|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 27, 08:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Ką norėtumėte pamatyti per youtubą?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Ką norėtumėte pamatyti per youtubą? |
Parašytas: 2015 07 13, 13:48 |
|
|
|
Jei kažkas sukurtu youtube channel, kuriame kalbėtu apie su elektronika ir programavimu susietus dalykus lietuviškai, ką tenais norėtumėte pamatyti? Aš galvoju, gal reikėtu pravesti C programavimo pamokėles per youtube, nes tokių nerandu youtube. Vistiek yra žmonių, kuriems labiau patinka žiūrėti video pamokas, negu skaityti. Tai gi, ką aš dar galėčiau pridėti susieto? Dėja aš dar daug apie elektronika nežinau. Galėčiau pravesti kelis tutorial, su 555 chipu kaip pasidaryti nesamonių... |
|
|
|
|
|
Re: Ką norėtumėte pamatyti per youtubą? |
Parašytas: 2015 07 13, 13:55 |
|
|
|
eSenpai rašo: |
Aš galvoju, gal reikėtų pravesti C programavimo pamokėles per youtube, nes tokių nerandu. |
- kažkiek apie C bei "geležį" mes rašėme čia..
Citata: |
Dėja, aš dar daug apie elektronika nežinau. Galėčiau pravesti kelis tutorial, kaip pasidaryti nesamonių... |
- ten pat..
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 13, 13:58 |
|
|
|
Jei kažkas sukurtu youtube channel, kuriame kalbėtu apie su elektronika ir programavimu susietus dalykus lietuviškai, ką tenais norėtumėte pamatyti? Aš galvoju, gal reikėtu pravesti C programavimo pamokėles per youtube, nes tokių nerandu youtube. Vistiek yra žmonių, kuriems labiau patinka žiūrėti video pamokas, negu skaityti. Tai gi, ką aš dar galėčiau pridėti susieto? Dėja aš dar daug apie elektronika nežinau. Galėčiau pravesti kelis tutorial, su 555 chipu kaip pasidaryti nesamonių... |
man asmeniškai geriausias apie elektronika youtube kanalas:
https://www.youtube.com/user/EEVblog/videos
patirties(sudominimo) tokiam kanalui reikia tikrai daug |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 13, 14:05 |
|
|
|
pravesti kelis tutorial, su 555 chipu kaip pasidaryti nesamonių... |
Nesąmonių ten ir taip pakanka. Jei tai bus dar viena porcija nesąmonių ar nekvalifikuotai, mekenančiu balsu pateikta medžiaga tai geriau nieko nedaryk. Tie kuriems tikrai įdomu ras informacijos rašytiniam pavidale. O tai pienburniai Youtube prisižiūri nesąmonių ir paskui čia klausinėja kaip pasidaryt nors niekada tuo nesidomėjo, nesidomi ir nesidomės, bet va užeina noras pasidaryt. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2015 07 13, 14:13. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 13, 14:07 |
|
|
|
EEVblog tikrai geras kanalas, tik reikia suprasti anglų kalbą (tai šiuolaikiniam elektronikui būtina).
EEVblog ne tik turi daug elektronikos patirties, bet ir skiria labai daug resursų savo kanalo, web vystimui. Tai panašu yra jo pagrindinė veikla, tam jis nuomoja patalpas, naudoja profesionalią filmavimo įrangą ir net samdo papildomus darbuotojus
Kuriant savo alternatyvas reikią įvertinti ar sugebėsi konkuruoti (kompetencija, pateikimu, sudominimu, apimtimi ir t.t.), ar gaunama grąža tenkins. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 13, 14:13 |
|
|
|
Suprantu, kad as vienas iš tu "pienburniu", tiesiog bandysiu padaryti video kelis, dėl to, kad mane tai paskatins irgi mokintis. Aš pasistengsiu pirma gerai išvystiti idėja, tada galbūt girsiuos kitiems. Tiesiog galvojau, gal kokiu naujiu idėjų turėsite. Žinau visus elektronikos youtuberius, ypač EEVBlog, jie mane irgi skatina mokintis. Deja neturiu tiek žinių kaip jie, bet stengsiu padėti tiems, kurie galbūt angliškai nelabai gerai moką. Aš tikrai suprantu, kad nesugebėsiu užsidirbti iš youtube, čia tik mano hobis bus. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 13, 14:35 |
|
|
|
Suprantu, kad nesugebėsiu užsidirbti iš youtube, čia tik mano hobis bus. |
- tuomet sėkmės.
p.s.
