|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 13, 17:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Gelbekit užpuolė "tyro" vandens pardavėjai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Gelbekit užpuolė "tyro" vandens pardavėjai |
Parašytas: 2014 03 06, 15:35 |
|
|
|
|
| kaskas rašo: |
| Babajuss rašo: |
kaskas, nei dulkes, nei dumblas nėra sveika, bet nėra ir kokia labai didelė problema. Gali gerti ir juodą ir rudą vandenį organizmas pats puikiai atsifiltruos ir išsivalys. Juk ne gyvsidabris ten ir ne cianidas. |
tai kiekvienas gyvena kaip nori,
vienas plauna masina, kitas ne. tik jau patikek, man tas filtras tikrai ne del to kad brangiai pirkau, nors man 100 euru atrodo nebrangu.
noreciau pamatyt kaip tu ruda vandeni geri ir dulkes pasluotas nuo asvalto valgai
tiesa sakant ir as is merkio saltineliu vandenuka geriu, man jis svaresnis atrodo negu is krano. |
Na tai jei atrodo svaresnis tai esi gryna reklamos auka:D |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 06, 16:05 |
|
|
|
|
[quote="Babajuss"]
| kaskas rašo: |
...
Na tai jei atrodo svaresnis tai esi gryna reklamos auka:D |
Ne taip, kaliega, išsireiškėte. Reiktų sakyti: "Na tai jei atrodo svaresnis tai nereiškia, kad bakteriologiškai yra švaresnis".
O tai dar šūdgalviu išvadins.
Ir visiškai nekreips dėmesio į tai, kad bakteriologinis užterštumas lėtaeigiuose filtruose yra didesnis už jų, nei prieš juos. Priklausomai nuo konstrukcijos, kai kurie parametrai gali siekti nuo keletos iki keliolikos šimtų kartų. Daugumoje atvejų tai padeda vystytis lėtinėms ligoms.
Bet vanduo atrodo švaresnis. Taip, kaip ir atrodo reklamoje.
Daugumoje atvejų tampama reklamos auka. Ypač, kai nesupranti ir nepasidomi, kokie procesai vyksta mikroorganizmams palankioje terpėje.
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 06, 16:32 |
|
|
|
|
Ohoho kaip diskusija išsivystė Kas labai bijot mikrobų gerkit viešųjų baseinų vandenį, jų ten tikrai nėra
Aš turiu osmozinį filtrą, bet jį pirkau ne geriamam vandeniui filtruoti. Paprasčiausiai turiu akvariumą kuriam reikalingas minkštas vanduo (turintis mažai druskų).
Paragavus osmozinį vandenį man skonis pasirodė visai nieko, kitiems nepatiko, bet pilti į arbatinuką fantastika, jokių kalkių, o ir kavos, arbatos skonis daug geresnis ( ne mano vieno nuomonė)
p.s. osmozinio ir distiliuoto vandens nėra ko lyginti. Osmoziniam vis dėl to lieka nemažai ištirpusių mineralų. Kas netikit pabandykit išgarinti osmozinį vandenį ant stiklo ar veidrodžio.
p.p.s grynam osmoziniam vandenyje auga vandens augalai ir dumbliai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 06, 19:11 |
|
|
|
|
| Na, apskritai tai per didelė švara ir super higiena nėra naudinga žmogaus organizmui. Apie tai jau ir gydytojai pradeda šnekėt - nenaudokit jokių ten antibakterinių muilų ir tt. Vaikai, užaugę tokiomis sąlygomis būna mažiau atsparūs, neturi pakankamo imuniteto jei nepasikapsto lauke po visokias pakampes. Bakerijos tiesiog neturi viršyti pavojingo lygio ir tiek. Žiūrėkit, indai Varanasyje maudosi savo šventoje upėje tarp šūdų ir lavonų, tą vandenį geria, burną skalauja o va europietis po tokios procedūros iškart lekia viduriuodamas pas gydytojus. Nereikia perlenkt lazdos. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 06, 20:59 |
|
|
|
|
Pamenu, kažkuris iš forumiečių dievagojosi, kad nepirks energiją taupančių lempučių. Kažin, ar tebesilaiko tos pačios nuomonės? Gal tas pats dėl vandens filtrų?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 06, 21:18 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
| Na, apskritai tai per didelė švara ir super higiena nėra naudinga žmogaus organizmui ........................... |
Tikra tiesa.
Čia atsakymas į tai, kodėl po samanės pagirios lengvesnės, nai kad po švarios degtinės  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 06, 22:03 |
|
|
|
|
| donau rašo: |
Pamenu, kažkuris iš forumiečių dievagojosi, kad nepirks energiją taupančių lempučių. Kažin, ar tebesilaiko tos pačios nuomonės? Gal tas pats dėl vandens filtrų?  |
Gal tai aš ? Aš led nepirkau ir nepirksiu, kol bus toks nesamoningas šviesos spektras ir kaina.
O filtrai geras dalykas: gali normalų vandenį filtruoti už padorią kainą. Ir pasigirt negali, nes teisėtai durnium išvadins. Bent tai galioja mano parapijoj (vandentiekio vanduo), nes negaliu šnekėti už besiturškiančius sveikuolius Gango upėj. Tarp kitko, kazakai irgi skaitėsi kaip viena iš sveikiausių žmonių. Ne dėl to, kad sveiki buvo, bet paprasčiausiai gydytojas būdavo vietinis šamanas, apie mediciną neturėjęs jokio supratimo. Numirė dėl vidurių šiltinės - diagnozė: sveikas buvo, bet šaitanas įlindo, sielą suėdė.
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 06, 23:33 |
|
|
|
|
| Alvyzas rašo: |
p.s. osmozinio ir distiliuoto vandens nėra ko lyginti. Osmoziniam vis dėl to lieka nemažai ištirpusių mineralų. Kas netikit pabandykit išgarinti osmozinį vandenį ant stiklo ar veidrodžio.
p.p.s grynam osmoziniam vandenyje auga vandens augalai ir dumbliai. |
Tai tu balvonui Evaldas_S paaskink, o tai jis cia baisiai bangas kele sutapatindamas ji su distiliuotu vandeniu
| Evaldas_S rašo: |
| Leksas rašo: |
o kas kalbejo apie distiliuota vandeni?  |
Tai tau paminėjo dar ir atbulinę osmosę, ar per sudėtinga susigooglint kas tai yra kad suprast jog tai ir yra distiliuotas vanduo. |
|
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 06, 23:35 |
|
|
|
|
| Aš turiu osmozinį filtrą, bet jį pirkau ne geriamam vandeniui filtruoti. Paprasčiausiai turiu akvariumą kuriam reikalingas minkštas vanduo (turintis mažai druskų). |
kazko nesuprantu, pas mane vanduo minkstinamas druskos pagalba |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 07, 00:44 |
|
|
|
|
| Aš turiu osmozinį filtrą, bet jį pirkau ne geriamam vandeniui filtruoti. Paprasčiausiai turiu akvariumą kuriam reikalingas minkštas vanduo (turintis mažai druskų). |
pas tave minkstinamas jonitais: netirpu calci keiciant tirpiu natriu.
akvariumui ar gelems ko gero toks sudytas vanduo nelabai patiks. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 07, 07:46 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
pas tave minkstinamas jonitais: netirpu calci keiciant tirpiu natriu.
akvariumui ar gelems ko gero toks sudytas vanduo nelabai patiks. |
Katijoninis filtras regeneruojamas druskos pagalba. Jis Ca, Mg jonus pakeičia natrio jonais.
p.s. katijoninį filtrą rekomenduojama statyti prieš osmosinį. Daug ilgiau tarnauja membrana. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 07, 08:18 |
|
|
|
|
techninis vanduo, tinka skalbenkem ir i sildymo sistema,
siaip nuodas,
skanaus  |
|
Paskutinį kartą redagavo kaskas, 2014 03 07, 08:22. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 07, 08:21 |
|
|
|
|
p.s. katijoninį filtrą rekomenduojama statyti prieš osmosinį. Daug ilgiau tarnauja membrana. |
del jo ir keiciau membrana, nes uzkiso snargliai voztuva.
pamatytumet ka padaro is kalkiu i skalbenke tokio vandens nepiltumet  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 07, 10:56 |
|
|
|