|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 02, 12:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Koki loptopa pasirinkti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Koki loptopa pasirinkti? |
Parašytas: 2014 07 09, 01:10 |
|
|
|
O ką su juo veiksi?Ar kasmet kažką panašaus vis perki?Nes tiek už 3K,tiek už 2K ar dar mažiau,nuo "šūdo malimo" jie užlinksta bemaž per vienodą laiko tarpą.Na nebent jei brangesnis,tai remontui pinigų kažkaip ne taip po to gaila išmest.Bet esmė tame,kad žaidimams yra atskira klasė laptopų kurių kaina neįtelpa į tavo pageidaujamos kategoriją. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 09, 10:31 |
|
|
|
Na šiaip planuoju turėti galingesnį loptopą, nes dažnai žaidžiu, kuriu filmus ir šiaip dirbu su didelėmis programomis, bet dažniausiai žaidžiu, na aišku jis dar būtų skirtas studentavimui  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 09, 12:17 |
|
|
|
unapologetic rašo: |
Na šiaip planuoju turėti galingesnį loptopą, nes dažnai žaidžiu, kuriu filmus ir šiaip dirbu su didelėmis programomis, bet dažniausiai žaidžiu, na aišku jis dar būtų skirtas studentavimui  |
Atsibodusi tema ir klausimai ir atsakymai į ją. Jei reikalingas galingas kompas tai perki stacionarų, jei reikalingas mobilumas tai jis neturi būti galingas, nes galingas nežmoniškai kais, iš akumuliatoriaus veiks 1 val. bei bus didelis ir sunkus. Aš nesuprantu paskirties tokių laptopų kaip nuorodoje. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 07 09, 17:11 |
|
|
|
Aš nesuprantu paskirties tokių laptopų kaip nuorodoje.[/quote]
ko cia nesuprast ?? // """ typo turiu galinga kompa ... ir daug pinigu isleidau .. netgi ne kiekvienas turi ,, o pagrindine savybe stovi vidui i7 ir ten visokie kiti gygai ..... ... ir cia prasideda visas onaras o ne poreikis ... o ar naudojamas bus pagal paskirti visai nesvarbu ??  |
|
_________________ LAPTOPS; RAM; HDD;
PC; CPU; RAM; HDD; |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 09, 20:46 |
|
|
|
VALDAS_H rašo: |
Aš nesuprantu paskirties tokių laptopų kaip nuorodoje.
ko cia nesuprast ?? // """ typo turiu galinga kompa ... ir daug pinigu isleidau .. netgi ne kiekvienas turi ,, o pagrindine savybe stovi vidui i7 ir ten visokie kiti gygai ..... ... ir cia prasideda visas onaras o ne poreikis ... o ar naudojamas bus pagal paskirti visai nesvarbu ??  |
tikra tiesa, tiesa ta kad ir tema atsibodus. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 07 10, 00:14 |
|
|
|
Na atsiprasau uz nuobodzia tema, bet tiesiog noriu paklausti ir viskas stacionaraus imti negaliu, nes man butinas nesiojamas, taip kad jie atkrenta. Aisku nesakau kad jis turi buti butent zaidimu loptopas, bet svarbu kad jis nebutu koks puflo nes kartais norisi pasijungti ir pageimint. O jeigu
Citata: |
galingas nežmoniškai kais, iš akumuliatoriaus veiks 1 val. bei bus didelis ir sunkus |
, tai gal pasiulytumet kitokiu variantu, kad ir kuriu nera Lietuvoje kas man svarbiausia tai 1TB, i5 arba i7, nuo 8 iki 16gb. Na gal persistengiu su specifikacijom, tiesiog nezinau, need help!!  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 10, 11:17 |
|
|
|
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 10, 12:20 |
|
|
|
unapologetic rašo: |
prašyčiau be ironijos  |
Aš apskritai nesuprantu ko atsibeldei į elektronikos forumą ? Yra gameris.lt ten ir klausinėk savo nesąmonių. Dauguma čia esančių seniai išaugo iš žaidimų amžiaus. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 10, 20:16 |
|
|
|
Aš gi nesakau, kad ieškau kažkokio tai gaming loptop, sakau kad ieškau galingesnio ir viskas... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 10, 20:46 |
|
|
|
Nesugebi savarankiškai išsirinkti pagal turimą sumą ir palyginti reikiamus parametrus? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 07 10, 21:53 |
|
|
|
Asus G74 serija pasidomėk, na ir kas po jos į tą kategoriją siūloma, nes mano patarimas jau metų senumo. Nesibaidyk pavadinimo "Gamer Republic" tai geimeriams skirti kompai. Nes būtent į tokią klientų kategoriją orientuojasi Asus pardavinėdami galingiausius krūčiausius kompus. Jie ten būna ir su 6 RAM lizdais ir su rimtomis vaizdo kortomis.
Dėl netilpimo į biudžetą: ieškok pavartoto. Gali pirkti netgi ir su defektu - tik pasikonsultuok su serviso inžinieriumi dėl remonto.
Nebruku būtent Asus, bet kadangi su jais dirbęs tai galiu jų privalumus išvardint. Kiti gamintojai taip pat turi puikius modelius skirtus šiam rinkos segmentui. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |