Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 20, 22:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, esu VISIŠKAI žalias elektronikoje ir turiu 2 klausimus, tikiuosi suprasite ką noriu pasakyti ir padėsite man .Turiu bleutoth MBS-200 kolonėlę, ir noriu pagerinti garso kokybę ir garsumą.
1. Kuom skiriasi šie ruporiukai 3,2 Ω ir 2,5 W , kitas 8 Ω ir 2 W ,
ir kuris geresnis ? O gal geriau pirkti galingesnius ?
2. Ar įmanoma į tą kolonėlę įdėti kokį nors stiprintuvą ( nekritikuokit jei tai neįmanoma ).
Tikiuosi jūsų pagalbos
deti tokias koloneles kaip parodytos foto. S-90 ir 100watu stiprintuva. kad isnestu . turesi toki garsa kad kitam miesto gale girdesis. o jei numatyti mazi garsiaklbiukai tam prietaise vadinasi jie maksimaliai suderinti su tuo stiprintuvu kuris juos maitina ir kai idesi galingesnius garsiaklbiukus tos koloneles paprasciausia sudegs.ir ismesi
Paskutinį kartą redagavo svajoklis, 2013 12 30, 19:49. Redaguota 1 kartą
Ne nu ruporiukai maži ~5cm skersmens, noriu padaryti kad jie grotų geriau, 'stipriau', kaip tai būtų galima?
ka tu nori išspaust ir tokio diametro garsiakalbiu??? jeigu juos taip galima butu pavadint
o tas kad užrašyta kitoki W ( 2,5 W ir 2 W) ant kitu tavo turimų garsiakalbiu nieko gero neduos
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža
Nu nežinau ką jus čia įsivaizdavote, na parašykite tiesiog google vaizdai MBS-200 ir matysite, aš klausiu ką galėčiau į tą kolonėlę įdėti, kad grotų aiškiai ir garsiai