Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 22, 03:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,
kuri laika meginu pasigaminti savo automobilio orginaliai magnetolai USB mp3 emuliatoriu. Viskas dirbs ant atmega32 mikrovaldiklio. sasaja tarp valdiklio ir magnetolos jau issiaiskinau kaip sukuti. dabar beliko rasti tinkama usb mp3 dekoderi ir ji priprogramuoti.
REIKALINGA PAGALBA: gal galit patart koki dekoderi butu geriausia naudoti (kaina labai svarbi). ir ar galetumet pasiulyt kokiu nors internetiniu uzsienio shopu kur galeciau isigyt elektronikos prekiu?. Iskart dekoju uz info.
Galima aiškiau - kas tas usb mp3 dekoderis? Usb žinau kad duomenų perdavimo jungtis, mp3 failų formatas, dekoderis konvertuoja. O kas čia sumoje turėtų būti?
Sveiki,
kuri laika meginu pasigaminti savo automobilio orginaliai magnetolai USB mp3 emuliatoriu. Viskas dirbs ant atmega32 mikrovaldiklio. sasaja tarp valdiklio ir magnetolos jau issiaiskinau kaip sukuti. dabar beliko rasti tinkama usb mp3 dekoderi ir ji priprogramuoti.
REIKALINGA PAGALBA: gal galit patart koki dekoderi butu geriausia naudoti (kaina labai svarbi). ir ar galetumet pasiulyt kokiu nors internetiniu uzsienio shopu kur galeciau isigyt elektronikos prekiu?. Iskart dekoju uz info.
TomasK rasberry pi naudojimas truputi perlenkimas gaunasi jei naudosi savo valdyma tai jau geriau kažką panašaus ką Evaldas siūlė. tik reikia paieškoti su USB sąsaja, manau tikrai turi būti.
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje
jus supraskit mane, man nereikia tu visu su ekranais, man reikia kad visas valdymas butu per magnetolos valdymui skirtus mygtukus, tada man visi tie su ekrantais ir pulteliais visiskai nereikalingi.
Dekoderiui toks sprendimas http://m.ebay.com/itm/310645105092?nav=SEARCH , o su usb fleškės nuskaitymu jau manau kur kas sunkiau bus, nes avr sunkiai patemps usb mass storage device.