Elektronika.lt
 2025 m. spalio 15 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 15, 19:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » kompiuteriu sekimas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 45
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
linute13 rašo:
Galima išvis pasielgti vaikiškai. Kad iš to acc, pradėtų rašinėti visokias nesąmones, kai puslapius laužia. Ir nebūtinai lietuvių kalba, o bet kaip angliškai, rusiškai pradėt varyt. Hhaa your account hacked! Ir bet kokį random tekstą generuotų, bei pradėtų siuntinėti draugams, ten esantiems. Pakeistų fotke į bet kokią nesąmonę, pvz kaukolę su bet kokiu užrašu nesąmoningu. Pafloodinai pora dienų, o po to kaip į vandenį - išregistruoji.

Man svarbiausia kad jis butu itikintas kad mano kompu naudojosi per atstuma kazkas kitas kai as miegojau nakti sau ramiai , tai va nezianu kaip tai padaryt bet labai tikiuosi kad jus zinot Smile[/quote]

avokompu per atstuma naudojimo nesuvaidisni taip jau lengvai galim tik naudojima facebooku suvaidinti
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Digix rašo:
linute13 rašo:
Galima išvis pasielgti vaikiškai. Kad iš to acc, pradėtų rašinėti visokias nesąmones, kai puslapius laužia. Ir nebūtinai lietuvių kalba, o bet kaip angliškai, rusiškai pradėt varyt. Hhaa your account hacked! Ir bet kokį random tekstą generuotų, bei pradėtų siuntinėti draugams, ten esantiems. Pakeistų fotke į bet kokią nesąmonę, pvz kaukolę su bet kokiu užrašu nesąmoningu. Pafloodinai pora dienų, o po to kaip į vandenį - išregistruoji.

Man svarbiausia kad jis butu itikintas kad mano kompu naudojosi per atstuma kazkas kitas kai as miegojau nakti sau ramiai , tai va nezianu kaip tai padaryt bet labai tikiuosi kad jus zinot Smile

avokompu per atstuma naudojimo nesuvaidisni taip jau lengvai galim tik naudojima facebooku suvaidinti[/quote]

man tinka ir facebook , kolkas tai labiausiai patiko variantas su trojos arkliu nors jus geriau ismanot taigi leisiu spresti jums Razz
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
linute13 rašo:
Digix rašo:
linute13 rašo:

tai va kad as dbr ne lt ir tikrai neturiu nieko kas galetu taip padaryt , o tu kur lt ? gal noretum padet ? plyyzz Very Happy

as tai lietuvoje, padeti tokiu budu gal ir galeciau bet tada jau reiketu aptari ka konkreciai reiketu ten pakalbeti kaip tu tada atseit reaguosi ir t.t. gaunasi didelis spektaklis.

bet man patinka spektakliai, as tai sugebesiu islikt rami patikekit man , ka as vargse mergina galiu padaryt kad kazkas mano fb nukniso pridirbo nesamoniu, as juk nieko neismanau apie kompus , as tik auka ziaurioj internetinej visuomenej ... na kaip ?

na tik tada pasirupink kad jis i policija nesugalvotu kreiptis del vso to nes paskui bus vism problemu

kaip skaiau policija lietuvoje prades ieskoti kaltiniko jei tik sulausk sklundo is lietuvio. motyvas visai nesvarbu.
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Digix rašo:
linute13 rašo:
Digix rašo:
linute13 rašo:

tai va kad as dbr ne lt ir tikrai neturiu nieko kas galetu taip padaryt , o tu kur lt ? gal noretum padet ? plyyzz Very Happy

as tai lietuvoje, padeti tokiu budu gal ir galeciau bet tada jau reiketu aptari ka konkreciai reiketu ten pakalbeti kaip tu tada atseit reaguosi ir t.t. gaunasi didelis spektaklis.

bet man patinka spektakliai, as tai sugebesiu islikt rami patikekit man , ka as vargse mergina galiu padaryt kad kazkas mano fb nukniso pridirbo nesamoniu, as juk nieko neismanau apie kompus , as tik auka ziaurioj internetinej visuomenej ... na kaip ?

na tik tada pasirupink kad jis i policija nesugalvotu kreiptis del vso to nes paskui bus vism problemu

kaip skaiau policija lietuvoje prades ieskoti kaltiniko jei tik sulausk sklundo is lietuvio. motyvas visai nesvarbu.

policiju tai jau tikrai nebus , as jau mokesiu ji atkalbet jei ka ir nemanau kad jei jis tures irodyma kad ne as taip padariau , nores dar kazka aiskintis kas tai padare , nes jo tikslas issiaiskint tai mano darbas ar ne , jei ne fsio sitos temos niekas dg neliecia Smile o del draugu del nesvankybiu ir zinuciu , ka padarysi bus sokas , bet praeis zmones mane myli atleis
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
O, ką darom su šia tema? Very Happy Nes čia akivaizdžiai viskas pasiliks Very Happy Jau daugiau galima bendrauti privačiai.

O, Linute(tikiuosi, kad tai ne tavo tikras vardas), cookies ir istoriją reikės išsivalyt. Nes jie neša tam tikrą info. Cookiai, kai puslapiai talpina savo info, kad galėtų juos paskui greičiau užkraut, o istorija, kad tavo pėdsakus internete galėtų ištrinti negrįžtamai.
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
kionig rašo:
O, ką darom su šia tema? Very Happy Nes čia akivaizdžiai viskas pasiliks Very Happy Jau daugiau galima bendrauti privačiai.

O, Linute(tikiuosi, kad tai ne tavo tikras vardas), cookies ir istoriją reikės išsivalyt. Nes jie neša tam tikrą info. Cookiai, kai puslapiai talpina savo info, kad galėtų juos paskui greičiau užkraut, o istorija, kad tavo pėdsakus internete galėtų ištrinti negrįžtamai.

tai as gerai padariau kad juos istryniau ar ne ? :/ ne toks mano vardas , ir per kur galim susisiekt gal per ta pati fb jei jau paskui sutvarksyit jus man ten viska ir jokiu ikalciu neliks m ?
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
linute13 rašo:
policiju tai jau tikrai nebus , as jau mokesiu ji atkalbet jei ka ir nemanau kad jei jis tures irodyma kad ne as taip padariau , nores dar kazka aiskintis kas tai padare , nes jo tikslas issiaiskint tai mano darbas ar ne , jei ne fsio sitos temos niekas dg neliecia Smile o del draugu del nesvankybiu ir zinuciu , ka padarysi bus sokas , bet praeis zmones mane myli atleis

ju tada jei nori parasyk savo facebook duomenis per privacia zinute paziuresiu kaip ten kas atrodo tada pasakysi kada reikia suvaidinti pikta bloga hakeri skrisudzianti nekalta mergaite Laughing
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
linute13 rašo:
tai as gerai padariau kad juos istryniau ar ne ? :/
Gerai, bet dar reikės prasitrinti viską, ką saugo naršyklės ir adresus ir istoriją.

Citata:
ne toks mano vardas , ir per kur galim susisiekt gal per ta pati fb jei jau paskui sutvarksyit jus man ten viska ir jokiu ikalciu neliks m ?

Ironija, bet aš FB neturiu Very Happy Tau pagelbės Digixas Wink

Turiu dar vieną mintį kaip galima įmituoti hakerio ataką Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=hoIsgk-hWu8

Tada ir windausus reikės perrašinėti.
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
linute13 rašo:
kionig rašo:

tai as gerai padariau kad juos istryniau ar ne ? :/ ne toks mano vardas , ir per kur galim susisiekt gal per ta pati fb jei jau paskui sutvarksyit jus man ten viska ir jokiu ikalciu neliks m ?

taip padarei gerai
bet jei jau pamatys kad relaiai kazkas islauze tai jokie ikalciai daugiau nebus niekam idomu, bus rimtesniu uzsisemimu
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
kionig rašo:
linute13 rašo:
tai as gerai padariau kad juos istryniau ar ne ? :/
Gerai, bet dar reikės prasitrinti viską, ką saugo naršyklės ir adresus ir istoriją.

Citata:
ne toks mano vardas , ir per kur galim susisiekt gal per ta pati fb jei jau paskui sutvarksyit jus man ten viska ir jokiu ikalciu neliks m ?

Turiu dar vieną mintį kaip galima įmituoti hakerio ataką Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=hoIsgk-hWu8

Tada ir windausus reikės perrašinėti.

tikrai ironija kad neturi, bet gal taip ir geriau Very HappyD pavydziu tau istiesu ;/ tai tu su Digixu gali per cia bendaruti nes matau kad gera komanda esat Very Happy nes as tai tikrai tikrai nko nesigaudau :////
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
kionig rašo:

As irgi FB neturiu, cis reikia tiesiog su jos acountu biski pasinaudoti nuosavas nereikalingas
ta gali padaryti betkas.
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Digix rašo:
kionig rašo:

As irgi FB neturiu, cis reikia tiesiog su jos acountu biski pasinaudoti nuosavas nereikalingas
ta gali padaryti betkas.

o nenori susikurt kokio fakinio fb ? siam momentui ant greito ?
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Digix rašo:
kionig rašo:

ta gali padaryti betkas.
Aš gi žinau, kai turėjau kambarioką, kuris manęs vis prašydavo prie pc, kad galėtų FB pasinaudoti. Pofig jam buvo, kad palikęs FB neišsilogindavo, tai aš kažkaip netyčia atsidariau tą FB, o žiūriu gi kambarioko acc, tai tekdavo išloginti kokį porą kartų..
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
kionig rašo:
Digix rašo:
kionig rašo:

ta gali padaryti betkas.
Aš gi žinau, kai turėjau kambarioką, kuris manęs vis prašydavo prie pc, kad galėtų FB pasinaudoti. Pofig jam buvo, kad palikęs FB neišsilogindavo, tai aš kažkaip netyčia atsidariau tą FB, o žiūriu gi kambarioko acc, tai tekdavo išloginti kokį porą kartų..

tai ka darom ?
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 05:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
linute13 rašo:
Digix rašo:
kionig rašo:

ta gali padaryti betkas.

o nenori susikurt kokio fakinio fb ? siam momentui ant greito ?

o kam jis reikalingas?
jug tu nori kad as apsimesciau kad as rasineju is tavo accounto apsimetinedamas tavimi o ne tai kad tu susirasineji su manimi
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu