|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 15:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » savivaldybiu rinkimai. uz ka balsavot?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
savivaldybiu rinkimai.uz ka balsavot? |
| savivaldybiu rinkimai.uz ka balsavot? |
| nejot balsuot |
|
48% |
[ 19 ] |
| ejot balsuot, ir prabalsavot sugadintu biuleteniu |
|
7% |
[ 3 ] |
| ejot balsuot, ir prabalsavot uz partiju sarasus |
|
20% |
[ 8 ] |
| ejot balsuot, ir prabalsavot uz nepartini sarasa |
|
2% |
[ 1 ] |
| ejot balsuot, ir prabalsavot uz atskira kandidata |
|
20% |
[ 8 ] |
| ejot balsuot, ir neprabalsavot (sugadinot ir neimetet) |
|
0% |
[ 0 ] |
| ejot balsuot, ir neprabalsavot (nuknisot ir pardavet) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Iš viso balsų : 39 |
|
|
 |
savivaldybiu rinkimai. uz ka balsavot? |
Parašytas: 2011 02 28, 21:54 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
Tai visgi kokia galime sugalvoti atskaitomybės sistemą ? Jei matom jog politikai nevykdo, tai ko prisažadėjo  |
Baudžiamąjį kodeksą reikia taisyti ir pridėti pora straipsnių.
Arba tiesiog už sukčiavimą stambiu mastu. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 28, 22:07 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
| kionig rašo: |
Tai visgi kokia galime sugalvoti atskaitomybės sistemą ? Jei matom jog politikai nevykdo, tai ko prisažadėjo  |
Baudžiamąjį kodeksą reikia taisyti ir pridėti pora straipsnių.
Arba tiesiog už sukčiavimą stambiu mastu. |
Na jai politikai butu nors be teisines neliecemybes ,To tikrai uztektu juos po teismus uztasyt m Beje ir teisesaugininku jokie ribojimai nevarzytu , O dabar jai nusikaltelis koks seiminis tai net tirt nei byla uzvest negali tyrimui pradet ,
Taip ir lieka nusavinti miliardai is viesbuciai .
http://www.alfa.lt/straipsnis/10657685/?Prokuroro.nuotykiai.autoservise=2011-02-28_17-01 |
|
Paskutinį kartą redagavo Hi, 2011 02 28, 22:18. Redaguota 1 kartą _________________ Orgumentai svarus tik tuomet kai aponentas nebegali ju isvartyt fiziskai . ( abiem prasmem . ) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 28, 22:08 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| dainiusdxf rašo: |
žmones matet kuro kainas degalinese? štai nuo kur prasideda demokratija ir tik nesakykit kad i parduotuve reikia eiti tepu, tepu  |
Degtukai nepabrango? |
pabrango, turi ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 28, 22:11 |
|
|
|
|
| po rinkimu bus dar graziau . - cia tiik pumpureliai . |
|
_________________ Orgumentai svarus tik tuomet kai aponentas nebegali ju isvartyt fiziskai . ( abiem prasmem . ) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 00:18 |
|
|
|
|
| Citata: |
| dirbdamas Vyr. inžinierium uždirbo 120rubliu |
Na,jau tik nereikia...Niekada nebuvo tokios proporcijos:120 - Vyr.inžinierius,485 - vairuotojas(vienu metu).120 galėjo būti vyr.inžinieriaus "plika" alga(be premijų ir priedų už "vadovaujantį darbą","naujos technikos diegimą","nenormuotą darbo dieną" ir t.t.) apie 1961...1962metus(tuojau po pinigų reformos).Geras vairuotojas(jokiu būdu ne girtuoklis) tuo metu uždirbdavo 80...90(be jokių priedų).Ir už tiek buvo galima normaliai gyvent,aišku ne "ūžaujant" restoranuose kasdien,bet ir neskaičiuojant kapeikų.Valytoja,pvz.,gaudavo 60(už vieną etatą).Nebuvo milžiniško skirtumo tarp "vadovaujančių" ir "dirbančių",bet nebuvo ir "lygiavos",kaip dažnai mėgstama sakyti.
O 485vairuotojai galėjo uždirbti apie 1971...1975metus(didžiausias ekonomikos pakilimas)kai vyko milžiniškos statybos(Alytus,Kėdainiai,Utena,Mažeikiai)pasiutusiu greičiu lakstydami statybinių medžiagų prikrautais savivarčiais.Ir mokama jiems buvo už nuvežtų krovinių kiekį- atstumą.O "saliarka" pilama į griovį(juk ją galima parduoti) ir išmintingieji japonų inžinieriai - tai jau štampai,štampai,štampai -daug kartų girdėti ir nebeįtaigūs.
Apie bordelį, dėmėtakakčio idioto sukurtą ir pavadintą "perestroika" aš čia nekalbu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 07:58 |
|
|
|
|
| RIMAS50 rašo: |
| dirbdamas Vyr. inžinierium uždirbo 120rubliu |
Na,jau tik nereikia...Niekada nebuvo tokios proporcijos:120 - Vyr.inžinierius,485 - vairuotojas(vienu metu).120 galėjo būti vyr.inžinieriaus "plika" alga(be premijų ir priedų už "vadovaujantį darbą","naujos technikos diegimą","nenormuotą darbo dieną" ir t.t.) apie 1961...1962metus(tuojau po pinigų reformos).Geras vairuotojas(jokiu būdu ne girtuoklis) tuo metu uždirbdavo 80...90(be jokių priedų).Ir už tiek buvo galima normaliai gyvent,aišku ne "ūžaujant" restoranuose kasdien,bet ir neskaičiuojant kapeikų.Valytoja,pvz.,gaudavo 60(už vieną etatą).Nebuvo milžiniško skirtumo tarp "vadovaujančių" ir "dirbančių",bet nebuvo ir "lygiavos",kaip dažnai mėgstama sakyti.
O 485vairuotojai galėjo uždirbti apie 1971...1975metus(didžiausias ekonomikos pakilimas)kai vyko milžiniškos statybos(Alytus,Kėdainiai,Utena,Mažeikiai)pasiutusiu greičiu lakstydami statybinių medžiagų prikrautais savivarčiais.Ir mokama jiems buvo už nuvežtų krovinių kiekį- atstumą.O "saliarka" pilama į griovį(juk ją galima parduoti) ir išmintingieji japonų inžinieriai - tai jau štampai,štampai,štampai -daug kartų girdėti ir nebeįtaigūs.
Apie bordelį, dėmėtakakčio idioto sukurtą ir pavadintą "perestroika" aš čia nekalbu. |
Na dėl algų tai mačiau sąrašą tik va nepamenu kelinti metai tai buvo ir net nenoriu ginčytis, asmeniškai tuos žmones pažįstų kas alkoholikas o kas nekudyšnas. ir nereikia lia lia.
O va dėl saliarkos tai Jūs mane nustebinote Jei benzinas dar eidavo, tai pasakykite kas anuomet važinėjo su dyzelinėm mašinom? Pardavimai prasidėjo tik po nepriklausomybės kai atsirado privatūs ūkininkai ir pradėjo dirbti sau. Parduoti galima buvo tik tiems kas kūreno namus saliūra, bet to daryti neapsimokėjo.
Nežinau ką Jūs norite įrodyti, bet kažkaip ne ten taikote.
Va paneigtumėte kad visi blogai gyveno pvz kolūkiai buvo nuostolingi tai čia aš ir pats galiu pasakyti, kad ne. Kur buvo kiek landesnisar tvarką mėgstantis vadovas ten viskas ir ėjosi gerai ir paskyrų gaudavo ir į minusą nėjo gal ir vogė mažiau. Okur pirmininkas niekuo nesirūpino tie kolūkiai ir subyrėjo ir čia Jau ne Landsbergis kaltas.  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 09:07 |
|
|
|
|
Jus kaip norit - bet jai butu koke laiko taxsi - varyciau i 1980 metus - Tas laikotarpis beveik aukso amzius -lyginant su dabartine laisve .
O iki 1992 ramei galima buvo gyvent - tikrai kas netingejo , gaudavo viska ko norejo . |
|
_________________ Orgumentai svarus tik tuomet kai aponentas nebegali ju isvartyt fiziskai . ( abiem prasmem . ) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 09:07 |
|
|
|
|
| cia tu labai daug propagandos persiemes. lietuva viduramziai buvo uzkampis del reljefo ipatybiu. dauguva yra zymiai platesne, ramesne ir geresne upe laivybai. vysla irgi. o viduramziai visi keliavimai pagrinde vyko laivais. nemunas labai sraunus ir buriniai laivai pries srove nepaplaukia. net vikingai nelabai uzirkluodavo. jiem amerika arciau buvo, negu iplaukt i lietuvos giluma. o keliu nebuvo del mazai apgyvendinto krasto. uztat ir likom pusiau laukiniai - bet nepriklausomi. o ne del to, kad viska tipo ne i ta puse kariavom |
Čia galėčiau pasiginčyti, nors jau nuo temos visai nuvažiuosim.
Dauguva vikingai plaukiojo dėl dviejų priežasčių. Nemunu neplaukė, nes lietuvių bijojo. Siūlau perskaityti Egilio sagą, ką jie rašo apie kuršius ir lietuvius. Dauguva plaukė dėl to, kad visai nedaug pervilkus laivus aukštupyje, papuldavo į Dnieprą o ten ir Kijevas, ir Konstantinopolis. Buriniai laivai plaukdavo prieš srovę, Kaunas buvo Hanzos sąjungos miestas ir jame buvo didžiuliai grūdų sandėliai eksportui į Europą. Žiūrime senus piešinius su vytinėmis Kaune.
Kelių nebuvo visoje Europoje, tas tiesa. Neveltui Tyzenhauzas išvalė Nemuno slenksčius virš Kauno, kad laivyba vyktų intensyviau.
Kalbėdamas apie atsisukimą į jūrą, turiu omenyje tai, kad reikėjo ne Rusijoj kaulus barstyt, bet atsiėmus iš vokiečių Memelį tapti jūrine valstybe Anglijos pavyzdžiu. Masto tokio nepasiektume be abejonės, bet ir nebūtume užkampis. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 09:22 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
| cia tu labai daug propagandos persiemes. lietuva viduramziai buvo uzkampis del reljefo ipatybiu. dauguva yra zymiai platesne, ramesne ir geresne upe laivybai. vysla irgi. o viduramziai visi keliavimai pagrinde vyko laivais. nemunas labai sraunus ir buriniai laivai pries srove nepaplaukia. net vikingai nelabai uzirkluodavo. jiem amerika arciau buvo, negu iplaukt i lietuvos giluma. o keliu nebuvo del mazai apgyvendinto krasto. uztat ir likom pusiau laukiniai - bet nepriklausomi. o ne del to, kad viska tipo ne i ta puse kariavom |
Dauguva vikingai plaukiojo dėl dviejų priežasčių. Nemunu neplaukė, nes lietuvių bijojo. Siūlau perskaityti Egilio sagą, ką jie rašo apie kuršius ir lietuvius. Dauguva plaukė dėl to, kad visai nedaug pervilkus laivus aukštupyje, papuldavo į Dnieprą o ten ir Kijevas, ir Konstantinopolis. Buriniai laivai plaukdavo prieš srovę, Kaunas buvo Hanzos sąjungos miestas ir jame buvo didžiuliai grūdų sandėliai eksportui į Europą. Žiūrime senus piešinius su vytinėmis Kaune.
Kelių nebuvo visoje Europoje, tas tiesa. Neveltui Tyzenhauzas išvalė Nemuno slenksčius virš Kauno, kad laivyba vyktų intensyviau.
Kalbėdamas apie atsisukimą į jūrą, turiu omenyje tai, kad reikėjo ne Rusijoj kaulus barstyt, bet atsiėmus iš vokiečių Memelį tapti jūrine valstybe Anglijos pavyzdžiu. Masto tokio nepasiektume be abejonės, bet ir nebūtume užkampis. |
Na jai esi Gedgaudo " musu praeities beieskant " . tai puikiai suprastum kas ir kaip vyko . Tik vikingai visgi siauriau gyveno - O vytingei ir vyciai kaip tik tuose platumose prekevo .
Pelkes miskai ir pievos puikiai tiko arklems augint - o tai jau geras pagrindas . Beje dar nuo totoriu laiku . Kurie pirmi cia ir liko augint arklius , Beje gerai butu jai zmones nemaisytu rasu su lietuveis . Nes lietuviu kaip tokiu senuose totoriu metrasciuose net nera , lietuva -tik teritorija tarp didziuju vandenu kur lietus lyja . Beveik europa visa . ( be siauriniu rajonu ).
Ir tik dabar kaskam parupo pasisavint didybe dar is pampersu neislipus . , Rusai senai istyre ta istorine privatizacija - ir puikiai paaiskina kodel istorinei ivykiai klastojami bei nusavinami .
Tai kad sitie paistalai neverti net sudilusio grasio .
Norit rusu kultura nusavint - nepavyks - Rasai ir yra dabartinei rusai , Tik ne tie sibirinei o totorei is stepiu . Ir tos istorijos pagrindu - niekaip neisvartysit , |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 09:40 |
|
|
|
|
Na jai esi Gedgaudo " musu praeities beieskant " . tai puikiai suprastum kas ir kaip vyko . Tik vikingai visgi siauriau gyveno - O vytingei ir vyciai kaip tik tuose platumose prekevo .
Pelkes miskai ir pievos puikiai tiko arklems augint - o tai jau geras pagrindas . Beje dar nuo totoriu laiku . Kurie pirmi cia ir liko augint arklius , Beje gerai butu jai zmones nemaisytu rasu su lietuveis . Nes lietuviu kaip tokiu senuose totoriu metrasciuose net nera , lietuva -tik teritorija tarp didziuju vandenu kur lietus lyja . Beveik europa visa . ( be siauriniu rajonu ).
Ir tik dabar kaskam parupo pasisavint didybe dar is pampersu neislipus . , Rusai senai istyre ta istorine privatizacija - ir puikiai paaiskina kodel istorinei ivykiai klastojami bei nusavinami .
Norit rusu kultura nusavint - nepavyks - Rasai ir yra dabartinei rusai , Tik ne tie sibirinei o totorei is stepiu . Ir tos istorijos pagrindu - niekaip neisvartysit , |
Ich bin throw bet, kat nėkaip haben gewesen, Tartaria, so gali gautis. nors если посмотреtь deep, so Augenabstant zweier punkte.
בתוניסיה, שארה''ב והאירופאים מתערבים |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 10:00 |
|
|
|
|
Ich bin throw bet, kat nėkaip haben gewesen, Tartaria, so gali gautis. nors если посмотреtь deep, so Augenabstant zweier punkte.
בתוניסיה, שארה''ב והאירופאים מתערבים |
Na ka ; Finito le comedia .  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 11:18 |
|
|
|
|
Parduoti galima buvo tik tiems kas kūreno namus saliūra, bet to daryti neapsimokėjo.
|
Čia tai tu 100 proc. teisus.Parduoti,pasirodo,vistik buvo galima.O neapsimokėjo dėl to,kad egzistavo tokia organizacija kaip KSNGS(tikiuosi žinai,kaip iššifruoti šią abreviatūrą.Jeigu ne - paklausk tėvelio,jis tai tikrai žinos).Pakliuvęs-neapsidžiaugsi.
O įrodyti aš tai nieko nenoriu.Aš tik džiaugčiausi,jeigu man kas nors paaiškintų kaip visi "Vyr.","Gen.","Ved.",gaudami tik po 120,sugebėjo susitaupyti išvengusioms bankroto gamykloms nusipirkti.Kad ir tam pačiam "Azotui".O visur kitur aš su tavim pilnai sutinku:visi darbininkai buvo girtuokliai,kuriems valdžia ,galai žino už ką mokėjo "baisius" pinigus,o visi "Vyr.","Gen."buvo pastarųjų skriaudžiami vargšai.O aukščiausias Žmogaus pašaukimas Žemėje - pastoviai ieškoti(ir nerasti)darbo.Taip turėtų atrodyti pasaulis pro tėvelio statytos pilaitės langą. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 11:23 |
|
|
|
|
Parduoti galima buvo tik tiems kas kūreno namus saliūra, bet to daryti neapsimokėjo.
|
Čia tai tu 100 proc. teisus.Parduoti,pasirodo,vistik buvo galima.O neapsimokėjo dėl to,kad egzistavo tokia organizacija kaip KSNGS(tikiuosi žinai,kaip iššifruoti šią abreviatūrą.Jeigu ne - paklausk tėvelio,jis tai tikrai žinos).Pakliuvęs-neapsidžiaugsi.
O įrodyti aš tai nieko nenoriu.Aš tik džiaugčiausi,jeigu man kas nors paaiškintų kaip visi "Vyr.","Gen.","Ved.",gaudami tik po 120,sugebėjo susitaupyti išvengusioms bankroto gamykloms nusipirkti.Kad ir tam pačiam "Azotui".O visur kitur aš su tavim pilnai sutinku:visi darbininkai buvo girtuokliai,kuriems valdžia ,galai žino už ką mokėjo "baisius" pinigus,o visi "Vyr.","Gen."buvo pastarųjų skriaudžiami vargšai.O aukščiausias Žmogaus pašaukimas Žemėje - pastoviai ieškoti(ir nerasti)darbo.Taip turėtų atrodyti pasaulis pro tėvelio statytos pilaitės langą. |
Turbut maisai medinius rublius su auksine konvertuojama valiuta . Rubleis tai 120 o Auksu 1500 ejo . Negi nezinai kuom ir kam tada mokejo uz darba ir uz nuopelnus ,? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 14:28 |
|
|
|
|
|
Mano tėvas galėjo pilaites pasistatyri kai visi šitie:
http://www.maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=508873;6096157;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=508890,6096113&z=5000&lrs=orthophoto,stops,zebra,orthophoto_2010
bet buvo per daug sąžiningas ir įdėjinis ir gyvena sename 3-jų kambarių bute. Va dėl to visą savo vaikystę ir jaunystę pradirbau prie karvučių ir daržovių. Ir jei nežinote neaiškinkite.
Prasisukti mano tėvams nebuvo dar ir dėl kitos priežasties jie buvo tremtiniai ir visur durys buvo uždarytos. Sušiktos skalbimo mašinos negavo nors visgi 5 vaikų šeima.
O kas vogė va ten tas visas rajonas vilomis užstatytas. Na jau ir caras sakė miškininkystė darbas vagims tai algų girininkams nemokėti.
O aš nesakau kad darbininkai buvo blogi tiesiog sakau buvo tokių kurie nieko verti o gaudavo pinigus. Jei Tarybų Sąjungoj nebuvo bedarbystės tai pasakyk kur visi lapsardukai buvo? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 01, 15:01 |
|
|
|
|
tu cia biski maisai istorinius laikotarpius. vikingai veike ankstyvaisiai viduramziai kazkur tarp 500-1100 metu o hanzos sajunga tik isikure viduriniaisiai viduramziai apie 1300 taves pasiskaites gautusi kad hanza vos ne kariavo su vikingais ir atmuse is ju kauna. o is tikro kai vikingai nusilpo (del technologiniu priezasciu) ju dali teritoriju perime hanza (nes atsirado prekybos vakuumas). tu pamegink nemune pairkluot pries srove. dauguva praktiskai neturi sroves, ji rami kaip ezeras. vikingai nelindo, nes tiesiog nebuvo ka plest. visi vietiniai sulisdavo i miskus ir partizanaudavo. kai prasidejo karais su vokieciais - dalis misku jau buvo iskirsta ir buvo visai kita situacija. o lietuviams i rytus tiesiog buvo lengviau plesikaut, nes tai leido ju galimybes. kai rusai sustiprejo ir iskart pasibaige "lietuviu era". o tu cia bandai kazka pritempt, lygtai butu buves kazkoks pasirinkimas. pasirinkimo nebuvo. pries diskutuodamas pradziai nulipk nuo propagandos ipirstu ideju vat dabar turim daugiau pasirinkimo laisves, bet ja naudojames nepakankamai. proteviai lietuviai buvo zymiai iniciatyvesni ir nepatikusius vadus iskart nuzudydavo uz tai juos ir gerbiu  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |