|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 05, 14:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autoelektronika » OT diskusijos apie ridos klastojimą.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
OT diskusijos apie ridos klastojimą. |
Parašytas: 2015 11 13, 23:07 |
|
|
|
tai kad praktiskai diskusia issiseme .
kiekvienas ziuri is savo puses.mano poziuris toks jai yra paklausa bus ir pasiula.niekad nepavyko kazko uzdrausti.tiktai pasidaroo viskas sunkiau.sukejui tai daryti tik gerai pazystamiem arba ju rekomenduotem draugam. paslaugos pirkejuireik sukti gava kur toki zmogu rasti ir kaip ta reikala susukti.
mano poziuris toks
na zinoma galit mane linciuoti bet nuo to man nei silta nei salta
kaip ir minejau mane supratusiem sekmes tam nelengvam darbe |
|
_________________ neimanoma nera,yra nenoriu |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 13, 23:36 |
|
|
|
Eilini karta valdzia uzsiima viskuo, tik ne tuo kuo reikia. O tam fruktui kuris sauke, jog parduokit uz rinkos kaina - pasiziurek kokia ta rinkos kaina. uz puse milijono nuvaziavusia auto vokietijoje paliksi tiek kiek pas mus uz "180000km" nuvaziavusia. Lietuvis neperka masinu uz rinkos kaina. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 00:43 |
|
|
|
del rinkos kainos.
1. tokio auto nieks nepirks pravazevusio 400.xxxkm
2.dauguma tokiu senesniu kaip 10 metu auto tokia rida tik ji jau sumazinta ir nebutinai lietuvoj.tiek vokietijoj tiek ir kitur yra gudriu ne tik lietuviai gudrus
tik s kaip ir sakiau kad istatymas priestarauja konstitucijai bet tai nesvarbu pas mus lietuvelej taip galima
jai europos sajunga kazka liepe uzdrausti tai musu seimunai uzdraus dar ir dades trigubai kad tik biednam lietuviui butu sunkiau
absurdas tiek galiu pasakyti |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 01:06 |
|
|
|
..kazin... ar Voketijoj.. arba Belgijoj .. seka masinos rida tech apziuros arba tech. aptarnavimo metu ? Gal kazkokiam saite ivedus VINa galima pasiziureti automobilio istorija ir pagal ja orientacinei apspresti masinos rida.... Gal kas zino tokius saitus ? |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 11:18 |
|
|
|
Roland1977 rašo: |
del rinkos kainos.
|
Norėjai pasakyti nebus tiek pelno?
Šiaip retas pirkėjas dabar į ridą žiūri.
Citata: |
2.dauguma tokiu senesniu kaip 10 metu auto tokia rida tik ji jau sumazinta ir nebutinai lietuvoj.tiek vokietijoj tiek ir kitur yra gudriu ne tik lietuviai gudrus
tik s kaip ir sakiau kad istatymas priestarauja konstitucijai bet tai nesvarbu pas mus lietuvelej taip galima
jai europos sajunga kazka liepe uzdrausti tai musu seimunai uzdraus dar ir dades trigubai kad tik biednam lietuviui butu sunkiau
Du klausimai: prie ko čia konstitucija?
Kuriam biednam lietuviui, perekupui?
Bet kokiu atveju ridos sukiojimas yra apgavyste ir sukčiavimas ir tai turi būti traktuojama kaip apgavystė ir sukčiavimas.
Labai paprastas pavizdys:
Nueini į parduotuvę ir perki dešrą gražiai įpakuotą ir tt. Jos galiojimo laikas baigėsi prieš 5 metus, bet ant etiketės užrašyta, kad tik po dviejų mėnesių pasibaigs. Ten viduj gal viskas supuvę... Jei maisto priežiūros tarnybos taip žiūrėtų tai puse Lietuvos būtų nuo salmoneliozės išmirę, kita pusė nuo kitų kvarabų. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 12:41 |
|
|
|
1. tokio auto nieks nepirks pravazevusio 400.xxxkm |
Čia tas pats kaip su kinietiškais vatais. Jei mažiau negu 1000W, tai jau šūdas ne stiprintuvas.
Jei stipriai užrauktų tą ridos atsukinėjimą, tai visi priprastų, kad 10 metų mašinai 400 000 yra normalu ir toliau pirktų.
Tiesiog negerbiam savęs jei patys piktinamės, kad priimtas įstatymas draudžiantis mus apgaudinėti. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 12:53 |
|
|
|
vaidass rašo: |
pimiasiai reikia yrodyt, kad rida buvo klastojama samoningai |
pritariu 100%
kas gali drausti su savo auto daryti ka noriu.noriu perdazau ,noriu skydeli pasikeiciu noriu ir kilimelius pasikeisiu
cia juk mano asmeninis reikalas
pavyzdys tupi seimo istatymai( UZDRAUSTI (ne leisti o uzdrausti) dirbti parduotuvem svenciu dienomis,UZDRAUSTI rukyti balkone ir arciau kaip 10m nuo pastatu, UZDRAUSTI automobilio keleivem vartoti spiritinius gerimus, UZDRAUSTI prekiauti alumi didelem tarom)
tai argi cia samoningi istatymai |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 12:58 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
del rinkos kainos.
|
Norėjai pasakyti nebus tiek pelno?
Šiaip retas pirkėjas dabar į ridą žiūri.
Citata: |
Du klausimai: prie ko čia konstitucija?
Kuriam biednam lietuviui, perekupui?
Bet kokiu atveju ridos sukiojimas yra apgavyste ir sukčiavimas ir tai turi būti traktuojama kaip apgavystė ir sukčiavimas.
Labai paprastas pavizdys:
Nueini į parduotuvę ir perki dešrą gražiai įpakuotą ir tt. Jos galiojimo laikas baigėsi prieš 5 metus, bet ant etiketės užrašyta, kad tik po dviejų mėnesių pasibaigs. Ten viduj gal viskas supuvę... Jei maisto priežiūros tarnybos taip žiūrėtų tai puse Lietuvos būtų nuo salmoneliozės išmirę, kita pusė nuo kitų kvarabų. |
o kodel ne konstitucija
priima istatymus kurie priestarauja laisvai zmogaus teisiai daryti su jo daiktu ka jis nori
del Jusu paminetos desros gal jums pavyzdiu duoti yra ne vienas
tik kazkodel lietuvaitis kaip visada paburnojo po nosim ir viskas
sukiojima neskaitau apgavyste ,apgavyste skaitau perekupa kuris suka del didesnes kainos uz auto ir prie ko cia atsukejas, |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 12:59 |
|
|
|
pritariu 100%
kas gali drausti su savo auto daryti ka noriu.noriu perdazau ,noriu skydeli pasikeiciu noriu ir kilimelius pasikeisiu
pavyzdys tupi seimo istatymai( UZDRAUSTI (ne leisti o uzdrausti) dirbti parduotuvem svenciu dienomis,UZDRAUSTI rukyti balkone ir arciau kaip 10m nuo pastatu, UZDRAUSTI automobilio keleivem vartoti spiritinius gerimus, UZDRAUSTI prekiauti alumi didelem tarom)
Su savo mašina gali daryti ką nori, bet parduodant auto turi būti originali rida.
O tai tavo nuomone ir žudyti gal galime leisti? Mane pavyzdžiui užknisa kad po mano langais rūko, ypač vakare atsiguli ir atsidarai langą tai dūmų prieina į kambarį, na tikrai nemalonu. Aišku pasikalbėjus su kaimynu išsisprendė tas klausimas, bet kaip su tais elgtis kurie nelabai supranta gero žodžio? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 13:00 |
|
|
|
Gediminas rašo: |
Čia tas pats kaip su kinietiškais vatais. Jei mažiau negu 1000W, tai jau šūdas ne stiprintuvas.
Jei stipriai užrauktų tą ridos atsukinėjimą, tai visi priprastų, kad 10 metų mašinai 400 000 yra normalu ir toliau pirktų.
Tiesiog negerbiam savęs jei patys piktinamės, kad priimtas įstatymas draudžiantis mus apgaudinėti. |
istaymas gerai as jam nepriestarauju bet kodel bausti mechanika o ne klijanta kuris nori kad jam si paslauga butu suteikta,
bauskit ta kuris del didesnio pelno ta daro o ne vargsa mechanika |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 13:12 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
pritariu 100%
Su savo mašina gali daryti ką nori, bet parduodant auto turi būti originali rida.
O tai tavo nuomone ir žudyti gal galime leisti? Mane pavyzdžiui užknisa kad po mano langais rūko, ypač vakare atsiguli ir atsidarai langą tai dūmų prieina į kambarį, na tikrai nemalonu. Aišku pasikalbėjus su kaimynu išsisprendė tas klausimas, bet kaip su tais elgtis kurie nelabai supranta gero žodžio? |
tai nieks nekalba apie pardavima su ne orginalia rida kalba eina aplamai apie atsukima o ne apie pardavima,kai kazkada minejau visur tas istatymas yra bet jis baudzia pardavejus kurie pardavineja su suklastota rida ne mechanikus
del rukimo jums nepatinka dumai o gal kazkam nepatinka sviezias oras jis nori tu dumu ir juk nebegs zmogus per lietu 10 metru nuo jusu namo kad tik jums butu gerai.suprantu kad tai apzina problema kuria manau galima normaliai isspresti o ne UZDRAUSTI kaip pas mus priimta |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 11 14, 13:16 |
|
|
|
Gediminas rašo: |
istaymas gerai as jam nepriestarauju bet kodel bausti mechanika o ne klijanta kuris nori kad jam si paslauga butu suteikta,
bauskit ta kuris del didesnio pelno ta daro o ne vargsa mechanika |
.... pagal ta logika nereiktu bausti meistro kuris pagamino ginkla ar bombioske su kuria jo KLIJANTAS nuzude zmogu arba susprogdino pastata....
DALIVAVIMAS NUSIKALSTOMOJ VEIKLOJ..- berods tai taip vadinas... |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |