|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 29, 21:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » BRIG 001 ar SONY TA-FE900R kas geriau ????
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
BRIG 001 ar SONY TA-FE900R kas geriau ???? |
Parašytas: 2014 08 24, 13:06 |
|
|
|
Sveiki
Nusipirkau BRIG 001 ir koloneles S90F .
BRIG sekancia diena vienas kanalas pradejo tarsketi , saudyti lyg kokie trikdziai butu , net ramybes busenoje saudo ...
Vienas meistras pasake kad BRIG yra niekam tikes , geriau koks JVC 1978 m., nusivilau pirkiniu ir nusipirkau kita stiprintuva SONY TA-FE900R, kiek supratau 1996m . SONY grazus, tvarkingas , viskas veikia puikiai .
Bet dabar bandau palyginti skambejima BRIG ir SONY tai lyg BRIGas skamba graziau , bet jau pats pasimeciau ... ko daugiau klausau tuo daugiau dvejoti pradedu kuri man pasilikti ...
Siaip mokejau uz viena ir kita labai panasia kaina ....
GAL GALITE PATARTI KURIS GERESNIS ir kuri man pasilikti ??????...
ACIU ....
P.S
Zmogus pas kuri pirkau BRIGa sake kad pakeisti visi kondai, ne tik elektrolitai poliniai bet ir bepoliai ir maitinimo pleveliniai,prerziureti kontaktai nuo senumo kur lydmetalis atsokes, perlituoti, bereiktu pasidaryti viena dar dalyka ir turesi vertinga bei kokybiska daikta, tai pertikrinti galinius stiprintuvus ....
Gal yra norinciu ir galinciu mano BRIGa suremontuoti ???? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 08 24, 13:28 |
|
|
|
Aš tai rinkčiausi SONY, tas kitas tai ten seniena. Esu turėjęs kelis panašius SONY. Man gal ir nevisai nepatiko jie, bet man jau taip yra kad, muzikinis centras su D-class stiprintuvu gražiau groja už tuos rimtus stiprintuvus.
Trafas rimtesnis SONY bus, bent jau vienas kuris iš manęs pirko Sony trafą tai dabar stogą raunasi koks geras jis  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 08 24, 13:44 |
|
|
|
Citata: |
Vienas meistras pasake kad BRIG yra niekam tikes |
tai netiesa... gerai sutvarkytas BRIGas skamba neblogai... kartais zimiai geriau nei kai kurie JVC ... garso kokybe labai jau individalus dalykas ....
Siulyciau susitvarkyti BRIGa ir junginejant abu stiprintuvus .. nuspresti sau kurio skambejimas geresnis.. ta ir pasilikti sau... |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 08 24, 22:34 |
|
|
|
O tai kad BRIGas dvigubai sunkesnis uz SONY nereiskia kad jis rimtesnis daiktas ?
Nes man nenusimananciam atrodo kuo sunkesnis tuo geresnis ... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 08 24, 22:46 |
|
|
|
laimis73 rašo: |
O tai kad BRIGas dvigubai sunkesnis uz SONY nereiskia kad jis rimtesnis daiktas ?
Kazkiek tiesos tai turi.... dazniausiai kuo sunkesnis pagrindinis maitinimo transformatorius..- tuo artimiasnis stiprintuvo realus galingumas deklaruojamam gamintojo  |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 08 29, 20:50 |
|
|
|
Tas sony tikrai geras aparatas,skamba skaidriai,duoda virs 100w,bet neilga laika,kaista,taigi ilgalaikes galios ju panasios,jei turit kokybiska saltini tai sony,jei eilinis grotuvas tuomet brigas,nes kitu atveju per sony isryskes visas brudas,o brigas pasvelnins. |
|
_________________ Tiesa slypi visai cia pat. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 08 29, 21:59 |
|
|
|
laimis73 rašo: |
Rusiskas Kamazas uz vokiska mersedesa sunkesnis kokius 3-5 kartus, bet nereiskia kad su juo vaziuoti tiek pat kartu geriau  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |