|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 30, 17:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Ismanusu TV priedelis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Re: Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 03, 17:11 |
|
|
|
mirazas rašo: |
Noriu isgirsti atsiliepimus. Aciu visiems nepatingejusiems parasyt. |
Ne tokį, bet panašų bandžiau, viskas su juo gerai išskyrus kainą. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 03 03, 17:24 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Noriu isgirsti atsiliepimus. Aciu visiems nepatingejusiems parasyt. |
Ne tokį, bet panašų bandžiau, viskas su juo gerai išskyrus kainą. |
O TV online internetu teko ziuret? Kaip vaizdo kokybe? |
|
|
|
|
 |
Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 03, 17:25 |
|
|
|
Ar ne per sunkus daiktas į HDMI jungtį (plius USB ir maitinimo junginėjimas)? Aš tokio nepirkčiau arba reiktų pirkti HDMI ilgintuvą vien dėl šios priežasties. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 03 03, 18:01 |
|
|
|
O TV online internetu teko ziuret? Kaip vaizdo kokybe? |
TV ne, o gal nepamenu, Youtube teko, normaliai. Visgi pagrinde buvo žiūrimi filmai iš NAS. |
|
|
|
|
 |
Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 04, 02:26 |
|
|
|
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 04, 07:58 |
|
|
|
Kam siūlyti tai ko dar nėra ir dar neaišku ką su juo galima nuveikti, o temos autoriui reikalingas ( kaip suprantu) tv priedėlis,o ne kompiuteris. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 03 04, 08:17 |
|
|
|
Kolega naudoja.Naudoja jau apie puse metų ir sako kad patenkintas,bet štai kitas kolega išgirdęs apie nepriekaištingą to daikto reputaciją,taip pat užsimanė tokio daikto,tad pirmasis kolega jį iš kinajozų parsiuntė ir jam.Deja šis jau po dviejų savaičių užlinko,manyčiau dėl netobulos konstrukcijos - perkaitimo.
 |
|
|
|
|
 |
Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 04, 09:06 |
|
|
|
Man tik viena atgraso, kad kaina neadekvati, kai tiesiai iš ebajaus ar ali gali už tą kainą atsisiųsti kur kas pažangesnį įrenginį. Tiek geležies tiek softo parametrais |
|
|
|
|
 |
Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 04, 10:18 |
|
|
|
ewas rašo: |
Man tik viena atgraso, kad kaina neadekvati, kai tiesiai iš ebajaus ar ali gali už tą kainą atsisiųsti kur kas pažangesnį įrenginį. Tiek geležies tiek softo parametrais |
Tai kad dauguma ir perka iš ten kur sakai už normalią kainą,tik po to čia perparduoda už dar normalesnę kainą  |
|
|
|
|
 |
Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 04, 10:35 |
|
|
|
ewas rašo: |
Kam siūlyti tai ko dar nėra ir dar neaišku ką su juo galima nuveikti, o temos autoriui reikalingas ( kaip suprantu) tv priedėlis,o ne kompiuteris. |
O kuom blogai nettop'as?Man atrodo su juo galima nuveikti kur kas daugiau.Nu gal nebent daugiau srovės ima ir gabaritai biški didesni.Yra dar https://m.youtube.com/watch?v=SCyTy6Xi03M bet su juo gali būti problemų su perkaitimu.Skonio reikalas:vieniems patinka Android priedėlis,kitiems labiau patiks su Windows OS.Pvz. man.Atsibodo jau Android  |
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
 |
Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 04, 11:15 |
|
|
|
pagal mane cia slamsto kruva. bet kuris smart tv ir taip viska ta pati daro. jei ten reikia patogesnio valdymo is isores, tai ir taip gali prijungt kompine pele ar klaviatura. o del filmu 8gb labai nedaug vietos - tai geriau tada talpu isorini harda nusipirkt tiesiog. plius jei ekranas ne full hd - tai kad palaiko fullhd - tu visitek nematysi tokios kokybes. vienu zodziu as tematau tik tokius pliusus - galesi perrasinet ir kilot failus - jei ledzia to mini kompo programini iranga - nes telikuose to paprastai daryt neimanoma nes jie neturi vidinio hardo. ir galesi zaidimukus pazais nes grafika apdoroja. bet principe ismanieji telefai irgi ta pati suda daro, tik neturi vaizdo apdorojimo rimtesnio. o konsoles zaidimu turi vaizdo apdorojima, bet neturi failu apdirbimo galmybu. o cia visko po biski viename - bet manau abejotinam lygyje... kazkokia mini plansete be ekrano ir akumo  |
|
|
|
|
 |
 |
Ismanusu TV priedelis |
Parašytas: 2015 03 04, 11:20 |
|
|
|
Zuperis rašo: |
O kuom blogai nettop'as?Man atrodo su juo galima nuveikti kur kas daugiau.Nu gal nebent daugiau srovės ima ir gabaritai biški didesni.Yra dar https://m.youtube.com/watch?v=SCyTy6Xi03M bet su juo gali būti problemų su perkaitimu.Skonio reikalas:vieniems patinka Android priedėlis,kitiems labiau patiks su Windows OS.Pvz. man.Atsibodo jau Android  |
Gal ir teisus- skonio reikalas, aš tiesiog neu naudojęs tokio priedėlio su Windows. Tai man asocijuojasi su kompu prijungtu prie teliko, kur kas nors nedera, tai kol "pasikuria", tai formatas ekrano/monitoriaus nesuderinamas. Beje kompą gali padėvėtą tam reikalui nusipirkti su analogiškomis ch-komis, tiesa jis bus didesnis, bet 3 kartus pigesnis. O ką gi daugiau galima nuveikti su TV priedėliu daugiau - žiūrėti, neredaguosi gi tekstų, nebraižysi brėžinių ar dar kokių dalykų.
O androidinių iki 65Eur visokios formos ir "pirštukas" ir kaip atskiras priedėlis, su Android 4.2 ir 4.4 Skirtingais procesoriais, su 2GB RAM
http://www.aliexpress.com/store/product/New-MX3-Quad-Core-Amlogic-S802-Cortex-A9-2GB-RAM-8GB-Android-4-4-TV-Box/603688_1976623134.html
http://www.aliexpress.com/store/product/CX-919-II-rk3188-quad-core-mini-PC-android-4-2-2-smart-TV-box-2GB/511353_1248878509.html
http://www.aliexpress.com/store/product/Rockchip-3188-Quad-Core-RAM-2GB-ROM-8GB-strong-Wifi-remote-control-android-4-2-quad/1152026_1749617004.html |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|