|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 14, 19:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pastabos ir pageidavimai » Uždarytų temų redagavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Uždarytų temų redagavimas |
Parašytas: 2025 07 28, 15:54 |
|
|
|
Kaip pakeisti nuorodas uždarytose temose. Part.lt senokai neveikia. |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 07 30, 07:48 |
|
|
|
Užuojauta tiems, kas tyčiojosi tose temose. Jie neranda geresnių pramogų ar būdų užsidirbti. Dar liūdnesnis variantas, jei jie tai laiko prasminga veikla.
Pabandysiu šioje temoje įkelti naujas nuorodas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 07 30, 17:14 |
|
|
|
str rašo: |
Užuojauta tiems, kas tyčiojosi tose temose. Jie neranda geresnių pramogų ar būdų užsidirbti. Dar liūdnesnis variantas, jei jie tai laiko prasminga veikla.
Pabandysiu šioje temoje įkelti naujas nuorodas. |
Nuorodos turi buti i tema. Jei jos ne i tema, tai moderatoriai istrins. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 07 30, 20:28 |
|
|
|
...kas tyčiojosi tose temose. Jie neranda geresnių pramogų ar būdų užsidirbti ... |
Kad tai kam nors gali būti pramoga, sutinku.
Bet kaip tuo galima užsidirbti?!  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 07 30, 20:50 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
...kas tyčiojosi tose temose. Jie neranda geresnių pramogų ar būdų užsidirbti ... |
Kad tai kam nors gali būti pramoga, sutinku.
Bet kaip tuo galima užsidirbti?!  |
Užsidirbti ant mokamų pramogų ... lieka tenkintis nemokamomis pramogomis čia.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 02, 15:13 |
|
|
|
...Ištrina ne tik forume, bet ir mano planšetėje išsaugotas kopijas... |
Dėl planšetėje išsaugotų (jei jos tikrai išsaugotos ten kažkur, kažkokiais žmogiškai suprantamais pavadinimais) įrašų trynimo iš išorės, čia jau svaigimas visiškas! |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 02, 15:33 |
|
|
|
Kai SG siūlo praeiti elgesio korekcijos kursus, tai būna i tema |
Tai buvo tiesiog pavyzdys, kur šeimininkas nesusikalba su savo šunimi ir kokių problemų jam tai sukelia.
Tame pavyzdyje ne šuo blogas, o tiesiog šeimininkas nemoka teisingai elgtis, nesupranta savo šuns.
Šunininkas sako, kad koreguoja šuns elgesį - o iš tikro moko šuns šeimininką suprasti situaciją ir elgtis atitinkamai - tada šuo prisitaiko prie šeimininko.
Šeimininkui netinkamas šuns elgesys atsiranda ne dėl to, kad šuo blogas, o dėl to, kad šeimininkas nemoka / nežino / nesupranta / nesusikalba.
Pavyzdį laikau geru, nes jis visiškai nešališkas, nieko neįžeidžia ir puikiai iliustruoja, kas būna, kai trūksta susikalbėjimo pvz. tarp šeimininko ir jo šuns.
Panašumų juk yra - SG blogas, moderatorius blogas, forumas blogas, lėktuvėlis blogas, kurjeris blogas, net Amazon blogas - nes nepavyksta su jais susikalbėti...
Citata: |
Ištrina ne tik forume, bet ir mano planšetėje išsaugotas kopijas. |
Esu 99,9% tikras, kad jūsų planšetėje šio forumo moderatoriai jokių išsaugotų kopijų netrynė - techniškai tai pakankamai sudėtinga ir niekam to nereikia.
Kaip jau rašiau kažkada anksčiau - labiausiai tikėtina, kad ne visai korektiškai atliekate kopijos išsaugojimo veiksmą.
Kodėl tokios paniekos sulaukiu? |
Nemanau, kad tai būtent panieka. Tiesiog yra nemažai dalykų, kuriuos vertinate kitaip, nei kiti - ir tai kartais atrodo keista.
Kai kam gal ir juokinga.
Tai kad pavydėti nelabai yra ko.
Visa tai rašau NE todėl, kad man kas nors už tai kaip nors atsilygina. Neturiu nei laiko, nei energijos pertekliaus.
Tiesiog yra maža viltis, kad gal pavyks susikalbėti ir pasidalinti žiniomis, kurios jums gali būti naudingos.
Liūdna, kai lieku nesuprastas. Gal ne ten energiją bei laiką investuoju. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 02, 19:37 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Dėl planšetėje išsaugotų (jei jos tikrai išsaugotos ten kažkur, kažkokiais žmogiškai suprantamais pavadinimais) įrašų trynimo iš išorės, čia jau svaigimas visiškas! |
Nemanau, kad svaigimas.
Labiau tikėtina, kad nėra aiškaus supratimo apie bookmarks / screenshots / Save Page As... / Print to PDF ir jų skirtumus.
