|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 29, 09:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » kaip isirinkti mikrofona ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
kaip isirinkti mikrofona ? |
Parašytas: 2006 03 22, 13:14 |
|
|
|
kaip isirinkti mokrofona ? i ka reik atkreipt demsi, kuo sikirias brangus ir pigus ir t.t. ir isvis kuokie jie ten buna, yra dinaminiai kiek zinau, ka tai reiskai?
na seip neman reikia tai tokias dalykais kaip nesidmejes neikiek, paprase viens muzikantas megejas paklaust, tai ir klausiu net nezinau kur jis ji jungtu, tik zinau kan nori dainuot
ir dar galetumet pasiulit iki 100lt kazka kiek imanoma padariau veikenti
ai nebezinau ko cia dar klaust  |
|
Paskutinį kartą redagavo amas., 2006 03 24, 17:26. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 22, 14:08 |
|
|
|
buna dinaminiai ir kondensatoriniai kiek zinau...su pigiais tai ne kas...jautrumas ju mazas reikia rekt kaip isprotejusiam kad girdetusi kasnors...pirkau nebloga "Ogminoj" Philips SBC MD650- 135lt, pries tai turejau uz 16lt no name tai sh... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 22, 15:58 |
|
|
|
mano tevukas muzikantas. pasiklausiau, ir nieko gero sake iki 100lt nepaimsi. patare SHURE (tipo geriausias kainos ir kokybes santykis) tik kaina ju lb arti 200lt |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 22, 16:54 |
|
|
|
mhmm
o dar kai raso Išėjimos varža 600Om; kas nuo to keicias bet lyg visu taipat |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 22, 18:37 |
|
|
|
yra mikrofonu standartai su varzom, cia kad tiktu prie mixerio inputo. mikrofonu kainos prasideda nuo 200lt, pigesni, tai isvis tik zaidimams tinkami. SHURE patarius ir as, yra toks SM58 - labiausiai paplites muzikavimo pasaulyje, aisku dar yra SENNHEISER, AKG, AudioTechnika. jei toki jau pigu varianta imt, tai tiktu kaip muzikantui Audiotechnika MB1000 - jo kaina truputi virs simto lt, dar variantas Sennheiser e-825 jis ~140lt . reikia imt ir ziuret nes kai mikrafas pigus reikia ziuret ar jis atitinka muzikanto balso tembra, gali but labai gerai, taciau gali papult visiskas pravalas |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 22, 23:26 |
|
|
|
Neo rašo: |
buna dinaminiai ir kondensatoriniai kiek zinau...su pigiais tai ne kas...jautrumas ju mazas reikia rekt kaip isprotejusiam kad girdetusi kasnors...pirkau nebloga "Ogminoj" Philips SBC MD650- 135lt, pries tai turejau uz 16lt no name tai sh... |
Eina sau, jofana...
Nu nzn, nzn. Isiklausyk ka povelniu sakai: "pirkau nebloga "Ogminoj" Philips SBC MD650- 135lt".
AS nupirkau "shure" headseta uz 2.5 Lt ir tai dar suabejociau pasakyt, kad nusipirkau nebloga. Vejai. Ar zinot uz kiek normalios firmos "neblogus" mikrus perka?
Nu Va UK perka 3 mikru komplekta uz 60.000 EU.
O Tai kiek kainuoja kokio Sero Polo Makartnio "neblogas" mikras.
Nonsencas. |
|
_________________ Dj_MAster (Lithuania) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 22, 23:34 |
|
|
|
ble dj tu kaip visad is menulio nukrites, galetum tema nuo virsaus paskaityt..
zmogui kuriam reik kompinio mic, tu siulai polo makartnio..
ciuju jei man reiktu masinos kuri VAZIUOJA, uz 100lt, tu man siulytum mersa 600, nes su tokiais milijonieriai maskvoj vazineja..
krc ne cia papuolei, ar as klystu? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 22, 23:40 |
|
|
|
superstar rašo: |
ble dj tu kaip visad is menulio nukrites, galetum tema nuo virsaus paskaityt..
zmogui kuriam reik kompinio mic, tu siulai polo makartnio..
ciuju jei man reiktu masinos kuri VAZIUOJA, uz 100lt, tu man siulytum mersa 600, nes su tokiais milijonieriai maskvoj vazineja..
krc ne cia papuolei, ar as klystu? |
Biski nesupratai mano replikos
As apiliavau i zodi "Neblogas mikrafonas", nu sutinku biski pasikarsciavau, bet sunervino, nes ziuriu vis kaip man pakeist AKG S52 i vidutinius mikrus (58-tas shuras), o cia pasako: nusiprikau nebloga. Nu nzn, nors imk ir nusisauk. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 22, 23:48 |
|
|
|
skionio reikalas, tuo paciu ir poreikiai ir galimybes, man pvz patinka 58 galvos, o naudoju 87:) o per skaipa sneket ir target kazkox ten labai puikiai tinka..
be to cia zmogus, dar pats nelabai zno ko jam reik, tai neumanu jam nereiktu iskart siulyt:) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 23, 00:05 |
|
|
|
skionio reikalas, tuo paciu ir poreikiai ir galimybes, man pvz patinka 58 galvos, o naudoju 87:) o per skaipa sneket ir target kazkox ten labai puikiai tinka..
be to cia zmogus, dar pats nelabai zno ko jam reik, tai neumanu jam nereiktu iskart siulyt:) |
Rimtai turi 87? Siaip Shure ULXP24/87 komplektuka buvau pasiemes pabandyt, bet nzn pasiemiau geriau Brotherius su Beta galva. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 23, 20:01 |
|
|
|
dirbu siemens arenoj, tai ten mexas ant micu nepataupe SLX4 wirelessai 3 su 87 ir vienas su 58.. dar 4 beta58 ir vienas sm58(tik del to kad betu su junktuku ner:) apskritai tai ten viskas gerai tik stipru ir kolonkiu dvigubai galetu but(vietiniam igarsinimui) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 23, 23:04 |
|
|
|
dirbu siemens arenoj, tai ten mexas ant micu nepataupe SLX4 wirelessai 3 su 87 ir vienas su 58.. dar 4 beta58 ir vienas sm58(tik del to kad betu su junktuku ner:) apskritai tai ten viskas gerai tik stipru ir kolonkiu dvigubai galetu but(vietiniam igarsinimui) |
kaip tai nera su jungikliu. Dabar Klaipedos Koncertu salej tenka padirbet per rimtesnius renginius, tai ten salei paemiau 4 betas (su kazkokiai naujais sustrais imtuviais). I mikra dedas dvi AAA batarkes ir laiko apie 9 valanas. NEREALU. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|