|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 00:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Buitinė technika, apšvietimas » Dėl elektrinės krosnelės
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Dėl elektrinės krosnelės |
Parašytas: 2014 02 15, 11:01 |
|
|
|
Būtų įdomu išgirsti nuomonę tų kurie naudojasi ( ar kažkada naudojosi) elektrine krosnele. Užsinorėjus vištos šlaunelės, činako indelio ar šoninės gabaliuko kūrenti 100 L talpos orkaitę kaip šaudymas iš patrankos į žvirblį. Tik va kiek tos krosnelės ilgai laiko šilumą, kokie laiko tarpai tarp pakaitinimo temperatūros palaikymui, t.y. ekonomiškumas labiausiai ir domina. Verta įsigyti aišku ne brangiausią varijantą? Bus nuomonių? |
|
_________________ Kaip gerai miegojai supranti tik tada, kai Tave pažadina.
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 15, 11:43 |
|
|
|
Mano asmeninė nuomonė apie el.krosnelę-šūdas...pati nusipirko kažkokią per inetinė akcija -abstrakciją,tai po pirmo karto kepimo-gražino...sakiau nepirkt daugiau jokio chlamo... nes nieko nėra geriai už orkaitę ir mikrobangę su visom funkcijom...čia mano asmeninę patirtis ir nuomonė gaminant maistą...  |
|
_________________ Jau laikas keist ką nors... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 02 15, 12:03 |
|
|
|
Jerkstool rašo: |
Mano asmeninė nuomonė apie el.krosnelę-šūdas...pati nusipirko kažkokią per inetinė akcija -abstrakciją,tai po pirmo karto kepimo-gražino...sakiau nepirkt daugiau jokio chlamo... nes nieko nėra geriai už orkaitę ir mikrobangę su visom funkcijom...čia mano asmeninę patirtis ir nuomonė gaminant maistą...  |
O mane i virtuvę tik remonto darbams ir maisto naikinimui  |
|
_________________ 861850362 LY2UT |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 15, 14:19 |
|
|
|
Jerkstool rašo: |
Na taip... Yra ir gera mikrobangė su kaitinimo elementu ir griliu ir elektrinė orkaitė. Tik kad mikrobangėj visą laiką atrodo ištraukimas veikia tai visą karštį vis lauk išmeta, nors gal ir klystu Reikia keramikų krosnelę nugvelbt tai ir sandari ir karščio....
Ir supermamų forumus peržiūrėjau Nieks apie tokias krosneles nšneka  |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 15, 16:41 |
|
|
|
Nu turiu tokia, kai ilgesnei komandiruotei isvaziuoju liuks daiktas.
Vistiena, bulves ir pica iskepa. Kitu gurmanisku patiekalu gamyba man per sudetinga.
Is pliusu - kai virtuve maza o alkanu gauja nuosava maza virykle ir orkaite labai gerai. Kolegos pavydejo ir kartais mielai leisdavau pasinaudoti. Na gal ir viskas
Minusai - kepant orkaiteje ikaista visa, namu orkaite kepa geriau ir tolygiau. Isyla pakankamai greitai. Namams tokios nepirkciau, nebent gyvenciau bendrabutyje ir buciau vienisas.
Pirkau Vikinge, buvo parasyta kad neveikia ir kaina 35lt. Pirkau su viltimi kad kazkas veikia, o jei ne tai susitaisysiu. Pasirodo viskas veikia iki sios dienos, gal paslaptingasis gedimas dar kada pasirodys. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 02 15, 21:44 |
|
|
|
Žalias8 rašo: |
Nu turiu tokia, kai ilgesnei komandiruotei isvaziuoju liuks daiktas.
Vistiena, bulves ir pica iskepa. Kitu gurmanisku patiekalu gamyba man per sudetinga.
Is pliusu - kai virtuve maza o alkanu gauja nuosava maza virykle ir orkaite labai gerai. Kolegos pavydejo ir kartais mielai leisdavau pasinaudoti. Na gal ir viskas
Minusai - kepant orkaiteje ikaista visa, namu orkaite kepa geriau ir tolygiau. Isyla pakankamai greitai. Namams tokios nepirkciau, nebent gyvenciau bendrabutyje ir buciau vienisas.
Pirkau Vikinge, buvo parasyta kad neveikia ir kaina 35lt. Pirkau su viltimi kad kazkas veikia, o jei ne tai susitaisysiu. Pasirodo viskas veikia iki sios dienos, gal paslaptingasis gedimas dar kada pasirodys. |
Ekonomiškumas tokiomis sąlygomis aišku negalvoj? Ką gi teigiamų atsiliepimų kaip ir nėra, tikriausia teks atsisakyti tokios idėjos  |
|
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|