|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 15, 22:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Ponai ir ponaičiai.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 14:08 |
|
|
|
|
| paused rašo: |
| Digix rašo: |
gryztant prie forumo niekam tie isntrukciju vykdytojai cia neidomus, kalbos cia vyksta apie tai kaip kazka sukurti o ne papartoti kakoki jau padaryta gamini pagal instrukcijas. |
Ne įsižeisk, matau labai supranti apie juodadarbius bei instrukcijų kūrėjus, žinai kas žmogus, kas ne... . Tiesiog įdomu, ką esi sukūręs savo būdamas beraštis? Naują raštą? Lietuvių kalbos gramatiką? Nesugebi net kalbos įsiinstaliuoti į kompiuterį o man aiškini apie juodadarbius ir savo išradingas smegenis. Pradėk pagaliau mokytis, rugsėjo pirma "ant nosies", liksi juodadarbis kaip aš. Supranti, keistai atrodo patarimai iš žmogaus nemokančio rašyti.
ps. tau draugas iš anime atsirado , pakalbėkit abu apie songokus, nes aš per durnas suprasti apie ką jis rašo. |
sukures esu labai daug ka, tik ataskaitos pateikti neprivalau. ir apie savo smegenis cia nieko nekalbejau.
tik tu kazko kabiniejiesi prie dalyku visai ne i tema. galima pagalvoti kad esi savimi labai nepatenkintas.
ir nesijaudink tikrai neiszeidziau, kad ir kiek stengeisi mane izieisti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 14:09 |
|
|
|
|
sakyciau labai idomus gincas gavosi!man patiko!
o dabar apibendrinam ir padarom isvadas ateiciai.tad prisipazinkit atvirai-kas ko ismoko is sito ginco.mano poziuriu jis labai naudingas ir pamokantis abiem besigincijanciuju pusems.na gerbiamieji-jei kompleksai neuzgozia sveika prota-pabandykit viesai issiaiskinti ir pripazinti savo klaidas...nes tokie dalykai forume kartojasi jau nuo neatmenamu laiku,bet pazangos kolkas nematau jokios  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 14:24 |
|
|
|
|
| Kybertarakonas rašo: |
| prisipazinkit atvirai-kas ko ismoko is sito ginco. |
Gerai .
1. Be reikalo užsistojau naujokus, jiems tai ne įdomu / ne aktualu.
2. Forume negalima uždavinėti visiškai "žalių" klausimų bei "žalią" skyrių reiktu pervadinti į "pažengusiems".
3. Per ilgas toks bendravimas priveda prie susierzinimo nuo ko prasideda asmeniškumai bei viskas "linksta" link įžeidinėjimo pradžios - tai vaikiška.
4. Sutinku, kad gali būti naujokui per sudėtingas bandymas "kažką" padaryti, bet tai galima paaiškinti ir normaliai, o ne užsipuolant .
5. Tai buvo tik mano nuomonė, aš jos niekam "neperšu".
6. Jei ką įžeidžiau... atsiprašau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 15:48 |
|
|
|
|
| Ne įsižeisk, matau labai supranti apie juodadarbius bei instrukcijų kūrėjus, žinai kas žmogus, kas ne... . |
Oho, kad įsibėgėjo čia viskas taip
Kartais į Digixo pasakymus nereikia reaguoti išvis, nes juose aiškinima, kad yra tik juoda/balta ir tokie maždaug kiti pofigistiniai atsakymai - čia Digix manieros Jis gyvena tik šia diena, o visa kita tėra nereikšmingos detalės. Jo kitoks mąstymo principas, ir iš tikrųjų gerai, kad kitoks, nes jai būtų visi vienodi, tai iš vienos pusės gal ir gerai - mažiau kivirčų, bet iš kitos - ir progresas gali būti mažesnis t.y. mažiau idėjų sugeneruoti. Bet apskritai net ir ne čia šuo pakastas.
| Citata: |
| Tiesiog įdomu, ką esi sukūręs savo būdamas beraštis? <..> |
Nepraleisiu progos ir į tamstos daržą pamėtyt akmenų
| Paused rašo: |
| Na, potencijalų valdymas... |
Pradėk pagaliau mokytis, rugsėjo pirma "ant nosies", liksi juodadarbis kaip aš. Supranti, keistai atrodo patarimai iš žmogaus nemokančio rašyti.
ps. tau draugas iš anime atsirado , pakalbėkit abu apie songokus, nes aš per durnas suprasti apie ką jis rašo. |
Nereikia leistis į kraštutinumus, nes jie dažnai pasirodo esą klaidingi. Beje, dar reikia ir turėti stiprius nervus, norint diskutuoti tokiais klausimais, kur ypač išsiskiria požiūriai
| sakyciau labai idomus gincas gavosi!man patiko! |
Sakyčiau, kad ne pirmas ir ne paskutinis ginčas tai yra.. Man tai nelabai kažkaip.
| o dabar apibendrinam ir padarom isvadas ateiciai.tad prisipazinkit atvirai-kas ko ismoko is sito ginco. |
Jei atvirai - nieko. Nieko todėl, kad tokių ginčų jau buvo "en". Ir kiekvieno ginčo metu, ginčas skiriasi priklausomai nuo diskutuojančių, bet iš esmės nedaug.
mano poziuriu jis labai naudingas ir pamokantis abiem besigincijanciuju pusems.na gerbiamieji-jei kompleksai neuzgozia sveika prota-pabandykit viesai issiaiskinti ir pripazinti savo klaidas...nes tokie dalykai forume kartojasi jau nuo neatmenamu laiku,bet pazangos kolkas nematau jokios  |
Naudos čia nulis. Nes ginčas labai nutolo nuo temos autoriaus užduoto esminio klausimo: "ar einame tuo keliu?".
Ir nėra čia jokių kompleksų bei ego, atseit nenorint prisipažinti klystančiu. Nes tokių ginčų jau buvo ne vienas ir ne du, o autoriui siūliau peržiūrėti visus buvusius ginčus ir tada surašytas nuomones ir kiek skiriasi jos nuo dabartinių ginčų - ir pamatytų, kad labai nedidelia dalimi.
| 1. Be reikalo užsistojau naujokus, jiems tai ne įdomu / ne aktualu. |
Yra taip, kad dalis naujokų nori, kad dar sukramtytų už juos bei ir nurytų. O, tokio požiūrio pasirodo niekas netoleruoja, užtat ir siuntinėja į googlę. Taip pat dėl naujokų yra tiek pririnkta info, kad pačiam jos nereikia rankiotis ilgai ir nuobodžiai. Tad jiem belieka pasinaudoti resursais, kurie prieinami visiems ir pasigilinti.
| 2. Forume negalima uždavinėti visiškai "žalių" klausimų bei "žalią" skyrių reiktu pervadinti į "pažengusiems". |
Ne taip supratai. Niekas nedraudžia tau užduoti žalių klausimų, bet taip pat niekas ir nesako, kad į jį su mielu noru atsakinės kaskart, o priklausomai jei ir atsakinės, tai dar kaip atsakys, kad pasijusi labai diskriminuojamas už tai, kad esi žalias.
| 3. Per ilgas toks bendravimas priveda prie susierzinimo nuo ko prasideda asmeniškumai bei viskas "linksta" link įžeidinėjimo pradžios - tai vaikiška. |
Sakoma, kai baigiasi argumentai į trasą eina kumščiai Šiaip nemačiau šioje diskusijoje grynų įžeidinėjimų, bet tam tikrų kraštutinumų ir stereotipų - tai taip.
| 4. Sutinku, kad gali būti naujokui per sudėtingas bandymas "kažką" padaryti, bet tai galima paaiškinti ir normaliai, o ne užsipuolant . |
Matai žmonės, kurie lankosi forume nėra robotai, kurie gali į tą patį klausimą 100-ąjį kartą atsakinėdami išlaikyti tokią pačią intonaciją, nuolankumą etc. Tai yra normali reakcija, kai į etatinius klausimus siunčiama į googlę šviestis.
| 5. Tai buvo tik mano nuomonė, aš jos niekam "neperšu". |
Va, aš irgi savąjį požiūrį išdėsčiau.
| 6. Jei ką įžeidžiau... atsiprašau. |
Nieko čia neįžeidei - visks normalei Svarbu pačiam per daug giliai į širdi nepriimti tam tikrų teiginių - pačiam neįsižeisti dėl menkniekių. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 18:08 |
|
|
|
|
na tavo nuomone man neidomi.tau durnium zmogu isvadint nieko nereskia-normalus univerinis bendravimas cia... kisenej-diplomas,sirdy-muzikas
cia aisku as nieko izeisti nenorejau.siaip...pajuokavau  |
|
|
|
|
|
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 18:30 |
|
|
|
|
na tavo nuomone man neidomi.tau durnium zmogu isvadint nieko nereskia-normalus univerinis bendravimas cia... kisenej-diplomas,sirdy-muzikas
cia aisku as nieko izeisti nenorejau.siaip...pajuokavau  |
Va va, ir parodei savo visą bendravimo gražumą - aš kaip tik mėgstu iki to pritempti, kad taip pradėtų šnekėti
Mužыkas, tai matyt pats irgi ne maženis nei aš
Paprastai man irgi tų senų nupezusių diedų aiškinimai neįdomūs, ir ypač kai atsifutbolinama tuo, kad neva "aš senas ir nieko nemoku su kompu", o jei nieko nemoki ir nesimokai - tai tiesus kelias į demenciją ir degradavimą=durnius Taip kad nemėgstu kaip teisinasi "aš per senas" ir nelabai man įdomu.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 19:23 |
|
|
|
|
nu jeigu tamsta supratai ta parasyma kaip pasiteisinima tada jau as patylesiu akivaizdu kad univeras galbut tamstoms duoda techniniu ziniu bet ne proto ikrecia o durnium isvadini zmogu kad ji veliau aprekt ir aptapsnot-na bambaliniu stilius.akivaizdu kad jau ir univeruose bambaliniai verha paeme
stai ir pakeliau forumo lankomumo reitingus-uz aciu ir jokios komercijos  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 19:30 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
...
Paprastai man irgi tų senų nupezusių diedų aiškinimai neįdomūs, ir ypač kai atsifutbolinama tuo, kad neva "aš senas ir nieko nemoku su kompu", o jei nieko nemoki ir nesimokai - tai tiesus kelias į demenciją ir degradavimą=durnius Taip kad nemėgstu kaip teisinasi "aš per senas" ir nelabai man įdomu.  |
Reikia suprast ir mus.
Mūsų smegenėlės nebe tokios imlios,neuronai ir neutronai sunykią,kaip jaunų žingeidžių jaunuolių,kurie vieną kart perskaitė,išgirdo,pamatė ir įsisavino ir jau viską žino.
Mums jau tris ar daugia kartų reikia,o tai ne kiekvienas jau gali,jėgos ne tos,akelės pasilpę ir dar daug visokių kliūčių,taip kad turėkit omenį -sunku mums .
Įdomu mums viskas,tik ne viskas dašyla ,todėl ir sakom "aš per senas" ir nelabai man įdomu." ir jei mes seniai marazmiškai nemekensim -jaunimas neturės ką pyzdavot,diskusijų nebus,žodžiu baisi bėda,nelaimė,forumui chajuk....  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 19:55 |
|
|
|
|
nu jeigu tamsta supratai ta parasyma kaip pasiteisinima tada jau as patylesiu akivaizdu kad univeras galbut tamstoms duoda techniniu ziniu bet ne proto ikrecia o durnium isvadini zmogu kad ji veliau aprekt ir aptapsnot-na bambaliniu stilius.akivaizdu kad jau ir univeruose bambaliniai verha paeme
stai ir pakeliau forumo lankomumo reitingus-uz aciu ir jokios komercijos  |
Nu ir tylėk nes tavim neįdomu diskutuot, o geriau lazdavotis Nebūtum spėjęs pacituoti mano atsakymo su durniumi, tai ir nebūtų viso to kipišo Tingiu aš čia su tavimi kapotis nes naudos nulis
| lividas rašo: |
Reikia suprast ir mus.
Mūsų smegenėlės nebe tokios imlios,neuronai ir neutronai sunykią,kaip jaunų žingeidžių jaunuolių,kurie vieną kart perskaitė,išgirdo,pamatė ir įsisavino ir jau viską žino.
Mums jau tris ar daugia kartų reikia,o tai ne kiekvienas jau gali,jėgos ne tos,akelės pasilpę ir dar daug visokių kliūčių,taip kad turėkit omenį -sunku mums .
Įdomu mums viskas,tik ne viskas dašyla ,todėl ir sakom "aš per senas" ir nelabai man įdomu." ir jei mes seniai marazmiškai nemekensim -jaunimas neturės ką pyzdavot,diskusijų nebus,žodžiu baisi bėda,nelaimė,forumui chajuk.... |
Tai ir suprantu, kad daugiau laiko reikia išmokti, bet įmanoma, o ypač, kai ne pirmus metus lankaisi forume.
Tuo labiau visokioms lamoms kaip kybertarakonas yra "For dummies" tutorialai(spravočnikai) "how to" Paveiksliuko įkėlimas pažingsniui
Tema sukurta: Parašytas: 2009 10 10, 21:05 Och tu k$%!a netgi beveik 4 metai praėjo, tik bėda ta, kad ne visi akli dieną mato, o ir seniems - ilgokai laiko užtrunka išmokt
Nebus tam forumui chajuk, nes ne iš lazdavonių jis gyvena  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 20:07 |
|
|
|
|
...
Reikia suprast ir mus.
Įdomu mums viskas,tik ne viskas dašyla ,todėl ir sakom "aš per senas" ir nelabai man įdomu." ir jei mes seniai marazmiškai nemekensim -jaunimas neturės ką pyzdavot,diskusijų nebus,žodžiu baisi bėda,nelaimė,forumui chajuk....  |
baikim zmogu pyzdavot-jis visvien per protingas kad suprastu kad is jo tokiu budu saipomasi
jis nukopijavo mano padaryta klaida as nukopijavau jo reakcija rastu i ja-na taip sutapo,bet durnium mane isvadino jis ...o veliau sako kad as cia bangas keliu zodziu parase tai ka zmogus galvoja bet susiprato kad durnai atrodys -tad eme ir pasitaise-parase taip kaip reikia ... zodziu tikras tarybinis pilietis-viena galvoja kitka sako(pabandyk pasakyt ka galvoji!!!).laikai pasikeite-paprociai isliko tie patys  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 20:17 |
|
|
|
|
...
Reikia suprast ir mus.
kiek zinau, mastymo procesa savo kaukolej galima islaikyt aktyvu net iki mirties nuo sukriosimo nuo senejimo procesu jis tiesiogiai nepriklauso. ir ten apie jaunuoliu mastymo isisavinimo greituma isvis paistalai parasyti. mastyt megstantys zmones informacija isisavina zymiai greiciau uz bet koki zalia jaunuoli. ju mastymo mechanizmai buna istobulinti ir dar paremti mastymo patirtim. jie naudoja kelis informacijos analizavimo metodus iskart.
o dirbantiems pagal instrukcija - mastymo pats procesas paprastai asocijuojasi su skausmu galvoje ir tokie daznai ta "skausma" stengiasi slopint. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 20:20 |
|
|
|
|
Blin, koks to n00bas tarakone, tai ne tas žodis Iš pradžių įdėjo kosminio dydžio paveiksliukus. Po to taisė, iš antro karto irgi kažką privėlei, kai aš jau paraginau, tai net ir po to nesugebėjai įdėt normaliai, kai ir pasiūliau įdėt tik nuorodas, kai nesugebėjai įdėt, tada aš jau už tave pataisiau Karočė, esi beviltiška lama Ne tau prie kompų sėdėt
Davai nebekelk čia bangų, o ką nors į temą pavaryk, nes vienaip ar kitaip šitas kipišas neturi reikšmės - tiks pasip3,14zdavojimui  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 20:37 |
|
|
|
|
Blin, koks to n00bas tarakone, tai ne tas žodis Iš pradžių įdėjo kosminio dydžio paveiksliukus. Po to taisė, iš antro karto irgi kažką privėlei, kai aš jau paraginau, tai net ir po to nesugebėjai įdėt normaliai, kai ir pasiūliau įdėt tik nuorodas, kai nesugebėjai įdėt, tada aš jau už tave pataisiau Karočė, esi beviltiška lama Ne tau prie kompų sėdėt
Davai nebekelk čia bangų, o ką nors į temą pavaryk, nes vienaip ar kitaip šitas kipišas neturi reikšmės - tiks pasip3,14zdavojimui  |
nu seniai sitaip linksmai nesureagavau kazka paskaites forume manau prajuokinai ne tik mane is antro karto-mano kompas uzlagino ir vietoj to kad istrintu senesne nuoroda ikale dvi nuo eiles.bet va atsirado geras zmogus kuris eme tai ir pataise-tad as ir nebesivarginau tiesa-paraginai po pirmojo mano ikelimo ir dar kaip maladec
tavo pasisakymai netgi labai i tema bet tai tau nesuprasti-jau rasiau-esi perdaug protingas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ponai ir ponaičiai. |
Parašytas: 2013 08 16, 20:51 |
|
|
|
|
Krč, kaip su tavim neįdomu, tai bbd
| kybertarakonas rašo: |
| jau rasiau-esi perdaug protingas |
O, tu per daug durnas, kad suprastum kas tau sakoma
Tai turi ką nors į temą pasakyti ar ne? Nes su tavimi tik prasidėk, tai viskas balaganu virsta Jei neturi, tada skirstomės savais keliais. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |