|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 18, 19:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Ziniu trukumas del automobilio signalizacijos pajungimo...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Ziniu trukumas del automobilio signalizacijos pajungimo... |
Parašytas: 2014 04 21, 22:28 |
|
|
|
Sveiki, gal kas patars kaip teisingai pajungti keleta laideliu?
Trumpiau tariant mano kemperyje uzkirmyjo ir nustojo veikusi sena signalizacija... todel nusipirkau eBay nebrangia (apie 80-100lt) kinietiska Beret signalizacija ir pameginau ja isideti pats. Atsekiau didziaja dali laidu senosios signalizacijos ir pabandziau perjungti i naujaja. Siuo metu dalis funkciju veikia puikiai : darineja centrinius uzraktus, mirkcioja posukiu zibintai ijungiant isjungiant. Na man tiek kaip ir uztektu bet schemoje yra laidas kuri reikia jungti prie stabdziu pedalo??? nelabai radau ten to jungiklio ir nepajungiau (na ir senoji signalizacija nebuvo prie jo prijungta kaip supratau nes niekad jo nespaudinejau) tai ir dabar man nereikia tokios "stiprios" apsaugos todel nezinau tam laidui reikia duoti pliusa ar minusa, kad man nebeijunginetu signalizacijos po 15 berods sekundziu... kaip perskaiciau instrukcijoje tai mano supratimu ten rasoma, kad nepaspaudus pedalo signalizacija vel isijungs.
Dar man neduoda ramybes ar gerai pajungiau laida atsakinga atidarant duris. Schemoje yra 2 variantai tai su positive ir negative laidais. As pajungiau su violetiniu-negative tai net nezinau ar korektiskai veikia nes kaip minejau isijungineja isignalizacija ir automatiskai duris uzrakina ir diodas pradeda mirgeti.
Dar esu nepajunges zalio laidelio kuris jungiasi bagazines atidarymui, man jis nereikalingas bet velgi gal reikia jam pajungti pliusa ar minusa o ne palikti atvira...
Pabandysiu dar kaip nors nufotkint ar nuskenuoti schema jei tai pagelbes.
Is anksto dekoju uz pagalba |
|
Paskutinį kartą redagavo maroldas, 2014 05 05, 22:57. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 02, 22:16 |
|
|
|
Jeigu tau automatiskai isijungia signalke itariu tu blogai pajungiai duris.Pamatuok su testeriu ant pacio signos bloko mases atzvilgiu kai durys uzdarytos turi buti +5..12v kai atidarytos durys 0v.Stabdziu pedalo jungti nebutina taip pat gali ir bagazines laido nejungti.Kitos kiniskos signalkes turi tokia beda jog jos pacios gryzta i saugojimo rezima jei nebuna ijungtas degimas jei tokia pas tave tai gausi pasistatyti mygtuka kuri gausi paspausti kai atjungsi apsauga. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 05, 20:26 |
|
|
|
ventes rašo: |
Jeigu tau automatiskai isijungia signalke itariu tu blogai pajungiai duris.Pamatuok su testeriu ant pacio signos bloko mases atzvilgiu kai durys uzdarytos turi buti +5..12v kai atidarytos durys 0v.Stabdziu pedalo jungti nebutina taip pat gali ir bagazines laido nejungti.Kitos kiniskos signalkes turi tokia beda jog jos pacios gryzta i saugojimo rezima jei nebuna ijungtas degimas jei tokia pas tave tai gausi pasistatyti mygtuka kuri gausi paspausti kai atjungsi apsauga. |
Dekoju uz patarimus bet siuo momentu mane yra uzpuoles gripas ir manau uz keliu dienu jau rasiu jegu viska pratestuoti.
Bet nera to blogo kas neiseitu i gera, ta prasme, kad turiu laiko padaryti ir ikelti nuotrauku (manau vizualiai visiems bus aiskiau)
Signalizacijos pultelis
Pajungimo schema
Taip pat pridedu nuorodas i didesnes raiskos schemos nuotraukas su pilnais aprasymais EN kalboje.
Taigi busiu dekingas ir uz daugiau pastebejimu/patarimu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 07, 15:32 |
|
|
|
9 punktas pas tave raso jog signalizacija grys i saugojimo rezima jei po jos atjungimo nebus atidarytos durys arba ijungtas degimas!!! tad lieku prie savo nuomones jog pas tave problema su duru jungiklio pajungimu. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |