|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 05, 03:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Automatinio išjungiklio pajungimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
Re: Automatinio išjungiklio pajungimas |
Parašytas: 2015 05 08, 11:13 |
|
|
|
hotter rašo: |
Sveiki, ar yra skirtumas automatiniam isjungikliui is kur pajungti ivadini/isejimo laida, is virsutinio ar apatinio gnybto?
Taip pat ar yra skirtumas nuotekio relei is kur jungti ivadini/isejimo laida i "1" ar i "2" pazymeta gnybta? |
Atomatini isjungeja gali jungti kaip patogiau, bet priimta jog ijungimas butu i virsu, o jei naudoji bendra syna, tai kitaip ir nepajungsi, kaip numatytta konstrukcijoje.
Nuotekio rele butina jungti teisingai, kad veiktu ir testavimo mygtukas, tad netinka maisyti nei L su N nei ivada su isvadu. |
|
|
|
|
|
Automatinio išjungiklio pajungimas |
Parašytas: 2015 05 08, 11:31 |
|
|
|
Ar pagal sia nuotrauka imanoma pasakyti, kur turetu but pajungtas ivadinis/isejimo laidas nuotekio relei ("1" ar "2")?
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 05 08, 11:38 |
|
|
|
Tau parašė, kad jokio skirtumo. Tik žinok, toje pusėje, kur jungi įvadą, turi jungti ir įvadinį neutralės (nulinį) laidą, o kur jungi išėjimą, toje pat pusėje turi jungti ir išėjimo neutralę. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 07 05, 22:31 |
|
|
|
Sveiki nekuriant naujos temos noriu truputi daugiau isiaiskinti Su automatiniais isjungejais ir nuotekio relemis . Garaze vedziojuosi elektra daug laidu nebus . Ir db noriu pasijungti autoamtini isjungeja na sita lengva pajungti per faze . O kokio reiktu jo nes yra b , c ir t.t koki patartumet imti?
O del nuotekio reles juk izeminimo nereikia jam pajungiant jeigu bus jungiamas su automatiniu isjungeju radau irgi informacijos kaip jungti.
http://www.220v.lt/schemos.html#rele |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 07 06, 06:27 |
|
|
|
to destyn
B ar C - tai priklauso parinkti pagal skaiciavimus. Buitiniams reikalams statomas C be dideliu isvedziojimu.
Tiesa , Latvijoje kazkodel megsta B. Matyt, tokios tautines tradicijos
RCD relei izeminimo nereikia |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 07 06, 10:09 |
|
|
|
Kokia raide patartumete deti? Garaze manau uzteks 16A nes trifazio nera. Bus jungiama turbinke svarke kempas vienfazis aisku ne vienu metu ir lepmos |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 07 06, 12:02 |
|
|
|
destyn rašo: |
Kokia raide patartumete deti? Garaze manau uzteks 16A nes trifazio nera. Bus jungiama turbinke svarke kempas vienfazis aisku ne vienu metu ir lepmos |
Raide D mano mylimiausia, bet ir ta per greita. Aš specialiai dėl kempo naudoju 32 A automatuką, nes valgo virš 20 ant maks. Tai vat ir žiūrėk pagal savo aparatūrą kokio reikės. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 07 06, 21:05 |
|
|
|
andriusa rašo: |
Raide D mano mylimiausia, bet ir ta per greita. Aš specialiai dėl kempo naudoju 32 A automatuką, nes valgo virš 20 ant maks. Tai vat ir žiūrėk pagal savo aparatūrą kokio reikės. |
o pas tave vienas automatukas ir + nuoteklio rele ar turi ir daugiau automatuku? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 07 06, 21:38 |
|
|
|
andriusa rašo: |
o pas tave vienas automatukas ir + nuoteklio rele ar turi ir daugiau automatuku? |
Vienas automatukas ir nieko daugiau. Nuotėkio relės nėra, o ir dėti reikia tokią, kurios suveikimo srovė 5 mA ir mažiau, o jei tokia neegzistuoja, tai išvis nedėti. Kam ji reikalinga dėl grožio. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|