|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 21, 19:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autoelektronika » Peugeot 206 led dieninių lempų idėjimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Peugeot 206 led dieninių lempų idėjimas |
Parašytas: 2015 07 25, 09:42 |
|
|
|
Mano automobilis: Peugeot 206, 2000 metų. Aš norėčiau įsidėti LED lempas ir kad jos veiktu, kai neįjungtos artimos lempos. Iš pradžių bandžiau pažiurėti ar įšeitu pro "fuse" pravesti laidą. Deja neradau fusės pro kuria tekėtu srovė, kai variklis įjungtas ir išjungtos artimos šviesos. Manuale nėra mano versijos fiškių ar "fuse" išdėstimo surašyto mano būtent modelio. Aš galvoju tiesiog atsidaryti lempa, idėti transistorių artimūjų šviesų laide taip, kad leistu tekėti srovei į ledus, kai artimieji išjunkti, bet kažkaip variklis būtų įjungtas. Kokios jūsų idėjos? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 25, 09:53 |
|
|
|
Rodyk foto ka tu cia ir kur ideti nori. Kam cia tie transistoriai,kam i ta lempa lyst,paisiimk + degimini nuo kur nors ir junk per rele nuo trumpu sviesu. Ijungsi trumpas uzges tavo led. |
|
Paskutinį kartą redagavo drugowaz, 2015 07 25, 09:56. Redaguota 1 kartą _________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 25, 10:00 |
|
|
|
Uztenka vienos reles. Yra drl su valdymo blokeliu pirkt,tvarkingi su fyskutem. Is kinu 15 eur mokejau kai sau kazkada dejau. O tie kur parsiduoda plika lmpa ir laidas tai reikia burti su relem. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 25, 11:26 |
|
|
|
http://i.imgur.com/Jt9khaq.jpg Čia yra mano saugiklių dežė.
Variklis ir degimas išjunktas. Aš pažiurėjau su multimetru ar teka srovė pro saugiklius. Suradau kelis.
Įjungiu artimas lempas. Tie patys saugikliai vistiek rodo 0V.
Problema yra, kad nerandu saugiklio prie kurio galėčiau prijungti laidą, kuris išjungtu relę, kad nebūtų įjungtos led lempos. Ar man tiesiog reikėtu prakirsti laidą artimūjų šviesų ir prijunkti atskira laideli, kuris eitu į relę? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 25, 11:46 |
|
|
|
Paskambinsi ,pasakysiu kaip pajungt. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 25, 12:33 |
|
|
|
eSenpai rašo: |
Variklis ir degimas išjunktas. Aš pažiurėjau su multimetru ar teka srovė pro saugiklius. Suradau kelis.
Problema yra, kad nerandu saugiklio prie kurio galėčiau prijungti laidą, kuris išjungtu relę, kad nebūtų įjungtos led lempos. Ar man tiesiog reikėtu prakirsti laidą artimūjų šviesų ir prijunkti atskira laideli, kuris eitu į relę? |
reikalingas gabaritu laidas, tinka nuo bet kurios lempos , priekio ar galo. imi +12 per sugikli nuo degimo, jungi i 30 kontakta reles, 87a jungi i savo led, 86 jungi i mase, 85 jungi i bet kuri gabartu laida. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 25, 12:47 |
|
|
|
Kokio galingumo relė naudoti? Aš galvoju, kad 30A 12V turėtu užtekti, dar jei ką galiu idėti saugikli. Ir tada paskutinis klausimas būtų, kokio diametro laido reikėtu man, kad galėtu srovė tekėti nuo gabaritų iki relės. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 25, 15:19 |
|
|
|
paprastus plonus laidus imk,kapota pasikeli ir pasiziuri kokie laidai eina i lempas. nu ir imi ta pati. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 25, 23:27 |
|
|
|
eSenpai rašo: |
Ne i tema - uzsidek saugikliu blokui dangteli. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|