Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 15 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 15, 22:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Ponai ir ponaičiai.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 57
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 14:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
paused rašo:
Digix rašo:

gryztant prie forumo niekam tie isntrukciju vykdytojai cia neidomus, kalbos cia vyksta apie tai kaip kazka sukurti o ne papartoti kakoki jau padaryta gamini pagal instrukcijas.
Ne įsižeisk, matau labai supranti apie juodadarbius bei instrukcijų kūrėjus, žinai kas žmogus, kas ne... . Tiesiog įdomu, ką esi sukūręs savo būdamas beraštis? Naują raštą? Lietuvių kalbos gramatiką? Nesugebi net kalbos įsiinstaliuoti į kompiuterį o man aiškini apie juodadarbius ir savo išradingas smegenis. Pradėk pagaliau mokytis, rugsėjo pirma "ant nosies", liksi juodadarbis kaip aš. Supranti, keistai atrodo patarimai iš žmogaus nemokančio rašyti.
ps. tau draugas iš anime atsirado , pakalbėkit abu apie songokus, nes aš per durnas suprasti apie ką jis rašo.

sukures esu labai daug ka, tik ataskaitos pateikti neprivalau. ir apie savo smegenis cia nieko nekalbejau.
tik tu kazko kabiniejiesi prie dalyku visai ne i tema. galima pagalvoti kad esi savimi labai nepatenkintas.
ir nesijaudink tikrai neiszeidziau, kad ir kiek stengeisi mane izieisti.
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 14:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
sakyciau labai idomus gincas gavosi!man patiko!
o dabar apibendrinam ir padarom isvadas ateiciai.tad prisipazinkit atvirai-kas ko ismoko is sito ginco.mano poziuriu jis labai naudingas ir pamokantis abiem besigincijanciuju pusems.na gerbiamieji-jei kompleksai neuzgozia sveika prota-pabandykit viesai issiaiskinti ir pripazinti savo klaidas...nes tokie dalykai forume kartojasi jau nuo neatmenamu laiku,bet pazangos kolkas nematau jokios Cool
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 14:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
paused
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kybertarakonas rašo:
prisipazinkit atvirai-kas ko ismoko is sito ginco.
Gerai Smile .
1. Be reikalo užsistojau naujokus, jiems tai ne įdomu / ne aktualu.
2. Forume negalima uždavinėti visiškai "žalių" klausimų bei "žalią" skyrių reiktu pervadinti į "pažengusiems".
3. Per ilgas toks bendravimas priveda prie susierzinimo nuo ko prasideda asmeniškumai bei viskas "linksta" link įžeidinėjimo pradžios - tai vaikiška.
4. Sutinku, kad gali būti naujokui per sudėtingas bandymas "kažką" padaryti, bet tai galima paaiškinti ir normaliai, o ne užsipuolant .
5. Tai buvo tik mano nuomonė, aš jos niekam "neperšu".
6. Jei ką įžeidžiau... atsiprašau.
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 15:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zaria_klp
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Liuks. Trūksta tik Leopoldo.
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 15:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
paused rašo:
Ne įsižeisk, matau labai supranti apie juodadarbius bei instrukcijų kūrėjus, žinai kas žmogus, kas ne... .
Oho, kad įsibėgėjo čia viskas taip Smile

Kartais į Digixo pasakymus nereikia reaguoti išvis, nes juose aiškinima, kad yra tik juoda/balta ir tokie maždaug kiti pofigistiniai atsakymai - čia Digix manieros Very Happy Jis gyvena tik šia diena, o visa kita tėra nereikšmingos detalės. Jo kitoks mąstymo principas, ir iš tikrųjų gerai, kad kitoks, nes jai būtų visi vienodi, tai iš vienos pusės gal ir gerai - mažiau kivirčų, bet iš kitos - ir progresas gali būti mažesnis t.y. mažiau idėjų sugeneruoti. Bet apskritai net ir ne čia šuo pakastas.

Citata:
Tiesiog įdomu, ką esi sukūręs savo būdamas beraštis? <..>
Nepraleisiu progos ir į tamstos daržą pamėtyt akmenų Razz

Paused rašo:
Na, potencijalų valdymas...

Citata:
Pradėk pagaliau mokytis, rugsėjo pirma "ant nosies", liksi juodadarbis kaip aš. Supranti, keistai atrodo patarimai iš žmogaus nemokančio rašyti.
ps. tau draugas iš anime atsirado , pakalbėkit abu apie songokus, nes aš per durnas suprasti apie ką jis rašo.
Nereikia leistis į kraštutinumus, nes jie dažnai pasirodo esą klaidingi. Beje, dar reikia ir turėti stiprius nervus, norint diskutuoti tokiais klausimais, kur ypač išsiskiria požiūriai Very Happy

Kybertarakonas rašo:
sakyciau labai idomus gincas gavosi!man patiko!
Sakyčiau, kad ne pirmas ir ne paskutinis ginčas tai yra.. Man tai nelabai kažkaip. Confused

Citata:
o dabar apibendrinam ir padarom isvadas ateiciai.tad prisipazinkit atvirai-kas ko ismoko is sito ginco.
Jei atvirai - nieko. Nieko todėl, kad tokių ginčų jau buvo "en". Ir kiekvieno ginčo metu, ginčas skiriasi priklausomai nuo diskutuojančių, bet iš esmės nedaug.

Citata:
mano poziuriu jis labai naudingas ir pamokantis abiem besigincijanciuju pusems.na gerbiamieji-jei kompleksai neuzgozia sveika prota-pabandykit viesai issiaiskinti ir pripazinti savo klaidas...nes tokie dalykai forume kartojasi jau nuo neatmenamu laiku,bet pazangos kolkas nematau jokios Cool
Naudos čia nulis. Nes ginčas labai nutolo nuo temos autoriaus užduoto esminio klausimo: "ar einame tuo keliu?".

Ir nėra čia jokių kompleksų bei ego, atseit nenorint prisipažinti klystančiu. Nes tokių ginčų jau buvo ne vienas ir ne du, o autoriui siūliau peržiūrėti visus buvusius ginčus ir tada surašytas nuomones ir kiek skiriasi jos nuo dabartinių ginčų - ir pamatytų, kad labai nedidelia dalimi.

paused rašo:
1. Be reikalo užsistojau naujokus, jiems tai ne įdomu / ne aktualu.
Yra taip, kad dalis naujokų nori, kad dar sukramtytų už juos bei ir nurytų. O, tokio požiūrio pasirodo niekas netoleruoja, užtat ir siuntinėja į googlę. Taip pat dėl naujokų yra tiek pririnkta info, kad pačiam jos nereikia rankiotis ilgai ir nuobodžiai. Tad jiem belieka pasinaudoti resursais, kurie prieinami visiems ir pasigilinti.

Citata:
2. Forume negalima uždavinėti visiškai "žalių" klausimų bei "žalią" skyrių reiktu pervadinti į "pažengusiems".
Ne taip supratai. Niekas nedraudžia tau užduoti žalių klausimų, bet taip pat niekas ir nesako, kad į jį su mielu noru atsakinės kaskart, o priklausomai jei ir atsakinės, tai dar kaip atsakys, kad pasijusi labai diskriminuojamas už tai, kad esi žalias.

Citata:
3. Per ilgas toks bendravimas priveda prie susierzinimo nuo ko prasideda asmeniškumai bei viskas "linksta" link įžeidinėjimo pradžios - tai vaikiška.
Sakoma, kai baigiasi argumentai į trasą eina kumščiai Very Happy Šiaip nemačiau šioje diskusijoje grynų įžeidinėjimų, bet tam tikrų kraštutinumų ir stereotipų - tai taip.

Citata:
4. Sutinku, kad gali būti naujokui per sudėtingas bandymas "kažką" padaryti, bet tai galima paaiškinti ir normaliai, o ne užsipuolant .
Matai žmonės, kurie lankosi forume nėra robotai, kurie gali į tą patį klausimą 100-ąjį kartą atsakinėdami išlaikyti tokią pačią intonaciją, nuolankumą etc. Tai yra normali reakcija, kai į etatinius klausimus siunčiama į googlę šviestis.

Citata:
5. Tai buvo tik mano nuomonė, aš jos niekam "neperšu".
Va, aš irgi savąjį požiūrį išdėsčiau.
Citata:
6. Jei ką įžeidžiau... atsiprašau.
Nieko čia neįžeidei - visks normalei Wink Svarbu pačiam per daug giliai į širdi nepriimti tam tikrų teiginių - pačiam neįsižeisti dėl menkniekių.
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 18:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
na tavo nuomone man neidomi.tau durnium zmogu isvadint nieko nereskia-normalus univerinis bendravimas cia... Laughing Cool kisenej-diplomas,sirdy-muzikas Laughing Laughing Laughing
cia aisku as nieko izeisti nenorejau.siaip...pajuokavau Laughing Laughing Laughing
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 18:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Kybertarakonas rašo:
na tavo nuomone man neidomi.tau durnium zmogu isvadint nieko nereskia-normalus univerinis bendravimas cia... Laughing Cool kisenej-diplomas,sirdy-muzikas Laughing Laughing Laughing
cia aisku as nieko izeisti nenorejau.siaip...pajuokavau Laughing Laughing Laughing
Va va, ir parodei savo visą bendravimo gražumą - aš kaip tik mėgstu iki to pritempti, kad taip pradėtų šnekėti Very Happy

Mužыkas, tai matyt pats irgi ne maženis nei aš Laughing

Paprastai man irgi tų senų nupezusių diedų aiškinimai neįdomūs, ir ypač kai atsifutbolinama tuo, kad neva "aš senas ir nieko nemoku su kompu", o jei nieko nemoki ir nesimokai - tai tiesus kelias į demenciją ir degradavimą=durnius Razz Taip kad nemėgstu kaip teisinasi "aš per senas" ir nelabai man įdomu. Twisted Evil
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 19:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
nu jeigu tamsta supratai ta parasyma kaip pasiteisinima tada jau as patylesiu Laughing Laughing Laughing akivaizdu kad univeras galbut tamstoms duoda techniniu ziniu bet ne proto ikrecia Laughing o durnium isvadini zmogu kad ji veliau aprekt ir aptapsnot-na bambaliniu stilius.akivaizdu kad jau ir univeruose bambaliniai verha paeme Laughing Laughing Laughing
stai ir pakeliau forumo lankomumo reitingus-uz aciu ir jokios komercijos Laughing
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 19:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
lividas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
kionig rašo:
...

Paprastai man irgi tų senų nupezusių diedų aiškinimai neįdomūs, ir ypač kai atsifutbolinama tuo, kad neva "aš senas ir nieko nemoku su kompu", o jei nieko nemoki ir nesimokai - tai tiesus kelias į demenciją ir degradavimą=durnius Razz Taip kad nemėgstu kaip teisinasi "aš per senas" ir nelabai man įdomu. Twisted Evil

Reikia suprast ir mus.
Mūsų smegenėlės nebe tokios imlios,neuronai ir neutronai sunykią,kaip jaunų žingeidžių jaunuolių,kurie vieną kart perskaitė,išgirdo,pamatė ir įsisavino ir jau viską žino.
Mums jau tris ar daugia kartų reikia,o tai ne kiekvienas jau gali,jėgos ne tos,akelės pasilpę ir dar daug visokių kliūčių,taip kad turėkit omenį -sunku mums Very Happy .
Įdomu mums viskas,tik ne viskas dašyla ,todėl ir sakom "aš per senas" ir nelabai man įdomu." ir jei mes seniai marazmiškai nemekensim -jaunimas neturės ką pyzdavot,diskusijų nebus,žodžiu baisi bėda,nelaimė,forumui chajuk.... Very Happy
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 19:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Kybertarakonas rašo:
nu jeigu tamsta supratai ta parasyma kaip pasiteisinima tada jau as patylesiu Laughing Laughing Laughing akivaizdu kad univeras galbut tamstoms duoda techniniu ziniu bet ne proto ikrecia Laughing o durnium isvadini zmogu kad ji veliau aprekt ir aptapsnot-na bambaliniu stilius.akivaizdu kad jau ir univeruose bambaliniai verha paeme Laughing Laughing Laughing
stai ir pakeliau forumo lankomumo reitingus-uz aciu ir jokios komercijos Laughing
Nu ir tylėk nes tavim neįdomu diskutuot, o geriau lazdavotis Very Happy Nebūtum spėjęs pacituoti mano atsakymo su durniumi, tai ir nebūtų viso to kipišo Laughing Tingiu aš čia su tavimi kapotis nes naudos nulis Razz

lividas rašo:
Reikia suprast ir mus.
Mūsų smegenėlės nebe tokios imlios,neuronai ir neutronai sunykią,kaip jaunų žingeidžių jaunuolių,kurie vieną kart perskaitė,išgirdo,pamatė ir įsisavino ir jau viską žino.
Mums jau tris ar daugia kartų reikia,o tai ne kiekvienas jau gali,jėgos ne tos,akelės pasilpę ir dar daug visokių kliūčių,taip kad turėkit omenį -sunku mums .
Įdomu mums viskas,tik ne viskas dašyla ,todėl ir sakom "aš per senas" ir nelabai man įdomu." ir jei mes seniai marazmiškai nemekensim -jaunimas neturės ką pyzdavot,diskusijų nebus,žodžiu baisi bėda,nelaimė,forumui chajuk....
Tai ir suprantu, kad daugiau laiko reikia išmokti, bet įmanoma, o ypač, kai ne pirmus metus lankaisi forume.

Tuo labiau visokioms lamoms kaip kybertarakonas yra "For dummies" tutorialai(spravočnikai) "how to" Paveiksliuko įkėlimas – pažingsniui Razz
Tema sukurta: Parašytas: 2009 10 10, 21:05 Och tu k$%!a netgi beveik 4 metai praėjo, tik bėda ta, kad ne visi akli dieną mato, o ir seniems - ilgokai laiko užtrunka išmokt Laughing

Nebus tam forumui chajuk, nes ne iš lazdavonių jis gyvena Very Happy
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 20:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
lividas rašo:
kionig rašo:
...

Reikia suprast ir mus.
Mums jau tris ar daugia kartų reikia,o tai ne kiekvienas jau gali,jėgos ne tos,akelės pasilpę ir dar daug visokių kliūčių,taip kad turėkit omenį -sunku mums Very Happy .
Įdomu mums viskas,tik ne viskas dašyla ,todėl ir sakom "aš per senas" ir nelabai man įdomu." ir jei mes seniai marazmiškai nemekensim -jaunimas neturės ką pyzdavot,diskusijų nebus,žodžiu baisi bėda,nelaimė,forumui chajuk.... Very Happy

baikim zmogu pyzdavot-jis visvien per protingas kad suprastu kad is jo tokiu budu saipomasi Laughing
jis nukopijavo mano padaryta klaida as nukopijavau jo reakcija rastu i ja-na taip sutapo,bet durnium mane isvadino jis ...o veliau sako kad as cia bangas keliu Laughing Laughing Laughing zodziu parase tai ka zmogus galvoja bet susiprato kad durnai atrodys -tad eme ir pasitaise-parase taip kaip reikia ... Laughing zodziu tikras tarybinis pilietis-viena galvoja kitka sako(pabandyk pasakyt ka galvoji!!!).laikai pasikeite-paprociai isliko tie patys Cool
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 20:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
lividas rašo:
kionig rašo:
...

Reikia suprast ir mus.

kiek zinau, mastymo procesa savo kaukolej galima islaikyt aktyvu net iki mirties nuo sukriosimo Twisted Evil nuo senejimo procesu jis tiesiogiai nepriklauso. ir ten apie jaunuoliu mastymo isisavinimo greituma isvis paistalai parasyti. mastyt megstantys zmones informacija isisavina zymiai greiciau uz bet koki zalia jaunuoli. ju mastymo mechanizmai buna istobulinti ir dar paremti mastymo patirtim. jie naudoja kelis informacijos analizavimo metodus iskart.
o dirbantiems pagal instrukcija - mastymo pats procesas paprastai asocijuojasi su skausmu galvoje Laughing Laughing Laughing ir tokie daznai ta "skausma" stengiasi slopint.
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 20:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Blin, koks to n00bas tarakone, tai ne tas žodis Laughing Iš pradžių įdėjo kosminio dydžio paveiksliukus. Po to taisė, iš antro karto irgi kažką privėlei, kai aš jau paraginau, tai net ir po to nesugebėjai įdėt normaliai, kai ir pasiūliau įdėt tik nuorodas, kai nesugebėjai įdėt, tada aš jau už tave pataisiau Razz Karočė, esi beviltiška lama Very Happy Ne tau prie kompų sėdėt Idea

Davai nebekelk čia bangų, o ką nors į temą pavaryk, nes vienaip ar kitaip šitas kipišas neturi reikšmės - tiks pasip3,14zdavojimui Twisted Evil
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 20:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
kionig rašo:
Blin, koks to n00bas tarakone, tai ne tas žodis Laughing Iš pradžių įdėjo kosminio dydžio paveiksliukus. Po to taisė, iš antro karto irgi kažką privėlei, kai aš jau paraginau, tai net ir po to nesugebėjai įdėt normaliai, kai ir pasiūliau įdėt tik nuorodas, kai nesugebėjai įdėt, tada aš jau už tave pataisiau Razz Karočė, esi beviltiška lama Very Happy Ne tau prie kompų sėdėt Idea

Davai nebekelk čia bangų, o ką nors į temą pavaryk, nes vienaip ar kitaip šitas kipišas neturi reikšmės - tiks pasip3,14zdavojimui Twisted Evil

nu seniai sitaip linksmai nesureagavau kazka paskaites forume Laughing manau prajuokinai ne tik mane Laughing Laughing Laughing is antro karto-mano kompas uzlagino ir vietoj to kad istrintu senesne nuoroda ikale dvi nuo eiles.bet va atsirado geras zmogus kuris eme tai ir pataise-tad as ir nebesivarginau Cool tiesa-paraginai po pirmojo mano ikelimo Laughing ir dar kaip Exclamation maladec Exclamation
tavo pasisakymai netgi labai i tema Exclamation bet tai tau nesuprasti-jau rasiau-esi perdaug protingas Laughing
 Ponai ir ponaičiai.
PranešimasParašytas: 2013 08 16, 20:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Krč, kaip su tavim neįdomu, tai bbd Laughing

kybertarakonas rašo:
jau rasiau-esi perdaug protingas
O, tu per daug durnas, kad suprastum kas tau sakoma Razz

Tai turi ką nors į temą pasakyti ar ne? Nes su tavimi tik prasidėk, tai viskas balaganu virsta Confused Jei neturi, tada skirstomės savais keliais.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu