistemos prie kompiuterio, siuo metu esu pajunges senas, bet legendines, logitech x-230 ir nesenai pirktas z523 koloneles. Mane tenkina garsas, bet noretusi kartu pajungti ir kazka galingesnio. |
Manau, kad tau reiktų kažko iš koncertinio įgarsinimo lygio įrangos su dideliu SPL.
Mano draugas turi nusipirkęs 2 subus 15 colių (RCF) ir du satelitus (kompresinis aukštadažnis rupore ir 10" Midbosas). Nuosavam name - garso per akis. Yra ir trijuosčių RCF - nereikės subų. Į kainą turėtum tilpti. Garso kokybė irgi gera.
Minėtos buitinės yra mažo jautrumo - daug W - dar nereiškia, kad "taškys namą". |
Buitiniems reikalams - buitiniai daiktai. Kad stiprintuvo reikia galingo, tai tiesa.
Koncertinio igarsinimo iranga uz tokia kaina bus "suklausyta", o ir orientuota daznai buna ne i artimo lauko veikima, todel namie turesi daug stovinciu bangu, kurios vienam taske purtys, o kitam bus snipstas. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 22, 17:02 |
|
|
|
rusnietis rašo: |
Buitiniems reikalams - buitiniai daiktai. Kad stiprintuvo reikia galingo, tai tiesa.
Koncertinio igarsinimo iranga uz tokia kaina bus "suklausyta", o ir orientuota daznai buna ne i artimo lauko veikima, todel namie turesi daug stovinciu bangu, kurios vienam taske purtys, o kitam bus snipstas. |
Mes juk nežinom jo namo patalpos dydžio, kurioje planuojama klausyti!
p.s. Norint išvengti stovinčių bangų, muzikos mylėtojai, randa tam sprendimų, bet kurioje patalpoje. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 22, 17:17 |
|
|
|
ampmod rašo: |
Mes juk nežinom jo namo patalpos dydžio, kurioje planuojama klausyti!
p.s. Norint išvengti stovinčių bangų, muzikos mylėtojai, randa tam sprendimų, bet kurioje patalpoje. |
Sutinku del abieju punktu.
Bet kur stilius? Ka draugams parodysi? Juodas nedvasingas kvadratines dezes ir sakysi kad geros? Nepatikes net paklause  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 10 22, 19:39 |
|
|
|
Bet kur stilius? Ka draugams parodysi? Juodas nedvasingas kvadratines dezes ir sakysi kad geros? Nepatikes net paklause  |
Mane tai labiau nustebintų su PRO įranga.
O tikrą lietuvį (kuris nori "ištaškyti namą" panaudodamas SPL) nustebintų įranga, galinti "nupūsti šokio partnerį"!  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 22, 19:54 |
|
|
|
Jeigu taip į temą, tai man kažkaip prieštaravimas temos autoriaus reikalavimuose. Pabumbsėti garsiai ir pačilinti. Bumbsėjimui užtektų ir daug decibelų, bet čilinimui sakyčiau jau reikėtų geros kokybės. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 23, 04:13 |
|
|
|
Na,klauset del namo dydzio, 250 kvadratiniu metru, del paskutiniojo atsakymo apie chilla ir bumbsinima, man atrodo viskad sueina i viena ir ta pati dalyka - norisi kokybiskos, bei garsios irangos. Manau kaina slypes kokybej, na arba atvirksciai. Atsakymas su ebay linku sudomino. Aciu labai, galit rakint tema Sekmes !  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 10 24, 04:57 |
|
|
|
Update: Radau logitech z5500 uz £240! Paimiau. Kazkaip norai mano keicias Bet aciu uz pagalba, dabar zinosiu kur kreiptis kita karta! Nuostabus forumas ir nuostabus dalyviai  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |