|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 01, 18:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pastabos ir pageidavimai » Apie zmones kurie tersia forumo temas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Apie zmones kurie tersia forumo temas. |
Parašytas: 2025 02 27, 21:38 |
|
|
|
Socrates rašo: |
str rašo: |
Nes mano reikalai sklandžiai sprendžiasi tik jei pats gyvai nuvykstu, be skambučio. |
As isivaizduoju kaip ten kokioj siuntu tarnyboj ar vaistinej ... |
Nereikia jungti vaizduotę, reikia paklausyti pokalbio įrašą, kurį paviešinau užrakintoje temoje Kompensacija už technologijų klaidas.
Pacituosiu laišką, kurį prieš 4 metus rašiau vaistinei, kai gavau vaistus senoje, lyg tyčia iš vidaus purvinoje dėžėje.
Citata: |
Nežinau, ką jūs baigėte ir kokia jūsų misija šiose pareigose. Bet tikiuosi žinote paskutinių rankų taisyklę. Svarbu, kaip ir iš kokių žaliavų gaminami vaistai, ne mažiau svarbu kaip jie transportuojami ir saugomi. Bet svarbiausia -- rankos, iš kurių pacientas gauna tabletę. Jeigu jos purvinos,(nebūtinai tiesiogine prasme) nėra prasmės mokėti už aukščiau minėtų grandžių darbą.
|
Panašų pastebėjima norėčiau išsakyti ir tiems forumiečiams, kurie atvirai ar rafinuotai tyčiojasi. Bet geriau negu šiam video nepasakysiu. https://m.youtube.com/shorts/w_86Zm984lo |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2025 05 12, 10:19 |
|
|
|
Dubliuoju postą, nes kitoje temoje tikriausiai ištrins.
Teks į poeziją persimesti
J. Marcinkevičius kažkada rašė:
Teisybė Sibire kosčioja |
.
Man teks rašyti: Teisybė Pamerkiuos kosčioja.
O gal į prozą
Juozas Požėra knygoje Žuvys nepažįsta savo vaikų rašė apie tai, kaip Sibire prasigyvenusius tremtinius į kitą sibirą ištrėmė.
Aš ne tremtinys, aš ekologinis pabėgėlis. Bet kažkas labai nori mane ištremti, rūpinasi, kad sveikata nepagerėtų.
---------
O jei rimtai, kaip forume realizuota teisė būti pamirštam? Ką turėčiau daryti, jei norėčiau ją pasinaudoti? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 05 12, 19:01 |
|
|
|
Nu jo, toks postu pliupsnis ir va aiski priezastis
O jei rimtai, kaip forume realizuota teisė būti pamirštam? Ką turėčiau daryti, jei norėčiau ją pasinaudoti? |
Yra toks mygtukas "Atsijungti". Atsijunkite ir daugiau niekada nebeprisijunkite ir neberasykite i foruma. Sistema po kiek laiko pati istrins kaip neaktyvu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 05 13, 20:23 |
|
|
|
Yra toks mygtukas "Atsijungti". Atsijunkite ir daugiau niekada nebeprisijunkite ir neberasykite i foruma. Sistema po kiek laiko pati istrins kaip neaktyvu. |
Koks laikas sistemoje nustatytas trynimui? Nenorėčiau, kad būtų kaip vvv2. Jis seniai nerašo. Bet po metų buvo ištrintas tik vienas, paskutinis postas. Lemas, Jons irgi seniai nerašo, bet neištrinti. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 05 14, 19:34 |
|
|
|
Koks laikas sistemoje nustatytas trynimui? Nenorėčiau, kad būtų kaip vvv2. Jis seniai nerašo. Bet po metų buvo ištrintas tik vienas, paskutinis postas. Lemas, Jons irgi seniai nerašo, bet neištrinti. |
Skaityk taisykliu 15-ta punkta.
Zmones netrinami, jeigu prisijungia. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 05 31, 20:27 |
|
|
|
Kur žiūri Lygių Galimybių Komisija Kodėl mano postai trinami iš karto, o mane pašiepiantys netrinami arba kabo bent tris dienas Kas už tai sumoka ir kodėl aš otkato negaunu
-----------
Rimtai, kodėl trinama šioje temoje, kai bandau paaiškinti kas aš toks ir kodėl aš toks?
Kuo blogas pastebėjimas, kad mano sveikata ir gyvenimo kokybė labai pagerėtų, jei man būtų skirta bent vienas procentas tų lėšų, kurios išleistos bandant mane išvaryti? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 05 31, 22:12 |
|
|
|
tavo pateikiama informacija tokia fragmentuota kad h-j suprasi kas vyksta ir ko tu cia nori . jau rase- susikurk sau atskira tema.ten parasyk apie save , savo problemas ir norus isdestyk . tada visiems bus aisku ko tu nori ir jeigu bus galima galbut ir pades kasnors tas problemas ispresti . o dabar zmones turi atspeti is tavo uzuominu kas cia vyksta... o dar geriau - susikurk atskira savo interneto puslapi ir pakviesk norincius ten ...
Kiek pastebejau tu net i cookiius ziuri kaip i tave puolancius priesus ir i kompiuteriu virusus kuriuos turbut sukuria paaugliai is neturejimo kur nukreipti energija ir panasiai . rimtesnes problemos nuskesta tarp sitokio briedo tavo skleidziamo  |
|
_________________ +37068705542-Romas PRS... |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 05 31, 22:56 |
|
|
|
kodėl trinama šioje temoje, kai bandau paaiškinti kas aš toks ir kodėl aš toks?
Kuo blogas pastebėjimas, kad mano sveikata ir gyvenimo kokybė labai pagerėtų, jei man būtų skirta bent vienas procentas tų lėšų, kurios išleistos bandant mane išvaryti? |
Nes ši tema skirta pastebėjimams apie žmones, kurie teršia forumą.
Rekursija gaunasi - pats prisistatote, pats parašote ne į temą, pačio įrašus ir ištrina.
Bent jau aš nematau jokios prasmės taip elgtis.
Ne vieną kartą rekomendavau susikurti sau tinkamą temą tam tinkamoje forumo skiltyje - bet ar nesusikalbame, ar poreikio tam nematote, ar į pasaulį skirtingai žiūrime ir jį skirtingai matome.
Kai skruzdė vis bando įrengti skruzdėlyną ant judraus kelio - tą vietą vis kas nors pervažiuoja. Ar logiška tai skruzdei rėkti, kad visas pasaulis susimokė būtent prieš ją - ir naftos bei elektromobilių pramonė, ir kelininkai, ir vairuotojai? Net google žemėlapiai kelią per jos namus nurodo, kad tik visi būtent per ten važiuotų... Globalius resursus visas pasaulis švaisto - kad tik jai pakenktų. Jei nors 1% visos automobilių industrijos + google resursų būtų skirta tos skruzdės namui įrengti - ne tai kad iš aukso, o iš platinos jį būtų galima pastatyti...
Šalia to kelio - visai tyku ramu ir niekas netrukdytų nei skruzdėlyno įrengti, nei ten gyventi. Kaip tik - dar aptvertų nuo potencialių įsibrovėlių, nes skruzdė - naudinga. Bet ne - skruzdei reikia namo ant judraus asfaltuoto kelio, ir nors tu ką.
Ji dar statistiką renka - kiekvieną dieną 6 ryto per jos namus pravažiuoja sunkiasvorė šiukšliavežė, o nuo rudens iki pavasario jos namus barsto smėliu su druska ir pasnigus vis sniego valytuvu sulig asfaltu sulygina...
Čia jūs elgiatės visiškai analogiškai kaip ta skruzdė ant asfalto.
Nei prasmės, nei tikslo taip elgtis neįžvelgiu.
Panašiai būtų galima konstruoti galios stiprintuvą su KT315 išėjimo tranzistoriais ir stebėtis - o kodėl gi jie nelaiko?
Kodėl visa puslaidininkių pramonė susimokė ir parduoda jums tokius prastus KT315, kurie vos prie 1A išėjimo srovės jau iškepa?
Stengiuosi paprastai ir aiškiai paaiškinti kaip visa tai veikia - bet panašu, kad mano gebėjimų čia nepakanka... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 06 01, 02:53 |
|
|
|
Kartoju ištrintą atsakymą SG
SG rašo: |
Stengiuosi paprastai ir aiškiai paaiškinti kaip visa tai veikia - bet panašu, kad mano gebėjimų čia nepakanka... |
Rašiau gi kitose temose, kad esu ekologinis pabėgėlis. https://m.youtube.com/watch?v=uScJCce36xo
Per vėlai pabėgau, vos gyvas. Tikėjausi, kad gydytojai pagydys, tarnybos užtikrins teisę į švarų orą.
Ne, nesuprantu aiškinimo. Nebent jei autostrada tai zamolskis terminais sakant -- riboti resursai.
Su tokiu požiūriu tuo labiau neverta kažkur bėgti. Bet kur gali paaiškėti, kažkam vaizdą gadinu, grybauti ar medžioti trukdau.
Taigi, kur man būti? Pakartosiu klausimą iš užrakintos temos.
Kaip gauti medicininę pagalbą, jei gydymo įstaigoj sveikata dar labiau pablogėja. Ketvirtam pdf lape https://bymed.top/docs/by-regulatory/protocols/icu-1812 rašo apie netransportabilius pacientus, bet niekur neradau apie nestacionarbilius. Gal kas turite idėjų? Realiai man padėdavo tik tie gydytojai, kurie patys neišgydomai sirgo. |
Ir dalį ištrinto posto.
Komentarai iš YT
Citata:
@jmb1666
4 years ago
I'm having a really hard time believing his story. The fact he is missing his teeth shows he is a drug user. I do
not trust those people.
@danielthoman7324
4 years ago
@jmb1666 you think everybody who has missing teeth is a drug addict. lot of people don't have money for
dental work. did you ever think of that? |
https://m.youtube.com/watch?v=J5djHKXkc6E
Ir narkotikų nesu ragavęs, ir pinigų buvo. O dantis praradau. Iki 50m turėjau visus, o paskui staiga išbyrėjo. Išėjo į pensiją mano dantistė, o niekas kitas nesiėmė gydyti. Tik išgirsta mano sveikatos problemas ir siunčia toli toli.
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 06 01, 04:05 |
|
|
|
Kartoju ištrintą atsakymą SG |
Kartoti vis tą patį per tą patį - kam?
esu ekologinis pabėgėlis. |
Tą jau seniai bent jau aš supratau.
nesuprantu aiškinimo. |
Kol forume rašysite žinutes, neatitinkančias konkrečios temos - tol jas trins.
Taip daryti nereikia, neverta ir nėra prasmės.
Šioje temoje tęsti temos neatitinkančios diskusijos irgi nereikia.
Taigi, kur man būti? |
a) realiame pasaulyje - kur tik jums patogu.
b) forume - irgi, bet nepažeidinėjant forumo taisyklių ir labai nenukrypstant nuo konkrečios temos, kurioje rašote.
Kaip gauti medicininę pagalbą, jei gydymo įstaigoj sveikata dar labiau pablogėja. Ketvirtam pdf lape https://bymed.top/docs/by-regulatory/protocols/icu-1812 rašo apie netransportabilius pacientus, bet niekur neradau apie nestacionarbilius. Gal kas turite idėjų? Realiai man padėdavo tik tie gydytojai, kurie patys neišgydomai sirgo. |
Akivaizdu, kad toks klausimas neatitinka šios temos.
Skiltyje Įvairūs galite sukurti sau temą jums tinkamu pavadinimu - pvz. Ekologinio pabėgėlio pagalbos šauksmas ar kaip nors kitaip, kaip jums atrodo tinkama - ir ten jums niekas netrukdys nagrinėti panašių klausimų.
Temos pavadinimą rekomenduočiau susigalvoti pakankamai platų, kad į jį tilptų visi jums aktualūs klausimai.
Gal ir Pastabų ir pageidavimų skiltyje kažkas panašaus tiktų - nes iš esmės išreiškiate savo pastabas bei pageidavimus.
Kita vertus, tai - forumo "pastabų ir pagedavimų" knyga, turbūt labiau susijusi su pačia forumo platfotma, nei su vieno ar kito forumo nario asmeninėmis problemomis.
Nesu čia moderatorius - gal kas iš tvarkdarių tiksliau pakomentuos, kokiais kriterijais geriausia vadovautis, kurioje skiltyje tokius klausimus tiktų nagrinėti.
Ar dabar aiškiau nors kiek? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 06 01, 12:10 |
|
|
|
SG rašo: |
Ar dabar aiškiau nors kiek? |
Kodėl SG vis sako kur man eiti ir ką daryti? Kodėl jums nepabandyti padaryti tvarką ten, kur stringa mano reikalai? (Elektronikos detalių, vaistų, maisto pirkimų internetu nesklandumai ir t.t.)
Bet žiūrėkim su šypsena
Realiam pasaulyje, išėjęs pasivaikščioti ant medžių, stulpų matau užrašus SG -> https://www.part.lt/img/64653f07a989e9a4acdc2c8f416e56292.jpg
Praeitą naktį išėjęs pasukau į kairę. Ir šypsena dingo, už 50m sublizgėjo mažo žvėrelio akys. O už 100m stovėjo žmogus. Ką jis veikė miške antrą valandą nakties? Artimiausias gyvenamas namas už kilometro. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|