Galima ir BBCode teksto redaktoriuje išsaugoti.
Kai nesusikalbi su planšete - tai ir ji tampa bloga - išdykauja, nebeklauso
P.S. Prieš nemažai metų ir man panašus atvejis buvo. Kolega bandė manęs kažko paklausti, bet turėjo sunkumų formuluojant mintį. O aš nusprendžiau sakyti tik tai, ko jis klausia. Tai jis gal pusvalandį formulavo įvairiausius klausimus, bet to, ko jam reikėjo - taip ir nesuformulavo. Po to buvo labai piktas.
Aš ne be reikalo taip elgiausi. Jis jautėsi esąs svarbesnis už kitus, buvo kelių grupių vadovas ir mėgdavo kitus patrolinti, patraukti per dantį. Po to suprato, kad su manim taip daryti nereikia  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 03, 09:25 |
|
|
|
Nemanau, kad svaigimas. |
Svaigimu laikau tik tai (cituoju): Galingi moderatoriai mane globoja. Ištrina ne tik forume, bet ir mano planšetėje išsaugotas kopijas
Labiau tikėtina, kad nėra aiškaus supratimo apie bookmarks / screenshots / Save Page As... / Print to PDF ir jų skirtumus. |
Su tuo visiškai sutinku.
Be to, labai gali būti, kad planšetėje yra kažkokia atminties atlaisvinimo programėlė, veikianti fone, be jokių ypatingų nustatymų, pvz., tam tikru metu trina viską, kas nedraudžiama ar nenurodyta palikti. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 03, 11:02 |
|
|
|
Kokie jūs mandagūs
Darbe į mano tylų užkampį ateidavo pasiginčyti profesoriai. Tai jie vienas kitą asilais, durniais vadino. O aš tyliai džiaugdavausi, kad turiu galimybę pamatyti problemą iš skirtingų pusių.
Pora atvejų nesusijusių su forumu. 1.Parsisiunčiau iš YT po padangų gaisro vykusio posėdžio įrašą. Po kažkiek laiko pastebėjau, kad jis dingo iš planšetės. Iš YT taip pat dingo.
2.Parsisiunčiau iš YT modelių agentūros vadovės erotinį video. Iš planšetės dingo, o kanale atsirado naujas video Kaip palysti po mano marškiniais. Kiti parsisiųsti video nedingo. Sutapimai?
Liūdniausia, kad tie, kas landžioja po mano kompus purvinais batais, jaučiasi tam turintys teisę. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 03, 11:25 |
|
|
|
Parsisiunčiau [...] |
KAIP parsisiuntėte? Kiek vietos užėmė byla (failas), kiek laiko užtruko atsisiuntimas, kokios trukmės buvo video, kokį plėtinį turėjo, kur būtent buvo išsaugotas (path), kiek laisvos vietos yra planšetės "kietuose diskuose"?
Ar buvo pasiekiamas tas atsisiuntimas, būnant be ryšio (offline)?
Jei norite - galime tai panagrinėti - tik gal geriau kitur, nes ši tema ne apie tai ir ją, tikėtina, netrukus pravalys.
tie, kad landžioja po mano kompus purvinais batais, jaučiasi tam turintys teisę. |
Logiškai mąstant - tai galėtų būti:
a) tie nekviesti svečiai, kai lankosi. Ypač - jei nenaudojate ekrano užrakto arba jis yra 19**
b) nuotoliniu būdu - arba pats kur nors pasigavote kokią kenkėjišką programėlę, arba kas nors kažką panašaus įdiegė nuotoliniam įrenginio valdymui;
c) nesusikalbėjimo su planšete rezultatas.
Kadangi planšetėje dingsta tuo pat metu kaip ir originaliame šaltinyje - panašu, kad saugote tiesiog žymes (bookmarks / shortcuts) - t.y. nuorodas į resursus internete, o ne medžiagą (duomenis), kurie per jas pasiekiami.
YT vartotojai gali laisvai keisti priėjimo sąlygas prie savo vaizdo siužetų - įkelti / ištrinti / paslėpti - tai yra normalu.
YT iš savo pusės irgi gali blokuoti video, jei jame nustato taisyklių pažeidimą arba jei žiūrovai pradeda skųstis (report).
d) Kaip Valdulis pastebėjo - gal kokią atmintį atlaisvinančią programėlę naudojate, kuri ieško didelių, operacinės sistemos darbui nebūtinų bylų ir jas trina. Mažai tikėtina, bet techniškai - įmanoma.
Keli galimi variantai: https://www.guru99.com/best-android-cleaner-apps.html
Darbe į mano tylų užkampį ateidavo pasiginčyti profesoriai. |
Jei pasiilgote panašaus žodyno - šiame forume yra kitų temų, kur "profesoriai" panašiai bendrauja.
Nuorodų į jas reikia? |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
Google paieška forume |