|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 28, 19:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Nežinomi įrenginiai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 14, 20:45 |
|
|
|
Gal kam teko tai matyti ?
92 neatpažinti įrenginiai , hardware id root/dtscsibus. Suprantu , kad kažkaip tai su daemont tools- u susyje....  |
|
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 14, 21:55 |
|
|
|
driverius gal reiketu surasyti, cia naujai suinstaliavus windus ar po kazkokios programos idiegimo? |
|
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 14, 23:18 |
|
|
|
Vilkaslt rašo: |
driverius gal reiketu surasyti, cia naujai suinstaliavus windus ar po kazkokios programos idiegimo? |
Jo 92 nauji irenginiai, fiziskai neimanoma tiek turet  |
|
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 14, 23:39 |
|
|
|
super rašo: |
Jo 92 nauji irenginiai, fiziskai neimanoma tiek turet  |
Kaip pirštu į akį Tie įrenginiai ne fiziniai o virtualus, "daemon tools" prikūrė virtualių SCSI diskų, belieka jiems draiverius parsisiųsti  |
|
_________________ Anyone (including your wife) can make just as fine
a tuner as Fisher...with the Fisher KM-60 StrataKit |
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 15, 02:29 |
|
|
|
trink programa po kurios atsirado. situs irgi visus trink, o paskui perskanuok irenginius, sutarkyk draivus - jei atsiras. o paskui vel bandyk paleidinet ka ten instaliavai  |
|
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 15, 11:38 |
|
|
|
zamolskis rašo: |
trink programa po kurios atsirado. situs irgi visus trink, o paskui perskanuok irenginius, sutarkyk draivus - jei atsiras. o paskui vel bandyk paleidinet ka ten instaliavai  |
Tai kad jis neklausia ką reik čia daryt,jis klausia ar nematei tokio dalyko Nu tipo nori parodyt kokius fintus moka padaryt ... |
|
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 15, 13:47 |
|
|
|
Kažkaip tai visi suprato ko aš klausiu tik tamsta nelabai. Tai gal, jei nėra ko pasakyti ar galu gale per sudėtingai parašiau klausimą bei nesuprantate apie ką kalba, nereikėtu ir kištis ?? |
|
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 15, 13:54 |
|
|
|
Osmis rašo: |
Kaip pirštu į akį Tie įrenginiai ne fiziniai o virtualus, "daemon tools" prikūrė virtualių SCSI diskų, belieka jiems draiverius parsisiųsti  |
Greičiausiai įsivėlė klaida trinant tą daemon (pragrama ištrinta). Įnstaliavau naujai - nieko nėra susijusio su tais įrenginiais. Bandžiau ir tvarkyklių jiems įdomumo dėlei įeškoti - neisiinstaliuoja. Kas kart , įjungus kompiuterį , prasideda naujų , neatpažintų įrenginių instaliacija .
Na, vienaip ar kitaip perrašiau win tik liko įdomu gal kas yra tai matęs bei kaip išspręndė tokią problemą... |
|
|
|
|
 |
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 15, 15:01 |
|
|
|
paused rašo: |
Kažkaip tai visi suprato ko aš klausiu tik tamsta nelabai. Tai gal, jei nėra ko pasakyti ar galu gale per sudėtingai parašiau klausimą bei nesuprantate apie ką kalba, nereikėtu ir kištis ?? |
Tie visi matyt jau turi įsigiję orakulo rutulius.Aš jo neturiu ir nežinau ar atsakyti reikia jog taip esu matęs,ir daug sykių ar nematęs...Kažkaip taisyklėse parašyta aiškiai jog temos pavadinimas turi būti aiškus ir suprantamas,taip kaip ir pati tema ar tamstos sukurtas postas.Kažkaip taisyklės yra bet niekam jos neįdomios,net pačiai administracijai.O kai neaišku ko norima,tai aš taip suprantu kad visi gali tokioj temoj rašyt bet ką ir apie bet ką... |
|
|
|
|
 |
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 15, 16:01 |
|
|
|
Blossom rašo: |
ir nežinau ar atsakyti reikia |
Aš tikrai manau, kad daug suprantate ir mielai prašom mano busimose temose pasisakyti su patarimais (rašau be jokios įronijos, rimtai), bet šiuo atveju aš nežadu su tamsta ginčytis dėl kiekvienos klaidos , kiekvieno ne vietoje padėto kablelio bei alia forumo taisyklių pažeidimu. Ir šiuo atveju , jei dvėjojote... manau nereikėjo atsakyti šioje temoje, tik be reikalo šnekame ne "į temą".
ps. šnekėjome... |
|
|
|
|
 |
Nežinomi įrenginiai |
Parašytas: 2015 01 15, 23:34 |
|
|
|
nu aš bijau ir prasižioti, nes klausimą suprantu taip pat, kaip kolega Blossom ...
štai klausimas
Citata: |
Gal kam teko tai matyti ? |
tyliu tyliu, bijau nepataikyt, jei pasakysiu, kad neteko .... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|