|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 15, 04:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Blaupunkt bandpass dėžės parametrai.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Blaupunkt bandpass dėžės parametrai. |
Parašytas: 2014 09 28, 17:26 |
|
|
|
Parametrai (dėžės dydis) naudojant programa, pagal suba yra sudaroma vos ne automatiškai, tik reikia mokėti ja naudotis |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 09 28, 19:17 |
|
|
|
karekaro rašo: |
Parametrai (dėžės dydis) naudojant programa, pagal suba yra sudaroma vos ne automatiškai, tik reikia mokėti ja naudotis |
Aš nesupratau kur problema? Jei turi T/S parametrus, tai ir susivest neturėtų būti problema... Pradžiai pradek nuo paprastesnių programų, pvz. ajbandpass, ten viskas labai paprasta. Kraštines ir tūrį gausi iškarto susivedęs visus qms, qts ir kitus būtinus T/S parametrus, jei juos turi. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 09 28, 19:32 |
|
|
|
O kodėl reikia būtent bandpasso? Kad padidint efektyvumą?
Nuorodoj yra T-S parametrai. Sudėjus juos į programą (unibox) ganasi tokie rejultatai.
Bandpass dėžė - du tūriai po 48 litrus. Garsiakalbis per vidurį. Fazoinvertoriaus dažnis 56Hz. Vamzdis 12cm diametro ir 13,5cm ilgio. Dažnių juosta (-3db lygyje) 36-84Hz. Stiprinimas 2,5db.
Pagal mane, geriau daryt fazoinvertorių.
160 litrų, Fb=26Hz (vamzdis 12cm diametro ir 21cm ilgio). Gros nuo 24Hz gal iki kiloherco. (Reiks filtruot vidurinius). |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 09 28, 19:46 |
|
|
|
StasysS rašo: |
O kodėl reikia būtent bandpasso? Kad padidint efektyvumą?
Nuorodoj yra T-S parametrai. Sudėjus juos į programą (unibox) ganasi tokie rejultatai.
Bandpass dėžė - du tūriai po 48 litrus. Garsiakalbis per vidurį. Fazoinvertoriaus dažnis 56Hz. Vamzdis 12cm diametro ir 13,5cm ilgio. Dažnių juosta (-3db lygyje) 36-84Hz. Stiprinimas 2,5db.
Pagal mane, geriau daryt fazoinvertorių.
160 litrų, Fb=26Hz (vamzdis 12cm diametro ir 21cm ilgio). Gros nuo 24Hz gal iki kiloherco. (Reiks filtruot vidurinius). |
Diekui už labai stiprų atsakyma, tiesiog bandpass dėžės nėra tiek populiarios, ir šiaip man atrodo maišymas uždara su fazine tūrėtu patenkinti poreikius. Tik kiek skaičiaus bandpass dėžės mėgsta kai kuriuos dažnius labai gražiai išgroti, o kitus iš viso užslopina, ir 24hz man jau žemokai, nes aš naudoju namuose, o per balius, labiau būna lietuviškos ir šiaip šokių muzika, o juose nėra jau tokių žemų dažniu. Bet aišku, jeigu visą žemų juosta išgros gražiai irgi ne minusas  |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|