|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 04, 22:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » Apie kolonėles
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 19:01 |
|
|
|
Sveiki, ieškau sau kolonėlių jau kuri laiką ir radau štai šias:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/universum-q5000-18408348.html
Kaip manot vertos savo kainos? Firmą negirdėtą, radau internete tik tiek, kad jos vokiškos, nes šeip info apie jas nelabai yra ;D Kolonėlės butu naudojama viskam, pradedant nuo tylaus iki garsaus klausimo, ir nuo pop'o iki dubstep'o. Labai svarbu ar jos gerai atkurs žemus dažniai, nes elektroninė muzika dažnai klausoma.
Matmenys:
97cm
35 cm
27 cm
Svorys apie 25-28 kg, niekur neradau tiksliai, visi vis skirtingai ;D
Žemadažniai: westra pw 250-2158
info apie juos: http://www.hellsound.de/contents/de/d105.html (prieš paskutiniai)
Stiprintuvas Denon pma 920:
115WRMS, 10Hz-38KHz +/- 1dB 8 Ohm 0.003%
185WRMS, 10Hz-38KHz +/- 1.2dB 4 Ohm 0.006%
270W Dynamic Power, 8 Ohm
345W Dynamic Power, 4 Ohm
Damping Factor: 430
S/N 107dB
Pardavėjas už 490 sakė atiduotu, esu iš Panevežio, tai kelio irgi yra, tai tikrai noriu žinot ar išvys verta bus važiuot. |
|
Paskutinį kartą redagavo Escaline, 2014 02 20, 23:46. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 21:15 |
|
|
|
is tokiu dideliu dar galiu parekomenduot sharp cp 8800 yra dar ir CP 7700 bet lygtais maziau W turi, o jei pinigine laidzia paieskok proson TOP 10 va ten tai... |
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 21:23 |
|
|
|
deep rašo: |
is tokiu dideliu dar galiu parekomenduot sharp cp 8800 yra dar ir CP 7700 bet lygtais maziau W turi, o jei pinigine laidzia paieskok proson TOP 10 va ten tai... |
Aš kiek esu klausęs, tai Sharp'ai skamba kaip Pioneeriai, garso daug, groja, bet nešvariai... klausęs liktai cp 8000, tai tikrai ispudžio nepaliko :/ |
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 21:39 |
|
|
|
kokybei itakos turi ir garso saltinis ir stiprintuvas bet jei sharp tau netiko tokiai muzika kokiai rasei virsui tada ieskok kokybiskesniu koloneliu o jos brangiau kainuos. |
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 21:45 |
|
|
|
Kiek esu turėjęs Universum technikos (stiprintuvas, patefonas, kolonėlės), tai kokybė labai šiaip sau...
Nors turėtose Universum lentyninėse kolonėlėse, garsiakalbiai kaip ir atrodė pusę velnio, bet skambėjimas įspūdžio nepaliko. |
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 21:58 |
|
|
|
sarunas_vy rašo: |
Kiek esu turėjęs Universum technikos (stiprintuvas, patefonas, kolonėlės), tai kokybė labai šiaip sau...
Nors turėtose Universum lentyninėse kolonėlėse, garsiakalbiai kaip ir atrodė pusę velnio, bet skambėjimas įspūdžio nepaliko. |
Nu, sakykim kaip jos pridėjus prie s90 skamba? Garsiau? Tyliau? Geriau? Praščiau? |
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 22:07 |
|
|
|
Escaline rašo: |
Nu, sakykim kaip jos pridėjus prie s90 skamba? Garsiau? Tyliau? Geriau? Praščiau? |
S90 esu tik kartą klausęs prieš kokia 10 metų nelabai ką galiu palyginti, bet to turėtos Universum buvo daug mažesnės - lentyninės.
Bet įtariu kad S90 ir esamos nuorodoj kolonėlės panašaus lygio... |
|
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 22:30 |
|
|
|
S90 esu tik kartą klausęs prieš kokia 10 metų nelabai ką galiu palyginti, bet to turėtos Universum buvo daug mažesnės - lentyninės.
Bet įtariu kad S90 ir esamos nuorodoj kolonėlės panašaus lygio... |
Dėkui už atsakymus, dar vienas klausimėlis. Kaip manai, ar už tokia kainą raščiau ką nors geriau? Nes aš jau apie 1 mėn ieškau, bet nieko įpatingo nerandu arba ieškot nemoku ;D |
|
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 20, 22:53 |
|
|
|
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/koloneles-onkyo-sc-60-mk-ii-18271786.html
Teko kažkada turėti šitas, tik gamintas, ko gero, ne Vokietijai (bo užrašai buvo angliški). Paliko įspūdį. Klausomasi pagrinde buvo hardas, gotika, ambient ir lengvas džiazas. Visus šiuos stiliusmano ausims atkūrė netgi labai neblogai...
P.S. Skelbimas ne mano ir tikrai net neįsivaizduoju kieno. Paprasčiausiai iš tikro kažkada tokias turėjau. |
|
_________________ Pasaulyje pilna kenksmingų dalykų. Vienas jų - aš. |
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 21, 12:15 |
|
|
|
Kaip manai, ar už tokia kainą raščiau ką nors geriau? Nes aš jau apie 1 mėn ieškau, bet nieko įpatingo nerandu arba ieškot nemoku ;D |
Savo skoniui už tokią sumą tikrai rasčiau:) Bet kadangi reikalavimas yra, kad kolonėlės atkurtų daug žemo, tai čia jau mūsų skoniai išsiskiria... |
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 21, 17:59 |
|
|
|
Pats ieškau ir už panašią sumą, bet kuo toliau, tuo giliau į mišką ir, panašu, kad visai nenusipirksiu Nes suma išaugo jau iki 1.5k. |
|
|
|
|
|
Apie kolonėles |
Parašytas: 2014 02 21, 22:38 |
|
|
|
cleaner rašo: |
Pats ieškau ir už panašią sumą, bet kuo toliau, tuo giliau į mišką ir, panašu, kad visai nenusipirksiu Nes suma išaugo jau iki 1.5k. |
gal pats laikas ieškoti "grojančių" stiprintuvų ir galbūt šaltinio |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|