|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 14:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Litavimo stotele vs lituoklis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 5 iš 5 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5 |
|
 |
 |
Litavimo stotele vs lituoklis |
Parašytas: 2011 04 11, 22:57 |
|
|
|
|
Na zinai Digix-ai pries taip juokaujant siame lameriu forume gal reikia ispeti, kad juokauji?
Gelezies laidumas skiriasi nuo vario i blogaja puse apie 6 kartus, o nuo plastames i geraja - vidutiniskai simtus kartu, priklausomai nuo konkrecios plastmases.
http://www.engineeringtoolbox.com/thermal-conductivity-d_429.html
P.S. Karaliau, matyt tamstos dYdenYbe labai nori niekada nerasti darbo, jei jau taip drasiai reklamuoja savo elementaru technini neisprusima?
| kionig rašo: |
| Kažkas turėtų būti panašaus į cinką ? |
|
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 11, 23:01 |
|
|
|
|
Kad juokauju pazymeta su zenklu
o tau reiketu biski humoro jausma isisugdyti geresni, nes dabar be reikalo kabiniejiesi.
mano pasiulymas butu jei manai kad tai nesamone manyk kad tai ir nera rimtai.
arba atsakyk analogiska nesamone. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 11, 23:15 |
|
|
|
|
Tai cia atseit kai tu izuliai meluoji tai cia suprasti reikia kad nera nieko blogo nes leidi ir kitems izuliai meluoti?
(cia tikiuosi supratai kad irgi pokstas ) |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 11, 23:29 |
|
|
|
|
| RVRSS rašo: |
P.S. Karaliau, matyt tamstos dYdenYbe labai nori niekada nerasti darbo, jei jau taip drasiai reklamuoja savo elementaru technini neisprusima?  |
Tai aš ir nesiskelbiu visažiniu. Iškilo tokia pirma pasitaikiusi mintis ir tiek, tik jos neapsvarsčiau - pasirodo klydau. Žodžiu, dabar pasidomėjau ir žinosiu Ir išvada, tokia, kad neverta pirkti tų keičiamų antgalių, mano užsiėmimo ypatumams  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 11, 23:41 |
|
|
|
|
... Ir išvada, tokia, kad neverta pirkti tų keičiamų antgalių, mano užsiėmimo ypatumams  |
Na va, nespejai pasireklamuoti, kad nerauki medziagotyros, tai dabar dar prisipazinai, kad nemoki litoti?  |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 11, 23:49 |
|
|
|
|
Na va, nespejai pasireklamuoti, kad nerauki medziagotyros, tai dabar dar prisipazinai, kad nemoki litoti?  |
Visgi matau, jog esi mėgėjas iš degtuko priskaldyti malkų Ką jau bepadarysi.. Lituoti moku, tik tiek, kad turėti tiek lituoklių visiems atvejams yra nepatogu, o ir visų antgalius prižiūrėti tuo pačiu, per daug galvos skausmo.
P.S Geras artojas ir su žąsinu paaria  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 11, 23:55 |
|
|
|
|
Visgi matau, jog esi mėgėjas iš degtuko priskaldyti malkų  |
Tai kad matyt praziopsojai paskutini sios temos taktini manevra - Digix-as juk ka tik mums isaiskino, kad viska kas baigiasi zenklu galima bet kada paskelbti bajeriais.
(matyt dar ir priklausomai nuo besiklostanciu aplinkybiu , o be to - kiekvienam pokste yra dalis tiesos )
P.S Geras artojas ir su žąsinu paaria  |
Extra atveju - taip, bet nemanau, kad jis tai nores daryti pastoviai ir dar tuo girsis.  |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 12, 01:49 |
|
|
|
|
Tai cia atseit kai tu izuliai meluoji tai cia suprasti reikia kad nera nieko blogo nes leidi ir kitems izuliai meluoti?
(cia tikiuosi supratai kad irgi pokstas ) |
Tu gal robotas?
zinai pastebejau kad esi ipatingai alergiskas viskam kas nera 100% tiesa.
nu bet matau visgi supratai kad jei pazimeta tai suprasti kaip bajeri o ne kaip rimta teigini.
jei atsakai bajeriu tai irgi nepamirsk uzdeti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 12, 02:36 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
| Tu gal robotas? |
Nea, bet as irgi megstu griezta logika o ne laisvus paistalus - na bent jau ten, kur tai imanoma.
| zinai pastebejau kad esi ipatingai alergiskas viskam kas nera 100% tiesa. |
Tikrai taip Digix-ai!
Pagaliau po ilgu protiniu kanciu tu siaip-ne-taip sugebejai suprasti si paprasta ir akivaizdu kaip 2x2=4 fakta!
Valio, valio!
nu bet matau visgi supratai kad jei pazimeta tai suprasti kaip bajeri o ne kaip rimta teigini. |
Supratau, kad isradai nauja universalu issisukinejimo buda - pridedi prie savo paistalu lol-a, ir jei pasirodys, kad priskiedei nesamoniu, tai tada pavadini tai juokais.
jei atsakai bajeriu tai irgi nepamirsk uzdeti. |
Joa, as irgi jei prireiks apsidrausiu nuo galimos kritikos tais paciais lol-ais, tau pernelyg nenusileisdamas. |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 12, 03:21 |
|
|
|
|
Va ir puiku kad galu gale susitarem.
| Citata: |
Tikrai taip Digix-ai!
Pagaliau po ilgu protiniu kanciu tu siaip-ne-taip sugebejai suprasti si paprasta ir akivaizdu kaip 2x2=4 fakta!
Valio, valio! |
na ta jau seniai pastebejau, nors idomu kaip tu tada ziurei televizoriu o jei dar kokia rinkimine agitacija. ten ie net neprideda prie savo pazadu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 12, 03:38 |
|
|
|
|
Televizoriaus aplamai neziuriu nuo 2006 metu (kai perejau prie interneto kaip informacijos apie pasauli saltinio), o visokiu ten agitaciju - dar nuo seniau.
(bet dabar as atrodo suprantu, is kur pas tave toks neisnykstantis polinkis i nesamoniu svaiciojima - cia tave tos durnadezes hipnoze veikia ) |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 12, 07:21 |
|
|
|
|
matyt dar ir priklausomai nuo besiklostanciu aplinkybiu , o be to - kiekvienam pokste yra dalis tiesos ) |
Tai ir supratau, kad atsakymo teks ieškoti pačiam. Radęs pavyzdžių, bent teoriškai minimos 2 dangos.
Extra atveju - taip, bet nemanau, kad jis tai nores daryti pastoviai ir dar tuo girsis.  |
Na čia irgi vairuoju kaip sau patinka ir nematau problemų Nieks už nugaros nestovi ir nereguliuoja  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 12, 10:11 |
|
|
|
|
Kol kas vairuok sau kaip nori , bet kai darbo (uz kuri pretenduosi gauti atlyginima) vietoje pradesi svaigti apie cinkus ant lituoklio antgalio ir pagal tai elgtis , tai vietoj to didelio atlyginimo gali tekti paciam padengti nuostolius, va taip.  |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |