|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 26, 00:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » man tga euro 5
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 12:45 |
|
|
|
sveiki situacija tokia, kad vairuotojas sako ryja kuro.nuvaro pas atstova daryti diagnostika. randa tipo oro srauta.pakeiciam orginaliu nauju.po reiso tie patys parodymai.varo atgal i servisa.tada reikia keisti purkstuku laidus,plauti ecu.tipo ju liga.rezultatas tas pats.kuro sanaudos 45l ar jum logiskai skamba kad purkstuku laidais atiteka tepalas i ecu per fiske ir ji supisa? zmogeliui kelnes nusmuko o rezultatas 0 |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 12:51 |
|
|
|
buvo nuvarytas ir i kitus servisus nieko.tik kad dar egr uzglusino... |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 13:53 |
|
|
|
Pas atsovą, t.y. Adampolis -seniai mqstančių nebelikę... "Vadila sako" dar nereiškia nieko, nebent pats savininkas vadila. Prisižiūrėjau tokių sakančių daug... Trauka normali? Purkštukus kas nors tikrino (jie išpurškia kaip turi purkšti, ar "sysioja"? Bo pagal tai ką tu rašai, labai panašu, kad purkštukai nesudaro kuro aerozolio cilindre, o kurą varo vos ne srove. MAN'o kompas kokias sąnaudas rodo? Vadila ne naujas pasodintas? Bo būna atsisėda naujas, pratęs spardyti per gazo ir stabdžio geležėles, ir prasideda sąnaudos... |
|
_________________ Pasaulyje pilna kenksmingų dalykų. Vienas jų - aš. |
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 15:16 |
|
|
|
Apie koki oro srauta sneki jei ten nera MAF ? Del purkstuku laidu ir tepalo kompe tai taip, ten liga. Slegis rail'e matuotas? |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 15:25 |
|
|
|
Jei taip be patirties kalbant: uzsijunge pavazinet nebande? Sanaudos pasimatytu... Vadyla gal nuo bako melzia. |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 15:36 |
|
|
|
vadila pats savininkas.sanaudos buvo 30l apytiksles. o viskas prasidejo po interciulerio uzsalimo..kas metala liecia viskas istikrinta.purkstukai siurblys kompresija turba viskas idealu. pradzia buvo tokia kad siu metu ziema uzsalo interkiuleris.kaip zinia ten ir liga.grizo vadila i garaza issikviete diagnosta is adampolio...tas paknaibe sako map blogas.nu tvarka perkam nauja orginala is adampolio...reisas po reiso sanaudos tik auga rezultatas 0. meistrai kur plove kompa sako gali but kad plovimas nepades reikia keist ecu.bet nebus taip kad pakeisi o rezultatas tas pats..gal kam panasaus kas yra buve?beto kaip gali tepalas prasiskverbti pro klijuotus kontaktus? |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 20:09 |
|
|
|
Čia sakydami maf/map manau jie turi omenyj slėgio įsiurbimo kolektoriuj daviklį O tai pats intecooleris gyvas? Tikrino kas nors? Dažna sanaudų priežastis  |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 20:29 |
|
|
|
tepalas teka laido viduj po izoliacija
DAF taip budavo su DEB stabdziu.nukerpi laida o jo viduj tepalas |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 21:05 |
|
|
|
pas MAN laidai gofruotam vamzdelyje. Variklio kompas prisuktas prie variklio sono, jungtys virsuj. Tepalas purkstuku laidais teka ant kompo jungciu ir nesunkiai patenka i vidu, niekas ten neklijuota. Cia pas kas antra TGA/TGX tas pats. Tik nieko tas tepalas ipatingo nepadaro, cia adampolio "atmazas" kad issisukti is padeties. SCR klaidu nemeta, su adblue nieko neburta? |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 21:16 |
|
|
|
adblue nera visai...taip map vadinam slegini davikli ant interkiulerio interciuleris isplautas pajungus mechanini monometra vaziuojant turba rodo 1.6bar...esme kad kai buvo nupirktas man ispradziu kuro normos buvo geros. viskas prasidejo po interciulerio uzsalimo ir daviklio keitimo kuris stovi ant interciulerio....beto kiek zinau variklinis tepalas yra nelaidus elektrai...tad kad ir pribegtu i eciu jis jo neuztrumpintu... |
|
|
|
|
 |
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 21:23 |
|
|
|
Visu pirma manas euro5 egr neturi gal kalbame apie euro4?Laidus keiciame labai daznai apie 300eur jie sukieteja po dangteliu ir per pacio laido uzspaudimus pradeda leisti.Euro3 su D28 varikliu liaudiskai vadinamu NORIU BUTI KOMMON RAILU kompus uzmusa.Turbina stovincio mano ant pilnu apsuku turi buti apie 500mbar.Kokia siurblio apkrova?Turi buti ne didesne kaip 3%.Kitas variantas ar ten euro5 ar euro4 jei euro4 ar nebuna kad uzsidega MIL simbolis vaziuojant?Bakas neaprukes prie duslintuvo?Kaip sakan turint kompa dar ne viskas reikia zinoti kur ziureti.Cia galima vardinti ir vardinti. |
|
Paskutinį kartą redagavo laimiss52, 2015 10 09, 21:28. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 21:26 |
|
|
|
man euro5 be adblue? nemates tokio. |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 21:28 |
|
|
|
tiesa dar vienas dalykas, kad turim du tokius pat man su tokio pat bedom... |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 09, 21:29 |
|
|
|
enemy rašo: |
man euro5 be adblue? nemates tokio. |
Su emuliatorium  |
|
|
|
|
 |
man tga euro 5 |
Parašytas: 2015 10 10, 22:13 |
|
|
|
be emulkiu..niekas ju ten nedejo..is pradziu savi meistrai lindo. nieko nerado, purkstukus tikrino pokelis kart.keite turbina....kaip tai neturi egr? gi eina su ausintuvu is turbo puses... tikslesni duomenis MAN 2007m, variklis D2066 LF36, 10,5l 320kW EURO 4 BE ADBLUE.(atsiprasau uz netikslia info kuria anksciau nurodziau)nu belieka surasti eciu ...daugiau nerandam minciu.jei yra zmogus tikrai galintis surasti priezasti, butinai atsilyginsim... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |