|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 23, 21:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » perku stiprintuva...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 25, 09:31 |
|
|
|
kaudio, na buk zmogus, nebevaryk...kai pasidariau sias kolonas su peerless'ais subas nuo pat tos dienos jau isjungtas kai tik jos pradejo grot... dabar jis paliktas filmam ir jei noriu techno paklausyt. beje pats turiu du jazo rinkinius, ir rinkiny kur su saksofonu groja ir jam pritaria pianinas, man be galo patinka ir suprantu kur yra muzika o kur yra kokios nors grupes kaip dinamika ir t.t. man mastymas kad bosu turi buti kuo daugiau jau pradeda praeidinet (na man tik 18metu duok pasidziaugt spl'o teikiamais dziaugsmais...) aisq per tusofkes yra atitinkamos kolonkes ir subai kur garso viso neatsuksi ir va tada "atsigaunu" o namie dabar jokiu subu, tik filmams...
tai va gal pakeiciau nuomone apie save
p.s. nemanau kad yra daug 18-meciu kuriem po truputy jau praeidinetu noras bumseti ir paklausyt normalia muzika nemanai>? |
|
|
|
|
 |
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 25, 14:05 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
kaudio, na buk zmogus, nebevaryk...kai pasidariau sias kolonas su peerless'ais subas nuo pat tos dienos jau isjungtas kai tik jos pradejo grot... dabar jis paliktas filmam ir jei noriu techno paklausyt. beje pats turiu du jazo rinkinius, ir rinkiny kur su saksofonu groja ir jam pritaria pianinas, man be galo patinka ir suprantu kur yra muzika o kur yra kokios nors grupes kaip dinamika ir t.t. man mastymas kad bosu turi buti kuo daugiau jau pradeda praeidinet (na man tik 18metu duok pasidziaugt spl'o teikiamais dziaugsmais...) aisq per tusofkes yra atitinkamos kolonkes ir subai kur garso viso neatsuksi ir va tada "atsigaunu" o namie dabar jokiu subu, tik filmams...
tai va gal pakeiciau nuomone apie save :wink:
p.s. nemanau kad yra daug 18-meciu kuriem po truputy jau praeidinetu noras bumseti ir paklausyt normalia muzika nemanai>? |
Geduxas-nieko blogo nenorejau ir pilnai tave suprantu...ir viskam ateina savo laikas. |
|
|
|
|
 |
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 25, 15:31 |
|
|
|
Chm.. pabandžiau paklausyt Thelonious Monk.Dabar pagaliau daėjo, kodėl kai prasideda tos sapalionės apie stiprintuvus,akustikas aš visiškai jūsų nesuprantu.Man tokia muzika net kaip fonas netinka
No Offence. |
|
|
|
|
 |
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 25, 16:43 |
|
|
|
O blogiausia tai,kad pagerejus aparaturai panasia muzika ir pradedi klausytis,nes kitokia neskamba...Ir pradedi lankytis Bomboje,nes originalai vistiek kitaip skamba.Idomumo delei.Visada rasydavau su EAC programa,bet dabar,pagerejus aparaturai, supratau,kad tai tik ispustas muilo burbulas.Irasius,nuskaicius failai idealiai lygus,bet skamba toli nuo originalo,dingsta gyvumas,auksti dazniai isvis prislopsta.Manyciau to priezastis-irasymas ir nuskaitymas is HDD.Geriausia kokybe pavyko pasiekti naudojant cd copy su 2 cd-rom-ais rasant tiesiogiai is vieno i kita(on the fly).Kaisiojant vienas po kito originala ir kopija,skirtumas yra,bet siaip skamba labai panasiai(ko nepasakysi apie EAC ir pan). |
|
|
|
|
 |
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 25, 18:18 |
|
|
|
kompaktams neskiriu daug reiksmes, yra keli orginalai taciau dauguma tai yra piratiniai, o visa kita isvis labai prastos kokybes irasai siusti, perrasineti is kaseciu vinilu ir t.t. nes juos sunku gauti lietuvoje(nevisada juk tokie muzika klausydawau ) o dziazui tai manau geriausiai variantas yra vinilai tad jau geriau pataupyti 50 - 100 lt ir isigyti tikrai geros kokybes muzika.ypac rekomenduoju paklausyti Stan Getz su Joao Gilberto - The Girl from Ipanema bei kitus su moters vokalu, nuostabus dalykai... |
|
_________________ Thelonious himself - solo piano by Thelonious Monk |
|
|
|
 |
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 25, 18:52 |
|
|
|
Kemmuri rašo: |
kompaktams neskiriu daug reiksmes, yra keli orginalai taciau dauguma tai yra piratiniai, o visa kita isvis labai prastos kokybes irasai siusti, perrasineti is kaseciu vinilu ir t.t. nes juos sunku gauti lietuvoje(nevisada juk tokie muzika klausydawau :)) o dziazui tai manau geriausiai variantas yra vinilai tad jau geriau pataupyti 50 - 100 lt ir isigyti tikrai geros kokybes muzika.ypac rekomenduoju paklausyti Stan Getz su Joao Gilberto - The Girl from Ipanema bei kitus su moters vokalu, nuostabus dalykai... |
Be reikalo neskiri demesio CD standartui,to labiau kad ne viska imanoma gauti vinile,tai pat gerai grojantis vinilinis grotuvas,korekcinis,galva-kainuoja tikrai daug,o man asmeniskai daug paprasciau susitvarkyti ir desivesti CD grotuva kuris geriau groja uz pigius pafus(salyginai pigius).
Standartiniai CD grotuvai nedomina visiskai,nesvarbu kokios firmos ir koks nauduojamas DAC....o Geitz,Gilberto ir tt siek tiek turiu isleistu Varve-ir tai labiausiai patinkanti audio irasanti firma kas susija su jazz,ypac senesni nekompresuoti irasai |
|
|
|
|
 |
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 25, 19:59 |
|
|
|
na gal buti neisgirdau dar to tikrojo tawo vadinamojo cd irasu garso, geriausias grotuvas kuri klausiau tai audio note cd2, tembrai labai jo patiko ypac piano partijos, varve irasu dar deja klausyti neteko man dabar pagrinde pas mane columbia taip pat visai patinka riverside |
|
_________________ Thelonious himself - solo piano by Thelonious Monk |
|
|
|
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 25, 20:34 |
|
|
|
Kemmuri rašo: |
na gal buti neisgirdau dar to tikrojo tawo vadinamojo cd irasu garso, geriausias grotuvas kuri klausiau tai audio note cd2, tembrai labai jo patiko ypac piano partijos, varve irasu dar deja klausyti neteko man dabar pagrinde pas mane columbia taip pat visai patinka riverside |
AN cd2-gan toli iki garso gyvumo.... |
|
|
|
|
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 26, 03:17 |
|
|
|
vat piratiniams irasams labai tinka slepiantys muzikos ir aparaturos minusus uzmuilinti kaip jus sakot svelniai skambantys stiprintuvai tokie kai cyrus pvz ir musical fidelity.
turejau nemazai visai neklausomu kompaktu kuriu klausyt neimanoma buvo del prastos kokybes bet su musical fidelity a220 suskambo ir nesvarbu koki Š duosi grot- groja padoriai. nuniekur nemaciau ir negirdejau neivieno blogo zodzio apie musical fidelity a220. |
|
|
|
|
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 26, 11:59 |
|
|
|
Nu sitoje mano temoje, jau biski ne i tema kalbama, bet smagu paskaityti, taip kad gal nestabdykime diskusiju ne i tema, o pakeisiu temos pavadinima, kadangi stiprintuva jau turiu... Tik i koki keisti kad neuzrakintu jos??? |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 26, 12:23 |
|
|
|
tomaila rašo: |
vat piratiniams irasams labai tinka slepiantys muzikos ir aparaturos minusus uzmuilinti kaip jus sakot svelniai skambantys stiprintuvai tokie kai cyrus pvz ir musical fidelity. :)
turejau nemazai visai neklausomu kompaktu kuriu klausyt neimanoma buvo del prastos kokybes bet su musical fidelity a220 suskambo ir nesvarbu koki Š duosi grot- groja padoriai. nuniekur nemaciau ir negirdejau neivieno blogo zodzio apie musical fidelity a220. |
Kaip su muzikiniu centru-viskas groja ir viska vienodai...cia pasireiskia stiprintuvo skiriamoji geba |
|
|
|
|
 |
perku stiprintuva... |
Parašytas: 2005 07 26, 12:42 |
|
|
|
Taip, taip, muzikiniai centrai paslepia nemazai niuansu. Karta mano sunus (jam 14) pasiklauses mano aparaturos pareiske "cia as galiu suprasti visus zodzius" Nuejom pasiklausyti jo Philipso. Muzika lyg ir groja, bet ka dainuoja Mamontovas suprasti neimanoma... O ir diskas ne piratinis... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |