Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 18, 05:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Gal kas žinot kokia schemą, kad būtų įmanoma įrašyti ir groti garsą, ta prasme su žodžiais, nors kad porą sekundžių eitų. http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc1456.pdf yra schema su at90s8535 ir flashu AT45DB161B, įrašinėt galima lyg iki 4 minučių, bet man tiek nereikia.
Gal kas žinot kokia schemą, kad būtų įmanoma įrašyti ir groti garsą, ta prasme su žodžiais, nors kad porą sekundžių eitų. http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc1456.pdf yra schema su at90s8535 ir flashu AT45DB161B, įrašinėt galima lyg iki 4 minučių, bet man tiek nereikia.
Niu tai mazesni flasha dek, ir turesi tiek kiek reikia.
Nu as daug nenusimanau, bet ant datasheet SOIC korpuse nera Ready/Busy pino. Gal nebent kita korpusa reik imt ir bus, nzn as
O tai kam Tau reikia to ready/Busy? Skaitymo (atkurimo) rezimui tai visai nereikalinga. O irashant, sakykim nuoseklios flash atveju, yra kontroliniai bitai pagal kuriuos galima suzinoti busena.
jei nesuvaldai lygegretaus flasho koju, naudok nuoseklu. jam 4 koju uzteks o prie avr per SPI pasijungia. tuo labiau kad tavo linke butent noseklus flashas ir naudojamas.
bet cia jau pirkti eikes, apie 5-10lt kainuos, o lygegretus flashai visur nemokamai metosi.
nu bent jau pas mane dip korpusuose po 128KB to slamsto neturiu kur deti. po 1MB flashai mobiliakuose kiek nori. nueik kur remontuoja ir paprasyk, manau po koki 1 lt parduos, nebent lituoti lauk tinges, ar bus jau i savartyna ismete.
lemonoje tai yra
AT45DB011B-SU parduoda po 5st 3.66 Lt. 128kB
Yra ir didesniu bet brangesni bet po 5 betkokius parduoda