Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 23, 04:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, turiu keleta klausimu del PIR judesiu jutikliu. Vietoji teleskopines antenos prilitavau koki pusmetri izoliuoto 1,5mm/2 varinio laido. Sis laidas lieciasi arba yra salia magneto.Lieciasi su zeme ar metalu. Ar turi tai neigiamos itakos signalo siuntimo atstumui?
Sveiki, turiu keleta klausimu del PIR judesiu jutikliu. Vietoji teleskopines antenos prilitavau koki pusmetri izoliuoto 1,5mm/2 varinio laido. Sis laidas lieciasi arba yra salia magneto.Lieciasi su zeme ar metalu. Ar turi tai neigiamos itakos signalo siuntimo atstumui?
Na aisku.. jai toks reikalas .tai ir prasom rezultatas akivaizdus ... bet logiskai mastant reiketu daryti viska atvirksciai.. arba bent pajungus izeminima isskirt i dvi dalis.....
P.S AR jum neatrodo ...kad mano atsakymas panasus i jusu klausima ?
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu.....
o ko tamstai nepatinka mano klausimas kaip ir viska suprantamai parašiau? PIR dirba pakenčiamai ir mano aprašytu atveju. Tiesiog norėtusi sužinot kokia įtaka turi laido ilgis . storis , medžiaga, magneto šalia buvimas. Nes tvirtinamas prie metalines sienos su magnetu.
Ar turi tai neigiamos itakos signalo siuntimo atstumui?
Net nesigilinant į kreivai surašytą tekstą iš kurio visiškai neaišku apie kokius čia PIR su antenomis ir magnetais kalbama galima vienareikšmiškai atsakyti - taip, neigiamos įtakos turi. Taip pat neigiamos įtakos turi ir "iš lempos" paimtas laido ilgis.