.. tik naujokai dažnai siekia "natūralumo", o iš tiesų reikia gero scenarijaus, režisūros ir montažo.
p.s.2
.. suprantama aktualia elektronikos tematika.
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 13, 20:23 |
|
|
|
tokiu pamoku nelabai kam reikia gal keletas naujoku ir susidomes bet daugumai bus neidomu.
As siulau daryti tai ka ja daug kas daro bet ko niekada nebus per daug.
datyk video kaip ardai arba taisai ivairius elektroninius daiktus
nes daug kam idomu "kas viduje" ir siuo klausimu nesvarbu koks tavo sugebejimu lygis vistiek galesi pasiulyti kazka idomaus visiems. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 14, 09:53 |
|
|
|
Digix rašo: |
daryk video, kaip ardai arba taisai įvairius elektroninius daiktus, nes daug kam įdomu "kas viduje". |
- taip, tik manyčiau reik patikslinti: "daugeliui internete reikia informacijos, kaip išsiardo kažkoks notebook'as, kaip išsiardo kažkoks mobilus ar planšetė, bei kaip juos sudėlioti atgal?".
p.s.
.. kas dėl taisymo, tai čia reikėtų aprašyti gedimo požymius ir remonto metodiką.
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 14, 10:30 |
|
|
|
vvv2 rašo: |
daryk video, kaip ardai arba taisai įvairius elektroninius daiktus, nes daug kam įdomu "kas viduje". |
- taip, tik manyčiau reik patikslinti: "daugeliui internete reikia informacijos, kaip išsiardo kažkoks notebook'as, kaip išsiardo kažkoks mobilus ar planšetė, bei kaip juos sudėlioti atgal?".
p.s.
.. kas dėl taisymo, tai čia reikėtų aprašyti gedimo požymius ir remonto metodiką.
|
na kaip jis susistato nelabai svarbu, svarbu paziureti kas viduje, kaip jis padarytas ir galima aptarti konstrukcija. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 14, 10:40 |
|
|
|
.. na kaip jis susistato nelabai svarbu, svarbu pažiūrėti kas viduje, kaip jis padarytas? |
- kad paaiškinti "kaip padarytas", reikia skaityti mūsų knygą!
p.s.
.. o ką, jei tą knygą imti už filmo scenarijaus pagrindą, galima sukurti gana įdomų projektą.
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 14, 12:39 |
|
|
|
zigzagas rašo: |
Ar gerai supratau kad tos knygos kūrime dalyvavo mūsų super'is? |
Dalyvavo, dalyvavo. Panašiu stiliumi parašytos knygos apie Žinaitį ir Nežinaitį autoriui debiliškus Nežinaičio klausimus reikėjo pačiam sugalvot, o čia juos superis uždavinėjo. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 14, 13:53 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Nežinaičio klausimus reikėjo pačiam sugalvot, o čia juos superis uždavinėjo. |
Šiuo atveju Žinančiam autoriui buvo labai palengvinta užduotis
p.s. Evaldai, pasirodo, turi savo nišą netgi tokie žmonės kaip superis ir juos reikia gerbti.
p.p.s. Knygoje radau grubią klaidą: nebuvo užduotas labai populiarus (DUK) Nežinančio klausimas "ką konstruoji?" |
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 14, 14:08 |
|
|
|
ampmod rašo: |
.. nebuvo užduotas labai populiarus (DUK) Nežinančio klausimas: "ką konstruoji?" |
- ačiū, būtinai taip garbingai ir reikės pradėti knygą!
p.s.
.. na o rimtai, tai laukiama bet kokia kritika, ir rimta ir su jumoru.
p.s.2
.. tikėtina ten yra ne tik gramatinių ar sintaksės klaidų, bet ir rimtesnių, recenzentai dar nežiūrėjo.
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|