|
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » del gsm bangu skleidimo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
del gsm bangu skleidimo |
Parašytas: 2009 04 15, 14:50 |
|
|
|
|
| 2004 NR4 Radio zurnalas-jame jau tada rase,kad pas juos norma 3V/m.(jokiu budu ne i kv.m-Jons,neklaidink) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 15, 21:35 |
|
|
|
|
rode per tv kazkur pries metus, kad nuo daug viename pastate pastatytu irenginiu (2,4 ghz ,mokykloje padare belaidi interneta) labai padaugejo nusiskundimu is vaiku, regejimas ir kitos problemos su sveikata kurios prasidejo butent nuo irangos pastatymo ! tai buvo amerikoje, visa ta iranga buvo isimta... na bet kadangi mes lietuvoje tai galim buti "ramus" niekas taip greit reikalavimu ir tuo labiau irangos nenuims  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 16, 22:07 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
| str rašo: |
| Kaip čia taip niekas forume Folio diagnostika nesusidomi, juk būtų galima akivaizdžiai pademonstruoti, ką rodo prieš ir po ilgo pokalbio mobiliu. |
Duok linkus paskaitysim tas pasakas pries miega kad kosmarus supnuociau, nes kazkaip nesisapnuoja man  |
http://www.peresvetmed.ru/pvoll.html
Na ar pavyko košmarą susapnuoti paskaičius ?
O gal radai iš kur tą programą, bent demo versiją parsisiųsti ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 16, 22:33 |
|
|
|
|
Nu tam folio metodui dar kazkokiu priboru reikia, bet man cia labai panasu placebo O programa galima atsisiust lyg ir nemokama arba moka, nes nemokamu nebuna
http://www.peresvetmed.ru/users-support.html#upgrade
Zemiau paeisi ir matysi: Полная версия комплекса АРМ-ПЕРЕСВЕТ
Dabar pats pameginsiu kas cia per programa ar ka jin duoda, o siaip nieko nebijau galeciau drasiai eit i chirurgus, bet ne mano pasaukimas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 16, 22:38 |
|
|
|
|
| Vis del to neisejo paleist, nes atrodo kad be tu priboru nepaleisi, todel programa kaip ir beverte bet tu prietaisu uz kuriuos reikia moket, arba man nepasileidzia ant vistos, nors meta kazkoki error tipo kad nera tokio prietaiso, taip kad istryniau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 04 17, 15:15 |
|
|
|
|
Nu tam folio metodui dar kazkokiu priboru reikia, bet man cia labai panasu placebo |
Jo, ir man nepasileidžia be priborų O dėl placebo, tai jis ant gydymo gali pasireikšti, o ne ant diagnostikos.
Įdomiai gaunasi, ru.wikipedia rašo, kad Folio metodas medicinoj nenaudojamas ir neturi mokslinio pagrindo. Bet išduoda sertifikatus prietaisams, licenzijas gydymui.
Jie naudoja terminą "bioelektrinė homeostazė". Tai telefonas tikriausiai ją išderina.
| Citata: |
В последние годы на основе современных достижений клинической биофизики, понимания
молекулярных основ патологических процессов, прогресса в области теории поля и
сверхмалых воздействий, а также новейших достижений радиоэлектроники, медицина все
дальше уходит от своих первоначальных классических форм.
Используемые в настоящее время аппаратно-программные комплексы позволяют выявлять
патологические изменения в органах задолго до их клинических проявлений. Появилась
возможность коррекции молекулярных механизмов нарушений биоэлектрического гомеостаза,
путем информационных воздействий полями малой интенсивности, гомеопатическими
средствами и электронными копиями лекарственных препаратов.
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 04 18, 17:11 |
|
|
|
|
| Na teko skaityti rusu forumuose,kad stiprus elektromagnetinis laukas pakeicia zmogaus biolauka.Pasirodo jie turi su kuo pamatuoti ta zmogaus biolauka.O mes daznai snekam-atseit tai mistinis,neirodytas dalykas. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 18, 17:21 |
|
|
|
|
| Kazkada pats esu mates kai ka. Idomu buvo stebet. Pro zmogu ziurint, to zmogaus konturai imdavo sviest zaliai geltona spalva. Zmogus pajuda- ta sviesa atsilieka, paskum pasiveja. Tada buvau l. geros savijautos |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 18, 17:25 |
|
|
|
|
| Jons rašo: |
| Kazkada pats esu mates kai ka. Idomu buvo stebet. Pro zmogu ziurint, to zmogaus konturai imdavo sviest zaliai geltona spalva. Zmogus pajuda- ta sviesa atsilieka, paskum pasiveja. Tada buvau l. geros savijautos |
Maz apsirukes ? O pasiimk permatoma liniuote ir paziurek pro ja kaip atrodo daiktu konturai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 18, 17:39 |
|
|
|
|
| Jons rašo: |
Maz apsirukes ? O pasiimk permatoma liniuote ir paziurek pro ja kaip atrodo daiktu konturai  |
Tada net mesos nevalgydavau. O energijos turedavau tiek kad galedavau visa diena begom dirbt. Turejau problemu su stuburu, daktarai negalejo padet, tai uzsiemiau meditacijom. Stuburas susitvarke, apleidau meditacijas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 05, 20:51 |
|
|
|
|
| reziume, del ko jums negera....:http://www.kp.ru/daily/23694.4/52233/print/ |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 05, 21:14 |
|
|
|
|
As irgi noriu taip kiausa kept, vis nesusiruosiu
Tas patarimas patiko:
Яйцо все-таки почти сварилось!
А посему - носить в карманах штанов сразу два мобильника не рекомендуется.
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 30, 19:56 |
|
|
|