|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 16, 18:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » TV su judesio davikliu. Utopija ar būna tokių rinkoj?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
TV su judesio davikliu. Utopija ar būna tokių rinkoj? |
Parašytas: 2014 10 03, 13:04 |
|
|
|
|
Tai vat, užsimanė giminaičiai tokios nesąmonės, nes yra totalūs TV žiūrėtojai ir tinginiai. Sako XXI amžius technologijos turi tarnaut žmogui
Gal kas žino ar yra tokių TV, kurie gali įsijungti iš budinčio režimo į darbinį tarkim žmogui įėjus į kambary ar priėjus tam tikru atstumu prie TV? SMART TV šitą sugeba ar jie SMART tik dėl facebook'o ir youtube'o? Kadangi man visų tų išmaniūkų nereikia, aš tuo nelabai ir domiuosi. Gal kas apšvies, o tai neturiu ką ir jiems pasakyti. Šiaip ir pačiam įdomu pasidarė  |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 03, 17:22 |
|
|
|
|
| lordas rašo: |
Čia tai geras Beliko, kad steiką iškeptų ir patiektų su garnyru
Negirdėjau tokių, bet gali pastatyt judesio daviklį  |
Klausiu, nes esu kažkada skaitęs, kad SONY Bravia lyg kažką tokio turi, tie brangesni modeliai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 03, 17:33 |
|
|
|
|
Smart TV tai netik youtube ar facebook, bet ir valdymas balsu ar judesiu.
turiu samsunga kuri galima valdyt balsu jei angliskas tarimas idealus (su lietuviu nedraugauja) brangesni modeliai turi kaska panasaus i xboxo kinecta todel galima kanalus ar puslapius keisti judesiu ir aplamai ranka naudoti kaip pele |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 03, 18:31 |
|
|
|
|
| Joa. Pas mane sony bravia kazkoks ismanusis. Nesamones tie davikliai. suveikia nuo beleko: seselio, saules. Trukdo jie tik. Pas mane ten lyg ekrana tamsindavo ar pasviesindavo del zmoniu buvimo kambary. Gal ir visai eina nustatyt, kad isijungtu ar issijungtu, bet nezinau. Tik galiu pasakyt, kad tai nesamone. Isjungiau visas tas nesamones, eco rezimus ir padariau, kad apsvietimas 80% ir viskas ok. Telikas tiesiog visa diena ijungtas ir tiek. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 04, 07:42 |
|
|
|
|
| kaska esu girdejas apie kamera prie smart tv. ji laiks nuo laiko fiksuoja judesy, ir pagal tai zino ar kas ziuri tv ar ne,bet ten kaska rase apie isjungima tv, bet gal ir yjungia nuo to pacio. |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 04, 10:20 |
|
|
|
|
Nepagaunu koks tolkas be to kad nustebinti kaimyna? Vieno kanalo vistiek neziures, taigi distancinio po ranka reiks. O sugebeti paspausti kanalo perjungima ir nesugebeti papausti ijungimo-isjungimo jau biski ispizdejimas gaunasi  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 10 04, 12:07 |
|
|
|
|
| obalys rašo: |
Nepagaunu koks tolkas be to kad nustebinti kaimyna? Vieno kanalo vistiek neziures, taigi distancinio po ranka reiks. O sugebeti paspausti kanalo perjungima ir nesugebeti papausti ijungimo-isjungimo jau biski ispizdejimas gaunasi  |
Kažką panašaus aš jiems aiškinau, bet ką padarysi Gi pagal juos technologijų amžius. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |