Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 18 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 18, 13:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » BRIG galo perdarymas iš kvazikomplementaraus + patobulinimai
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 66
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 BRIG galo perdarymas iš kvazikomplementaraus + patobulinimai
PranešimasParašytas: 2013 01 31, 10:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ampmod
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
AlgisL rašo:
ant to kondiko yra mazas "-", todel polinio "+" jungiasi i "mase".
Tikrai taip, -35 mV
Evaldas_S rašo:
Citata:
ampmod rašo:
Dar radau du nepoliarinius C22 ir C23
O va kam čia reik nepolinių tai visiškai neaišku, juk ten aiškiai pliusas ant rezistoriaus R49 (R50)
Kuo toliau į Brigą tuo įdomiau.
Tikrai taip, ties R49 +16.80V, ties R50 +17.3 V, tačiau kas darosi už kondikų (tos pačios įtampos ir išlitavus kondikus):
Už C22 (18 išvadas) +16.78 V
Už C23 (20 išvadas) +20.00 V !!!

Visa schema čia:
http://img547.imageshack.us/img547/5008/ar141.png

PranešimasParašytas: 2013 01 31, 10:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
ampmod rašo:
AlgisL rašo:
Tikrai taip, -35 mV
Evaldas_S rašo:
Citata:
ampmod rašo:
O va kam čia reik nepolinių tai visiškai neaišku, juk ten aiškiai pliusas ant rezistoriaus R49 (R50)
Tikrai taip, ties R49 +16.80V, ties R50 +17.3 V, tačiau kas darosi už kondikų (tos pačios įtampos ir išlitavus kondikus):

Visa schema čia:

Dabar neturiu laiko gilintis į schemą, bet jeigu tokios įtampos tai paaiškina kam reikalingi nepoliniai - todėl, kad ant kondensatoriaus gnybtų nėra poliarizuojančios nuolatinės įtampos dedamosios.
PranešimasParašytas: 2013 01 31, 12:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
S.G.
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
ampmod rašo:

Visa schema čia:

O tai kas, tiesą sakant stebina? Pirmą kartą matom vienpoliarį maitinimą?
PranešimasParašytas: 2013 01 31, 14:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ampmod
Senbuvis
Senbuvis
S.G. rašo:

O tai kas, tiesą sakant stebina? Pirmą kartą matom vienpoliarį maitinimą?

Stebina, kad tembrų bloko "kairys" ir "dešinys" įėjimai turi skirtingas įtampas "masės" atžvilgiu (jeigu tai (+16.78 V, +20 V) yra vidurio taškas (maitinime +40 VDC)).

PranešimasParašytas: 2013 01 31, 14:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
S.G.
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Nu tai tranzai turi parametrų išsibarstymą, varžos irgi turbūt 20% tikslumo, tai kas čia keisto skirtingos įtampos?
PranešimasParašytas: 2013 01 31, 15:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ampmod
Senbuvis
Senbuvis
S.G. rašo:
Nu tai tranzai turi parametrų išsibarstymą, varžos irgi turbūt 20% tikslumo, tai kas čia keisto skirtingos įtampos?
Vadinasi viskas gerai, netikras pavojus Smile
Jau nusipirkau bipoliarinius.

PranešimasParašytas: 2013 02 01, 15:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Alexx
Veteranas
Veteranas
Mane laukia savo MEDINUKO BRIGO reonovacija...dar neziurejau jo.. net nezinau su kokiais komponentais surinktas... 1981 m. gamybos jau turbut nebus kazkiek AUDIOFILINIS ? Wink Very Happy
PranešimasParašytas: 2013 02 01, 16:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ampmod
Senbuvis
Senbuvis
Alexx rašo:
Mane laukia savo MEDINUKO BRIGO reonovacija...dar neziurejau jo.. net nezinau su kokiais komponentais surinktas... 1981 m. gamybos jau turbut nebus kazkiek AUDIOFILINIS ? Wink Very Happy
Veikiantis?
Jeigu tavo yra pirmoji Brigo versija (be operacinuko), galim keistis galinius stiprintuvus i mano brigo Wink.

PranešimasParašytas: 2013 02 01, 17:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Alexx
Veteranas
Veteranas
ampmod rašo:
Alexx rašo:
Veikiantis?
Jeigu tavo yra pirmoji Brigo versija (be operacinuko), galim keistis galinius stiprintuvus i mano brigo Wink.

1981 metais ligtai dar nemontavo operacinuko... ar veikiantis jis,,- dar nezinau Very Happy
Citata:
galim keistis galinius stiprintuvus i mano brigo

va syto sakinio kazkaip nesupratau ... Confused
Citata:
pirmoji Brigo versija
buvo 1976 m.
PranešimasParašytas: 2013 02 01, 17:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ampmod
Senbuvis
Senbuvis
Alexx rašo:

Citata:

Ten kartu su radiatoriumi gražiai viskas nusiima, jūs man savo galą aš jums savo. Jeigu tik domintų Smile Mano Brigas, 2 versija, galingesnis (Maitinimas +-40 V) o Jūsų mažesnės galios, bet kokybiškesnis (taip kaikurie teigia, įdomu būtų pabandyti). Tiesa, anksčiau esu turėjęs pirmąją versiją, bet nepajutau tokio gero skambesio (gal buvo armėniškų kondikų likusių Smile ) lyginant su mano dabartiniu brigu (2 vers.)

PranešimasParašytas: 2013 02 01, 17:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Alexx
Veteranas
Veteranas
ampmod rašo:
Alexx rašo:

Citata:

Ten kartu su radiatoriumi gražiai viskas nusiima, jūs man savo galą aš jums savo. Jeigu tik domintų Smile Mano Brigas, 2 versija, galingesnis (Maitinimas +-40 V) o Jūsų mažesnės galios, bet kokybiškesnis (taip kaikurie teigia, įdomu būtų pabandyti). Tiesa, anksčiau esu turėjęs pirmąją versiją, bet nepajutau tokio gero skambesio (gal buvo armėniškų kondikų likusių Smile ) lyginant su mano dabartiniu brigu (2 vers.)

aaa.. iskart nesupratau... tokia ideja man net i galva neatejo Laughing
O geriausiai is visu BRIGo variantu skambejo BRIGo prototipas .. kuri sukure BRIGo autorius А. Лихницкий sededamas su lituokliu vos ne virtuves saligom Very Happy
PranešimasParašytas: 2013 02 03, 09:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Alexx
Veteranas
Veteranas
Vakar i dienos sviesa istraukiau savo BRIGa Wink net nejunges nuemiau dangti .. pirmas ispudis neblogas.. vidus labai dar nekrapstytas... ijungiau... po keliu sekundziu tyliai klaktelejo apsaugos relyte... reiskia galas kazkiek sveikas... pajungiau kazkokia kolonele... ir PADAVIAU nuo SAVO PIRSTO-GENERATORIAUS ..signala i galo iejima ..ir su kalibruota audiofiline ausim atlikau matavimus.. Very Happy vienas kanalas burzgia puse velnio... kito burzgimas su ISKRAIPIMAIS Laughing ir net i ji trafas reaguoja... galiniai tranzai pradejo kaisti.. zodziu kanalas uzsigeneruoja... Laughing Pakeiciau jame esancius 3 elektrolitus... generacijos harakteris pasikeite... bet ji nedingo.. zodziu konkreciu atveju MYTU GRIOVIMO-PRIKOLO metu isaiskejo .. kad bandant sutvarkyti stiprintuva tik su tryju prietaisu pagelba ( pirstas... lituoklis ir ausis ) gausiu tik tryju pirstu kombinacija Very Happy .. teks bent jau ketvirta prietaisa naudoti.. - testeri Very Happy
PranešimasParašytas: 2013 02 03, 15:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ampmod
Senbuvis
Senbuvis
Alexx rašo:
isaiskejo .. kad bandant sutvarkyti stiprintuva tik su tryju prietaisu pagelba ( pirstas... lituoklis ir ausis ) gausiu tik tryju pirstu kombinacija Very Happy .. teks bent jau ketvirta prietaisa naudoti.. - testeri Very Happy

Nu jau pradžia buvo daug žadanti, kad įveiksi šitą mitą. Net negaliu patikėti, kad nepavyko Smile

PranešimasParašytas: 2013 02 24, 08:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Galaxy1998
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
ampmod rašo:
AlgisL rašo:
Tikrai taip, -35 mV
Evaldas_S rašo:
Citata:
ampmod rašo:

Visa schema čia:
Tų rusiškų bipoliarių paskirtis buvo suvelti garsą. Iš pradžių įdėjau naujus o paskui juos užtrumpinau nes nuo to niekas nesikeičia tik pagerėja garso kokybė.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu