|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 23, 01:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Windows xp instaliavimas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Windows xp instaliavimas. |
Parašytas: 2015 01 10, 16:36 |
|
|
|
Sveiki,dabartinė kompiuterio operacinė yra linux,joje išvis nieko nenutuokiu,nemoku atsisiūsti programų ir norėčiau ją pakeisti windows xp.Problema yra tame,kad nežinau kaip rasti visus driverius,kurių man reiks,kadangi ant linux nerandu jokios programus,kuri juos parodytų.Būčiau dėkingas,jei kas padėtumėte. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 17:01 |
|
|
|
driverių ieškok pagal aparatūros medelius.
O šiaip iš pradžių instaliuok ir pažiūrėk kiek jų trūksta.
Koks kompo modelis ir kokie linux? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 18:04 |
|
|
|
Kadangi jau instaliuoti linux, tai nemanau, kad instaliuojant XP prašys kokių sata driverių. O visus kitus jau galėsi susirasti įsirašius XP. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 18:06 |
|
|
|
ar taip sunku į google įsivest motkos modeli ir parsisiust pagrindinius driverius pasirinktai os. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 10, 18:45 |
|
|
|
Citata: |
operacinė yra linux,joje išvis nieko nenutuokiu,nemoku atsisiūsti programų |
Eini į Programų centrą, ir renkiesi programas. Žinoma, pagal poreikį, nes pavadinimai neatitinka vindausinėms.
Nors čia. žinoma, praverstų paminėti, kokie tie linuksai ten įdiegti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 11, 21:55 |
|
|
|
Operacinė Linux Mint 17.1 Rebecca.Pamiršau paminėti,jog reikia tik interneto driverių,o aš nežinau kokių,kadangi nežinau kokia interneto plokštė.Dar norėjau paklausti,jeigu perrašinėsiu windowsus iš usb rakto,nieko nereiks daugiau daryti,tik įkelti tą visą xp perrašymo diską į usb ir pasirinkti per bios,kad viską loadintų iš usb? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 11, 22:33 |
|
|
|
karoliss1 rašo: |
Operacinė Linux Mint 17.1 Rebecca.Pamiršau paminėti,jog reikia tik interneto driverių,o aš nežinau kokių,kadangi nežinau kokia interneto plokštė.Dar norėjau paklausti,jeigu perrašinėsiu windowsus iš usb rakto,nieko nereiks daugiau daryti,tik įkelti tą visą xp perrašymo diską į usb ir pasirinkti per bios,kad viską loadintų iš usb? |
na jei usb darysi linux aplinkoje tai nebus taip, kad tiesiog irasei ir viskas. tikriausiai reikes su dd komanda ikelti atvaizdą ir nustatyti kaip bootini. win aplinkoje yra pakankamai programų kad tai padarytu. manau kad linuxe irgi turėtų būti, tik kad yra tokia dd komanda tai ir nesigilinau į kitokias.
Jei dėl driverių labai pergyveni gali parsisiųsti iš torentų driver Solution pack ar kažką panašaus ir po to ji surašys visus driverius ir ne tik juos, jei būsi neapdairus. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 11, 22:36 |
|
|
|
nieko nereiks daugiau daryti,tik įkelti tą visą xp perrašymo diską į usb |
Žiūrint ką tu vadini įkelt...dar reikia padaryt, kad startuotų iš to USB rakto, o tam reikia pasidomėt... Ilgai pasakot, o aš tingiu, gal kas kitas papasakos. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 12, 16:00 |
|
|
|
ka instaliacija padarys, tai nereikes paciam, ka ne-tai ne... Kai instaliacija bus usb raktas spec paruostas(pilnas internetas sios info), tai tada ir pasimatys viskas...
|
|
_________________ Nieko taip lengvai nedaliname, kaip patarimus... |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 13, 08:51 |
|
|
|
Linux Mint 17.1 Rebecca |
man regis, kad paprasčiau patarti, kaip šioje operacinėje pasidaryti ką nori, negu kad kaip instaliuoti WinXP į kompą be tinklo kortos draiverių.
iš usb rakto,nieko nereiks daugiau daryti,tik įkelti tą visą |
ar teko kada nors instaliuoti WinXP? ar teko instaliuoti bet kokią OS iš USB atmintinuko?
ar taip sunku į google įsivest motkos modeli ir parsisiust pagrindinius driverius pasirinktai os. |
paprasčiausiai gali nebūti MB gamintojo pateikiamų draiverių Win XP, nesgi kaip kitaip prastumų Win7, Vista. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |