|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 10, 20:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autoelektronika » Opel kuro (dyzelio) siurblys durniuoja 2,0DI 97m.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Opel kuro (dyzelio) siurblys durniuoja 2,0DI 97m. |
Parašytas: 2006 04 29, 14:11 |
|
|
|
Durniuoja kuro siurblio elektronika,kai variklis prišyla tada neužsiveda,kai atšala tada vedasi.Mechaninė dalis patikrinta,buvo pastatytas ant stendo nieko nerado.Papili vandens ant siurblio tada vedasi,gal kas gali padėt? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 04 29, 21:21 |
|
|
|
Remontas 1500 Lt, daro Vilniuje, konkreciai nepasakysiu kas, bet girdejau kad neoficialiai kazkokioje kontoroje, zodziu suskambini, atiduodi siurbli ir lauki. Del kainos: 1500 siems siurbliams yra "stafke", nepriklausomai nuo to kas jiems yra sugede. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 04 30, 08:38 |
|
|
|
jo plesikai uzsilauze kaina, butent tiek srotuose kitas kainuoja, jauciu todel tiek ir ima. O su tais opeliu siurbliais tai kazkaip nedare, bo visiems jiems luzta. Ten ant pacio to siurblio ir visas jo kompas stovi, kaista nuo motaro ir svyla po to. Buvau viena issiardes, bandyta kazkas gudraus padaryti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 04 30, 10:38 |
|
|
|
Pabandyk susiskambinti su Vaidu is "Codecard", tel.: 869848708, pries menesi as su juo ta tema snekejau, tai sake kad turi meistru kordinates, galbut ka patars ir tau.
p.s. skambink darbo laiku I-V nuo 9 iki 18 val., kitaip nepriskambinsi. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 06 26, 13:32 |
|
|
|
Nutariau prikelti sena temą.
Tai kas ten darosi su tais siurbliais darosi? Man įdomu. Gal kas išduos nekomerciniais tikslais? kame tas brokas? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 06 27, 09:02 |
|
|
|
aricardass rašo: |
Kas ten darosi ? sugenda kam reikia sutvarkyti vezkit Klaipeda 868163199 |
Niekas juk nesako, kad reikia sutvarkyti. Tiesiog žiūriu skelbimuose ir vis siurblio defektas. Esu girdėjęs kad elektrinė dalis. Tai ir įdomu pasidarė. Jei sugalvosiu pirkti gal reikės pasikrapštyti. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 06 27, 09:51 |
|
|
|
AlgisL rašo: |
IMHO, betkuriam valdanciam lituokli ir turinciam minimaliu sugebejimu ta 1500 amzinai mediniu galima nuraut bevargo ;D |
Speju nelabai esi mates, kas ten viduj darosi? Su lituokliu ten galima net nevargt. Yra kita technologija. Tik nesuprantu is kur tie 1500 uz elektrines dalies remonta? Kai visur jau seniai 200-300lt. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 06 27, 09:57 |
|
|
|
na siulyciau kada atsidaryt ir uzmest aki. ta zelatina nuvalysi lengvai, bet pabandyk tranza prilituot su paprastu lituokliu, kad jis pilnai liestusi prie korpuso. Ore pakabint ji, visi gudrus, bet kiek tai laikys? Iki pirmo uzkurimo, o po to jis perkais ir vsio |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|