|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 14, 17:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Patarkit, kolegos dėl monitoriaus pirkimo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Patarkit, kolegos dėl monitoriaus pirkimo |
Parašytas: 2014 11 28, 20:44 |
|
|
|
Na čia aš jau neįsipaišau į sumą. Iiyama aišku geri monikai, senais laikai turėjau to gamintojo CRT. Bet reikia tilpt į 450. Judantis vaizdas man nesvarbu, TV per kompą nežiūriu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 28, 22:16 |
|
|
|
nejuokink su ta "neisipaisau i suma" 60lt taupai? prisiziurejau as tokiu taupytoju i valias, kur perka plastmasine desra, nes sutaupo 2lt o paskui dantis dedasi uz 10 gabalu suprasciau jei pvz butum maksimos vadas ir pirktum monitorius kasininkem bet sau pirkt prasta ekrana - tai.... cia juk svarbiausia kompo dalis - kokybiskas ekranas. zemiau full hd tasku kiekio ir 2-3ms responso neverti monikai prasomu pinigu net jei po 50lt dalintu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 28, 22:30 |
|
|
|
Niekaip man nesigauna ant pirštų skaičiuojant 60Lt. Kažkodėl vis išeina 145.
Bet ne tame esmė, jei dirbčiau profesionaliai ką nors tai pirkčiau trigubai brangesnį. Gi dabar forumus paskaityt nėra jokios prasmės permokėt. Geriau nusipirksiu ne plastmasinės dešros.
Perku daugiau dėl to kad sename nėra HDMI jungties ir kad moraliai paseno, nors rodo gerai. Be to dar nenupirkau ir pirksiu tada kai savo akimis pažiūrėsiu kaip konkretus modelis rodo. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Re: Patarkit, kolegos dėl monitoriaus pirkimo |
Parašytas: 2014 11 29, 01:02 |
|
|
|
Contax rašo: |
Atsibodo mano senas 19" monitorius, nutariau Kalėdoms pasidovanoti sau naują didesnį kad geriau įžlibinčiau. Kadangi paskutiniu metu jau esu atsilikęs nuo visokių kompiuterinių naujovių, norėčiau pataikyt į gerą kaina / kokybė santykį, todėl reikia patarimo kokį 22"-23" pasidovanot.
Reikia kad būtų HDMI jungtis apart kitų, ausinių lizdas ir CEC standartas palaikomas.
Akis va užkliuvo štai už šito, bet gal yra kas nors geresnio už tokią kainą, ką kolegos manote?
http://www.skytech.lt/i2369vm-monitorius-aoc-i2369vm-led-ips-hdmidp-garsiakalbiai-p-146058.html |
Kad ir kokį beimsi tą monitorių,jis tau nelaikys nei puse tiek kiek laikė senasis.Faktas kaip blynas kad pasibaigus garantiniam vėl ieškosi naujo... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 29, 10:01 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Kad ir kokį beimsi tą monitorių,jis tau nelaikys nei puse tiek kiek laikė senasis.Faktas kaip blynas kad pasibaigus garantiniam vėl ieškosi naujo... |
Tai kad jūs čia mane visi gąsdinat
Vis vien laikys ar nelaikys tai kaip katė maiše, niekaip nenuspėsi. Nebent kas taisykloje dirbat, tai turit vaizdelį kaip ten su jais yra.
Aš vis naiviai galvoju, kad pašvietimas su LED lyg ir turėtų mažiau kaprizingas būti nei su lempa kaip senesniuose. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 29, 11:00 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Atsibodo mano senas 19" monitorius, nutariau Kalėdoms pasidovanoti sau naują didesnį kad geriau įžlibinčiau. Kadangi paskutiniu metu jau esu atsilikęs nuo visokių kompiuterinių naujovių, norėčiau pataikyt į gerą kaina / kokybė santykį, todėl reikia patarimo kokį 22"-23" pasidovanot.
Reikia kad būtų HDMI jungtis apart kitų, ausinių lizdas ir CEC standartas palaikomas.
Akis va užkliuvo štai už šito, bet gal yra kas nors geresnio už tokią kainą, ką kolegos manote?
http://www.skytech.lt/i2369vm-monitorius-aoc-i2369vm-led-ips-hdmidp-garsiakalbiai-p-146058.html |
Dažniausia bėda- tai nekokybuški el. kondensatoriai.Jau teko kelis Samsung monitorius krapštyt.Pakeičiau į kokybiškus japoniškus ir vėl puikiausiai dirba |
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 29, 12:27 |
|
|
|
Contax, pirk ką pats išsirinkai, neatskirsi tų 4 ar 8ms. Virš kokių 10ms jau nelabai, o žemiau - no problem. Reikia ir man pasikeisti, nusipirksiu kokį televizorių ir pasijungsiu. Geriau likusius pinigus į kitur kompiutery investuoti. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 11 29, 13:18 |
|
|
|
leopard rašo: |
Contax, pirk ką pats išsirinkai, neatskirsi tų 4 ar 8ms. Virš kokių 10ms jau nelabai, o žemiau - no problem. Reikia ir man pasikeisti, nusipirksiu kokį televizorių ir pasijungsiu. Geriau likusius pinigus į kitur kompiutery investuoti. |
Matyt taip ir padarysiu. Šiaip nelabai suprantu, ką gero duoda naujoviškas 16:9 formatas, kai faktiškai vertikaliai matom šiek tiek mažiau nei senajame 4:3. O plotis tai čia filmus per kompą žiūrintiems gal labiau aktualu. Gal čia mados reikalas daugiau? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 29, 13:50 |
|
|
|
leopard rašo: |
Matyt taip ir padarysiu. Šiaip nelabai suprantu, ką gero duoda naujoviškas 16:9 formatas, kai faktiškai vertikaliai matom šiek tiek mažiau nei senajame 4:3. O plotis tai čia filmus per kompą žiūrintiems gal labiau aktualu. Gal čia mados reikalas daugiau? |
tam kad patogiai galetum susideti du langus ir is ju skaityti, t.y. 2x a4. aisku cia kaip kam patogiau. Nors jei pagrinde naudojant narsymui tai sonuose matysi tuscius ar reklamu plotus. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 11 29, 16:36 |
|
|
|
...Perku daugiau dėl to kad sename nėra HDMI jungties ir kad moraliai paseno, nors rodo gerai. Be to dar nenupirkau ir pirksiu tada kai savo akimis pažiūrėsiu kaip konkretus modelis rodo. |
HDMI buvimas, jei vaizduoklyje nėra garsiakalbių, ne koks privalumas... Jei senasis dar puikiai rodo, juk galima ir perėjimus kažkokius (pa)naudoti  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |