|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 10, 15:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Turiu krūvą mikroschemų-kur man jas kišti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Turiu krūvą mikroschemų-kur man jas kišti? |
Parašytas: 2006 05 29, 21:10 |
|
|
|
Sveiki, turiu visokių mikrių ir nežinau kur jas panaudoti , tai gal patarsite man . Va jų pavadinimai
K174YK1
K174AF5
K174XA11
K174XA8
KP1853BG-03
KP1628PP2
MC4640
PO TO ANT VIENOS RADAU TAIP PARAŠYTA K548A-2B IR KITOJ EILUTĖJ KA22427
 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 05 30, 20:36 |
|
|
|
Nueik i www.chipinfo.ru ir susirasi kiekviena. Rasi ir analogu. O tada galesi susirast ir kiekvienos DataSheet'a.
O siaip cia ziuriu tos mikroschemos is kazkokio displejaus ar kazkaip kitaip susijusios su spalvom. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 05 30, 20:51 |
|
|
|
Na tai ziuri tos mikroschemos galimybes ir ka ji daro, o tada mastai, kur tu ta gali panaudot.
Nors paprastai taip niekas nedaro. Tiesiog iskyla problema ir ja sprendi, t.y. ziuri, ko tau reikia. Nemazai pas mane metosi tokiu detaliu, kur "gal kada prireiks"... Tiesiog zinai, kad kazka panasaus turi, o kai prireikia ieskai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 05 30, 20:54 |
|
|
|
jo, blin. guli pas mane 20 kg elektrolitu amerikietisku. ale va prisireike paprasta maiteka pasidaryt, ir nera nei vieno tinkamo... reiks pirkt. o anie vel gules, 'kol prireiks'  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 05 30, 21:51 |
|
|
|
Aidas rašo: |
nu tas dalykas tai jo. Ko reikia, niekad nerandi tarp turimu detaliu. O jei ir randi, tai per velai...  |
Va su tuo per vėlai radimu sutinku dažnai taip būna, kartais net po du sykius nusiperku vienodas detales  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 01, 21:37 |
|
|
|
gali vandens šildytuvą pasidaryt.. prie betkurių kojelių pajugi pora amperų ir visai neblogai šyla dūmelis kartais parūksta... kartais praverčia kai ėsdinant plokštes reikia vandenį pašildyt  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 06 01, 21:45 |
|
|
|
maciau, kai kurie bando meno kurinius i dealiu gaminti, pvz lituoja skulpturas, visai neblogai atrodo. (nuotraukas maciau Radio zurnale)
arba galima pazaisti su kristalais, as meginau is sudegusiu galingu tranzistoriu galima neblogus Soki diodus pagaminti didelio galingumo., reikia tik nutrinti kristalo pavirsiu ir kaip nors metalizuoti. arba uztenka iremti laida.
arba dar metalizavus permatomu alavo sluoksniu iseina saules baterija, bet mikroshemu kristalai tam per mazi. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |