|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 12, 15:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Atsiliepimas apie Rslietuva, rsdelivers, YE International
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Atsiliepimas apie Rslietuva, rsdelivers, YE International |
Parašytas: 2015 02 12, 13:11 |
|
|
|
Noriu pasakyt teigiamą atsiliepimą apie RS delivers.
http://lt.rsdelivers.com/
Užsisakiau prieš kurį laiką retesnių tranziukų ir feritinių žiedukų. Apmokėjau iš anksto, suma viso labo 14. Užvakar gaunu laišką, kad tranziukai iš UK atvažiavo, bet trūksta žiedukų. Vakar atvežė kurjeris tranziukus. Šiandien gaunu antrą laišką, kad atvažiavo žiedukai (viso labo 0,57) ir siunčia su kurjeriu. Ką tik atvežė. Atvežimas nemokamas. Sakyčiau, visai kultūringai dirba. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 12, 15:48 |
|
|
|
Kartais iš skirtingų sandėlių siunčia ar neranda prekių iš karto, tai ir išeina kelios siuntos. Geras servisas, atsiuntė visą užsakymą.
Kai neturi ko sandėlyje, kartais paklausia ar siųsti nepilną siuntą, ar laukti, kol atvež detales, ir siųsti viską vienu metu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 17, 18:49 |
|
|
|
Prisidesiu prie geru ivertinimu , likau nustebes kad antra diena po apmokejimo prekes pristate , ir dar nemokamai , kai visur kitur siuntimas + aptarnavimo mokestis skaiciuojamas , o prekes ne ka pigesnes . |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 17, 19:50 |
|
|
|
na gal pora metu is ju kats nuokarto nusiperku.... yra tik vienas minusiukas kad smulkmes daznai reikia pirkti visa pakuote 5, 10, 20, 25.... irt.t. nors reikkia tik 1ar 2 vnt.
o aptarnavimas ir operatyvumas 10 balu |
|
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 17, 20:42 |
|
|
|
zigmas123 rašo: |
na gal pora metu is ju kats nuokarto nusiperku.... yra tik vienas minusiukas kad smulkmes daznai reikia pirkti visa pakuote 5, 10, 20, 25.... irt.t. nors reikkia tik 1ar 2 vnt.
su tais kiekiais tai ir RCL'as žaidžia,pvz elektrolitų,reikia pirkti kaip kuriu tai po 25vnt tai po 50vnt,tai kas mėgėjiškai konstruoja tai irgi nelabai patenkinti turbūt
kas apie RS,neseniai pirkau(pabandžiau) pirma karta,kaip ir viskas puiku.kaip toliau,ateitis parodys. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 17, 20:47 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
zigmas123 rašo: |
su tais kiekiais tai ir RCL'as žaidžia,pvz elektrolitų,reikia pirkti kaip kuriu tai po 25vnt tai po 50vnt,tai kas mėgėjiškai konstruoja tai irgi nelabai patenkinti turbūt
kas apie RS,neseniai pirkau(pabandžiau) pirma karta,kaip ir viskas puiku.kaip toliau,ateitis parodys. |
RCLe nebūtina pirkti pakuotę. Galima ir vos kelis nors parašyta kad minimum parduodamas kiekis toks ir toks. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 17, 20:50 |
|
|
|
Citata: |
Įvestas kiekis yra nekartotinis minimaliam pardavimo kiekiui!
Minimalus kiekis: 10 vnt.
PADIDINTI kiekį - spauskite - OK (Gerai)
PALIKTI įvestą kiekį - spauskite - Cancel (Atšaukti) |
|
|
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 17, 20:55 |
|
|
|
Tai spaudi Cancel ir tau palieka tiek kiek įvedei. Aš visuomet taip darau ir man visuomet surenka kiek ko reikia. Niekada nekilo jokių problemų. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 17, 20:58 |
|
|
|
leopard rašo: |
Tai spaudi Cancel ir tau palieka tiek kiek įvedei. Aš visuomet taip darau ir man visuomet surenka kiek ko reikia. Niekada nekilo jokių problemų. |
nežinau,bet į krepšelį neįsideda. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 02 17, 21:12 |
|
|
|
pačiam krepšelyje pakeisti išeina,bet langelis tampa mėlynas,turbūt nebe reikalo,iš tikro man tai nesvarbu,aš turėjau omenį tuos kas mėgėjiškai mažai konstruoja,man tai nesvarbu 10 ar 50 |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|